[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Monday, October 31, 2011

Besday Anak Buah...

Assalamualaikum dan Salam Hari Isnin semua...

Hari ni hari terakhir konvokesyen di UiTM dan hari terakhir juga prince bertugas sebagai urusetia disini..Ok, dah banyak cite prince tak update nie..walaupun dah basi nak cite jugak...

Haritu prince balik kampung sempena kenduri kecil2an yang dibuat oleh family prince utk adik prince dan celebrated besday ank buah prince yang comey2 tu...jom usha-usha gambar kat bawah ni nak..












p/s: tu je la pic yang sempat prince tempek kat blog ni...prince kurang sihat arini...selsema + demam, jadi nak berehat sekejap...dah cukup rehat nanti prince gi singgah blog korang...=)

35 comments:

wahida said...

sekarang mmg musim tak sihat la prince..saya ni pun baru baik...huhu..

jaga diri bebaik..jgn lupa mkn ubat tau..

sizuka[Izzati] said...

comel gila laaaa yang ada dimple tu.happy belated birthday anak buah prince!

aida4eva said...

heeee~
mana adiah aida ni? haha
comey anak buah eh :D

semoga cepat sembuh prince :)

adwafarahin said...

ijoonye kek hehe

*get well soon yep ^^

HaiDa HiDa said...

comel2nya anak buah.. terutama yg ada dimple tu.. cute sangat.. meriah gak majlisnya ya..

take care prince.. moga cepat sembuh..

dwaty said...

ala tomel2... semoga cepat sembuh ya...

halila Ibrahim said...

comel la anak2 saudara prince...sekarang cuaca tak menentu prince.. jaga kesihatan yea..

aleen aiden said...

besaaaa gile kek die..hijau!hee

nabilah_2908 said...

comelnya anak buah Prince..!!! tembam lak tu..hehe.. :)

alahai.....penat sangat eh bekerja sampai tak sihat...??

take care Mr Prince...rajin2 makan ubat..get well soon... :)

aliesha kirana said...

alahaii comelnyee lesung pipit dieee. huhuhhu..

AK pun batuk2 ni prince. huhu. musim sakit kot skrg ni.

smga cpt sembuh!

cik sakdi said...

eh prince belikan dia laptop eh.kahkahakha

Lea Isnawi said...

wah2..ade ciri2 bapak mithali neh

ooo busy jd urusteia eh
patut jarang hapdate

YanaMIB said...

woo kek tu sgt menggiurkan..huhu~

get well soon prince..=)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

laptop biru yg kat pic bawah tu hadiah dari prince ker?

anak akak punya camtu gak..tp abeh punah dah..

Papa Mifz said...

mmg comel2 anak2 buah prince...bagi apo kat birthday boy tu..?

Tukang Karut said...

besarnya kek... yuummmyyy!

ainz said...

bestnye ade anak buahhh...sangat jeles,okeh..sy anak sulung..nak tunggu adik2 kawen,entah bilee..

SAYA BUKAN SAMDOL said...

Happy birthday utk anak buah prince =D

fareha said...

brapa orng ank buat prince?

HEROICzero said...

selamat ulang tahun ! =)

Daddylicious said...

comel betul dgn lesung pipitnya tu...

Umie Artoqiemie said...

hbd kat comel tu.. get well soon prince..domam lepas urusetia.. keh3..

? said...

wah..
best nya sambut birthday..
kek2 lebih x de?

comel2 nya si cilik tu..

Afzainizam said...

happy belated birthday anak buah prince!

eeemmm best kan ada anak buah ....


pakcik yang baik hati....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing crome sportrim

Gen2Merah said...

alala comelnya.... kek itu pun sungguh menyedapkan pada pandangan mata.. ehehe

Hanie_Dew said...

comel comel je anak buah ko prince. uncle dia jgn perasan ek.

bukan main kusyuk lagi mengadap 'laptop' tu..

kek besday stail gile.siap ada keta lagi.

jue dah start keje ari ni. tp risau gak condition dia on off je.

Acik said...

owh ... rindu time bukak hadiah besday! now dah tua, tak derk besday party camtu lagik! huhuhuuuuu

Fadzli Amir said...

comelnyaaa....siap ada lesung pipit lagi.....pi makan ubat pastu rest bebanyak..

sahromnasrudin said...

kualiti gambar yg sgt cantik ditambah kecomelan anak itu

onie said...

comeinya adik hat ada lesung pipit tu :D

Maya Mayana said...

comel la..ade lesung pipi

jaga diri oke..

asliner said...

itu budak ada lesung pipit woo..
sangat comel..

p/s: jage kesihatan selalu..=)

nor isneini said...

besday same ngan auntie la..hihi..next year kite celebrate sesame ok.. =p

bighagenjo said...

alaaaaaaaahai,, comey betullah dorang ni...

dah sembuh pon kan ... alhamdulillah.. hihi

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI