[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, November 9, 2011

Pertunangan Ridwan & Sarah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Ada lagi ke yang masih mood beraya dan bercuti lagi? opis prince ni dah dua hari rasenya sunyi je sebab masih ramai yang bercuti lagi...

Entri kali ni prince nak ucapkan tahniah kepada kawan serumah prince Ridwan yang telah bertunang hujung bulan oktober yang lalu..baru sekarang prince sempat nak letak dalam blog prince ni...hehe

Hantaran dari sebelah perempuan...

Cincin merisik dan bertunang..

Ridwan & Sarah

Setakat ni dah dua orang budak rumah prince dah bertunang...yang sorang tu akan melangsungkan perkahwinannya hujung bulan ni...prince pulak bila masenya ni ek????haha..insyaallah jika tiada aral melintang tahun depan tiba giliran prince la pulak tu...=)


45 comments:

Tukang Karut said...

tahun depan tu bila? 2012 pun tahun depan... 2013 pun tahun depan gak... 2014 pun tahun depan gak la...

YanaMIB said...

tahniah buat kwn prince..ecehh cpt cpt tunang, cpt cpt kawen ye prince..hihi =)

Lea Isnawi said...

amboi soklan si TK tu
hahahaha

comel hntaran die

nabilah_2908 said...

hoho..tahun depan tu...tak sabar nak tunggu perkhabaran gembira dari Prince... ;)

YNA said...

thn depan ke? amin :)

sizuka[Izzati] said...

wahhh tak sabar pulak nak tunggu majlis prince :)

aliesha kirana said...

wah2 princeee. tahun depan ehh?? insyaAllah. aminnn! heheehe..

tahniah buat housemate prince!

HaiDa HiDa said...

tahniah buat kawan prince..
insyaAllah masanya akan tiba..

Kakzakie said...

Kakak doakan Prince pun ikut jejek kawan serumah... Tahun depan 2012 bukan tahun depan selepas 2012 tau:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

siapa gadis bertuah tu prince? hehe


akak ada tag prince..sori ya :)

http://cikbetty.blogspot.com/2011/11/11-peraturan-tentang-saya-ellmo-suruh.html

lieynanilaz said...

tahun depan yerk..kitorang tunggu kad jemputan..hehe.

Fyqa said...

laa igtkan prince yg tunang tdi...


;)

Hanie_Dew said...

comel giler hantaran kaler pink.

kitorang tak marah pung. kitorang cool je.

EN ILHAM said...

wah
bro tahun depan ke??
bagus2
updatelah calon pilihan dalam blog
hehe

wahida said...

yeyyyy!! tahun depan turn prince lak..jgn lupa jemput tau!!

Hanie_Dew said...

lupe plak aku doakan ko selamat bertunang tahun depan. dan cepat la kawin prince. sebb tak sabar nak makan nasik minyak. hahahahaha..

jadi kak logn dankak yong kene la cool sentiasa.

Gen2Merah said...

alhamdulillah.. tahun depan upload gambar2 kawin prince ye.. ehehe

HEROICzero said...

tahniah .

dan kau , jangan tunggu lama sangat . =)

blog-tips-kurus said...

20.12.2012=hari minggu tak??

Scya Lollita said...

nak tunang jugak . hahaha

#gataiii

♥e'in♥ said...

laa.. kwn prince ke yg tunang.. ingtkn prince.. hehe..

Siti Nurhayati Dollah said...

InsyaAllah nanti sampailah giliran Prince pulak.

Afzainizam said...

wahhhh ada yang mengikat tali pertunagan.... kami doakan terus berkekalan ke jinjang pelamin yerr


taun depan Prince pulak oohhhh bagus tu...

Mungkin kita kena mulakan kesedarkan mentaliti masyarakat tentang kebersihan diri sendiri baru lah boleh buat KL yang di idamkan... tak kiralah yang miskin sederhana mahupun kaya


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy tinted film headlamp rr taillamp

aiman fanboy k-pop said...

kesiannya prince..jap ag sunyilah hidup prince..haahaa...masing2 sibuk ngan gf masing2...
tak apa prince....moga prince berjumpa dengan org yg betul2 prince berkenan..^^

Kella said...

dah ado calon ka belu nih... bunyi cam dah ada je... hehe... kita tunggu je... =)

pena rozie said...

Tahniah. Cantik la gubahan die.

Ct Aja said...

comeinye bekas cincin die...

Hanie_Dew said...

ting tong! bz lagi la nie.

dwaty said...

kumpul duit dari sekarang prince....

syaiza - chan said...

waaa..kwan prince dh tunang...prince ble lg...?? hehe :)

aleen aiden said...

waa cantek bekas cincin.pink!hee.semoga jodoh mereka kekal selamanye. :)

aleen aiden said...

waa cantek bekas cincin.pink!hee.semoga jodoh mereka kekal selamanye. :)

aleen aiden said...

waa cantek bekas cincin.pink!hee.semoga jodoh mereka kekal selamanye. :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

insyaallah kalau ada jodoh x kemana..tp jgn tunggu lama2 sgt..nnti melepas..

Papa Mifz said...

tahun depan bro...ok la bersedia la dari skrg yer...

Acik said...

tahun depan ye? tahun depan dah dekat sangat tu ...
dah bau nasi minyak pun! :)

schaze zainn said...

nnt gilran prince jemput la ye :D

Mohamadazhan.com said...

tahniah! moga kekal akhirnya amin =)

nor isneini mohd ayob said...

taniah wat kawan prince tu ek..eh eh prince next year kan kan..can't wait!! ;p

Anonymous said...

Thanx banyak2 prince datang majlis saya dan ridwan...sangat2 bersusah payah kan....n sgat terharu prince update dalam blog ciut miut ni....doakan kami dapat meniti jinjang pelamin ye...Amin....n Prince get ready untuk tahun dpan ye....dgan bdak kampung saya kan....hahaha...doakan semoga prince halilintar berbahagia bersama princessnya....made in meru oke...haha...

ainz said...

tahniah buat hosmet price...tak sabar nak tggu tahun depan..macam lebih banyak khabar baik je... ^_^

bighagenjo said...

waw.. prince pon da nak kawin la... aww~
hehe...

mana tau da temu jodoh kann

nFx said...

waaaa...tahniah tahniah....

h A n Y S said...

Tahon depan?? Tahniahhhh... Jgn lupa jemput tau prince..hehe..

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI