[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, November 2, 2011

•*~Wordless Wednesday 2•*~




p/s: Alhamdulillah prince dah baik demam hari ni...thanks pada u all yang doakan prince sembuh cepat ye..take care =)

22 comments:

adwafarahin said...

hamboi berani ke klu rimau tu btl2 kat depan mata?

Lea Isnawi said...

kesian rimau tu kena cabul dgn korang

hua3

Papa Mifz said...

alhamdulillah dah sihat...

patut la dah boleh berjimba ngan harimau...hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sedap rimau dpt makan tgn gebu tu hehe..cer try rimau betul

nabilah_2908 said...

oh..bagus la Prince dah ok...

minggu ni dah tak busy lagi ke..

sahromnasrudin said...

pancabulan hak asasi haiwan hihiihhh

aliesha kirana said...

erkk..xdpt rimau btol, yg tiruan pun jadi la. huhuh. alhamdulillah, batuk2 AK pun mcm dh makin smbuh. tp kat ofis dok telan ubat batuk, tahan ngantok je ni. huhhuhu

dwaty said...

sian plak tengok rimau tu dikerjakan... hahahahaha

sizuka[Izzati] said...

ingatkan rimau betul :P

Kella said...

ecececee... konon2 semua berani la tu ye.... siap letak tangan dalam mulut harimau tu! hehehehe...

syukur la dah sihat.. jom berblog! hehe

nazira said...

Kat mne tu?

memang bez la bengkel tu.. pasal cmner nk buat keluarga bahagia.. hu3..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

abah khalisha said...

rimau tipu brani lah..hehhee

Maya Mayana said...

kat mana? ICT ke?

blog-tips-kurus said...

ek eleeeeee!! kerabat 'najib' ni! (>.<)

Hanie_Dew said...

heheh bajet berani la dgn tiger patung tu.

iklan singer pun best. trademark tu pakai sampai hari ni kot.

fa-in said...

wahh..kat snow walk ke tu :D

Afzainizam said...

perrrggghhhh
hari hari mau...

hari hari mau...

hari hari mau...


eeehhhh harimau


dia gigit tangan orang tu... tapi tak putus pun

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing chrome part2 motorsikal

ainz said...

Sy tau...ni kat i-city..tula..main2 lagi ngn harimau..kan da demam.. >.<

Sy tau kamu sgt letih handle konvo uitm aritu..semoga cepat sembuh,yee.. :)

fadh leyanie said...

eleh..harimau palsu boleh la..ha3:P

wahida said...

kalau rimau betul mmg tak de maknala nak buat gitu ye dak...

bighagenjo said...

haha,, nice2

nFx said...

harimau laaaa...hehehe