[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, October 21, 2011

Kepulangan yang dinanti...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Abaikan tajuk tu..dah macam tajuk lagu plak...Hari ni prince tak de topik nak diceritakan sangat cuma nak bagitaw malam ni prince nak pulang ke kampung halaman...esok family prince buat kenduri kecil-kecilan...buakn kenduri kawin prince..tu lambat lagi...tapi sempena adik prince nak menduduki SPM tahun ni...buat bacaan Yassin dan majlis tahlil sekali serta sambutan hari jadi anak2 buah prince yang comey tu...

Petang ni prince baru kelam kabut nak gi cari hadiah kat anak2 buah prince...biasalah bz je memanjang takde mase nak gi cari awal-awal...

Nanti prince upload pic hari Isnin nanti...weekend ni macam biasalah blog prince pon bercuti jugak...

Oklah kawan-kawan..take care =)

37 comments:

Jue said...

Oh..bacaan doa. Moga adik ko lulus spm ngan cemerlang. Oh bday anak buah yg nak laptop henpon sgala tu eh hihi

Kakzakie said...

Kakak pun sama kalau cuti blog pun cuti. Selamat jumpa keluarga prince

HaiDa HiDa said...

bestnya blk kg.. hida plak tgh menghitung hari ni.. hehee.. moga sukses dlm spm tuk adik prince dan happy besday tuk anak2 buah prince.. jgn lpe laptop tuk si comey tu ya.. :)

hida pun kalau ujung mggu xder update blog sbb kat rumah internet slow..

qlah said...

QLAH TUNGGU ! ;d

Maya Mayana said...

weekend mak budak memang jrg layan blog...satu keajaiban kalau terbukak..haha

anyway semoga selamat perjalanan prince,semoga dipermudahkan urusan :)

Tukang Karut said...

elok2 jalan balik kampung tu...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

selamat pulang ke kampung prince..hati-hati di jalan raya..


moga adik prince lulus SPM dgn cemerlang nnt..:)

~cik tiram~ said...

nak hadiah jugak! HAHA

YNA said...

selamat bercuti ya? jumpa lagi isnin nanti :)

sizuka[Izzati] said...

wahhh goodluck untuk adik prince.hehe.dan selamat tambah umur untuk anak2 buah prince :)

Jue said...

sorry beb lmbt reply. aku bz giler hr meeting kat luar ganti bos, ni br msk ofis dgn email bloggok2, fail x hingat ats meja haha stay back la jwbnya hr ni..kalau bole claim OT, aku la plg kaya kat ofis haha

hadiah utk anak buah ko ley cr kat jusco, carefour, tesco xpun kdai alat tulis (confirm ada hehe)

HEROICzero said...

all the best ! =)

Hanie_Dew said...

ooo.nak balik kg. tak jemput pun. kat perak kan.

pasal bil tu hampeh je ko kan.ala kitorg pun takbekira sgt la.klau kuar. sape sape pun bole hulur dulu.ganti ganti la.

aura jalan sebelah jue? xde kot.
aku ada aura sendiri. hahahahahhaa

Bidadari Syurga said...

untungnya dapat pak saudara yang rajin bagi hadiah nih... haish...

p/s: semoga kenduri tu berjalan lancar... kirim salam adik

Papa Mifz said...

Upload gmbr byk2 bro..

dwaty said...

seronoknya ada org tu nak balik kampung..... lalalala...

Acik said...

wuuuweiii
seronok dp balik kg! :)

Gen2Merah said...

moga adik prince dipermudahkan untuk menjawab soalan exam tu yaa...

p/s: saya jadi pengawas utk exam SPM nanti.. ehehe

adwafarahin said...

slmt pulang ke kg! n hati2 ya!

kim salam family
wish gud luck kat adik jugak

*err byknye pesanan -__-"

Zul Fattah said...

OK je.. hehe.. take ur time bro..
berapa org anak buah ko? hehe..

Lea Isnawi said...

kim salam adik

moga die berjaya exam

ainz said...

Bufday anak sedara prince yg mintak laptop tu,ke??huuu..kita sama2 doakan adik prince terang hati menjawab soalan spm nnt..mudah2an.. :)

shida mj said...

prince jgn lupa bawak balik jambu merah ye..

nabilah_2908 said...

moga selamat pergi dan balik.... ;)

good luck juga tuk adik Prince... ;)

Hanie_Dew said...

tu bulan lepas.ni bulan ni.aparaaa..

ko penah tgk dragon ball tak. kok persan tak masa goku jadi super saiya tu.camtu la aura aku. hahaha..boel bygkan tak.

♥e'in♥ said...

semoga adik prince leh jwb dgn cemerlang.. :)

SAYA BUKAN SAMDOL said...

all the best utk adik prince,

hati-hati memandu pulang ke kampung :D

pena rozie said...

Bestnyer blk kg. PR pun blk kg gak...

Gen2Merah said...

bersantai2 di sini d ptg hari.... (",)

lieynanilaz said...

good luck kepada adik ya..semoga dapat keputusan yg cemerlang...

Fadzli Amir said...

Selamat bercuti dan balik kg..bestnya....Raya haji nanti baru balik kg...

cik sakdi said...

hahah prince nk belikan laptop ke utk anak buah prince? hahaha

Gen2Merah said...

oo saya singgah lagi.... eheeee

Zul_idsi said...

nice blog prince halilintar..

http://mestilahappy.blogspot.com/

baru2 belajar

schaze zainn said...

semoga adik prince berjaya dlmm SPM :)

Afzainizam said...

eeemmm kita sama sama doakan kejayaan pada calon SPM tu yerrr..... slamat pulang kekampung

moga adik prince lulus SPM dgn cemerlang nnt

Maaf lama tak ziarah kamu semua.. Minggu lepas out station lerr...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cari kereta terpakai proton perodua

bunga said...

yehhh...hati2 balik tu..