[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, October 19, 2011

Sependapat Kita...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Berkenaan entri prince semalam rupa2nya prince pun tak sangka ramai yg lebih meminati blog berbanding facebook atau twitter berdasarkan pada komen-komen pada entri tersebut..ramai jugalah yang seminat dengan prince rupanya..prince ingat prince sorang je....

Kepada rakan-rakan blogger prince semua..korang jangan risau pasal pandangan prince mengenai blog dan tuan blog tu semuanya prince fikirkan yang positif...enjoy bace blog korang dan mengenali korang dalam alam maya ni...berbaloi-baloi...

Komen-komen u all dalam entri semalam membuatkan prince ketawa seorang diri...yang bagusnya dapat jugak prince release tension bila bace komen korang dari mengadap keje-keje yang tak berkesudahan....

p/s: Ape aktiviti menarik u all nanti? pergi tengok wayang? main futsal? tido? prince rase harini lepas waktu keje nak pergi swimming la kat kolam bawah ni...jom2 sape nak ikut...


57 comments:

KAMIHIDUP said...

sedap betul berenang. :)

YNA said...

mlm nie yna tgk wayang ngn ofismate..
dia nak sgt tgk KLIP 3GP :(

padahal yna nak tgk real steel :)

sizuka[Izzati] said...

berenang besttttttt.tapi dua minggu ni kena hadap assignment -.-

nazira said...

wah beznyer swimming.. kt ner tu?

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

asliner said...

kan?
all bloggers adalah sehati sejiwa..hihi

p/s: pandai berenang tak? =p

ainz said...

Prince...sy tak reti berenang... ;p

halila Ibrahim said...

kak tak reti berenang ... haha..

sahromnasrudin said...

kami tak reti nak berenang...

berenang kt uma je..atas katil hahahaha

Kakzakie said...

Kakak tak pandai berenang. Huhu..

Prince Halilintar said...

@KAMIHIDUP

berenang dpt sihatkan badan..

Prince Halilintar said...

@sizuka[Izzati]

settlekan ape yg patut dulu sizuka..pastu baru enjoy..

Prince Halilintar said...

@nazira

kat swimming pool dlm Uitm shah alam..

Prince Halilintar said...

@asliner

sehati sejiwa tue..hihi

p/s: prince berenang pakai pelampong..hahahaha

Jue said...

hr ni rabu tgk wayang mmg best
real steel dah tgk lom? tbaek seh!

aku x reti swimming tp reti nyelam LOL

oh sora aku sodap? makaseh makaseh!**trus jd pasantan mode jap haha** sbnrnya malu sbb ada gak org tgk vid cam munyit tu lol

Prince Halilintar said...

@halila Ibrahim

mari saya ajarkan...hihi

Prince Halilintar said...

@sahromnasrudin

mendalam maksudnya tu...haha:p

Prince Halilintar said...

@Jue

real steel lom lagi la..Jue ar xajak prince gi tgk wyg...haha

klu camtu ko selam je la..xyah timbul2..cukup 2 jam baru timbul...haha

wei..ok je video tu..terbaek..

Prince Halilintar said...

@Kakzakie

boleh belajar kak..senang je..

~cik tiram~ said...

aktiviti ...... study untuk test next week... -.-""

aizamia3 said...

baru berkesempatan hari ni nak menjengah blog kawan2.. ;)

pena rozie said...

hu..hu...hu... x pandai berenang la.

Prince Halilintar said...

@~cik tiram~

gud luck 4 ur test...

Prince Halilintar said...

@aizamia3

xpe..dpt singgah jgk akhirnya kan...

Prince Halilintar said...

@pena rozie

pakai pelampong...hehe

nabilah_2908 said...

seronoknya..!! :)

kalau sy...hmmm..habis kerja..balik rumah...

perkara yang paling membahagiakan bila dpt tgk tv rancangan yg kita suka..

tak pun dok dalam bilik...baca majalah or novel..bahagianya..huhu...

dwaty said...

saya pun lagi suka blog prince... tu yang member bising... dorg tag kat fb pun saya lambat reply... hehehe

HaiDa HiDa said...

tak reti berenang lah.. huhuu.. padahal setiap tahun kat kg banjir, belakang rumah lak sungai.. :)

aktiviti hida di petang hari adalah berkebun dan kekadang tu main badminton je.. kalau masa free lain hida byk duk depan laptop dan teruskan ngan hobi penulisan cerpen dan puisi..

Prince Halilintar said...

@nabilah_2908

prince klu dah boring layan jgk tgk tv dan bace magazine..

Prince Halilintar said...

@dwaty

sama lah ...tapi tgk jgk la fb tu..nnt diorg kate sombong lak kan...

Prince Halilintar said...

@HaiDa HiDa

wah..berkebun ape tu cik hida?prince dah lame xmen badminton..boleh jadi karyawan la ek...

PCL n mmD said...

sejuk2 kan badan...senaman yg terbaik .

Jue said...

dah ajak tp prince lmbt smpi hari tu..tpaksa la nengok movie tu ngan org laen kan hahaha

Hanie_Dew said...

err..aku tak pandai berenang. kalau pakai pelampung tayar aci tak.

weh ko nyanyi halilintar bedentum okla tu.tak payah pakai drum. dah ada muzik semulajadi

Workshop Internet Marketing said...

Workshop Bisnis Online. Malang, 29-30 Oktober 2011. Peserta terbatas 30 orang. Tempat LAB Statistik FE UIN Malang.

Materi UTAMA : Membangun TOKO ONLINE, Riset PRODUK, Teknik JITU Promosi dan Marketing INTERNET.

Materi TAMBAHAN : Optimasi Blackberry+Facebook+Twitter Untuk BISNIS Online.

Garansi 1 BULAN Jualan.

Info Lengkap: www.GuruBisnisOnline.com | PIN BB 2310BF87 | 0856 4960 8915.

Hanie_Dew said...

alaaa jgn risau be hepi. setakat halilintar ko boel ditangkis dengan angek knife from luna lusia. ha kan da merapu aku

aleen aiden said...

alin xpandai berenang..pakai pelampung mampula kot.hi3

wahida said...

sabtu nnt nak register si abang ke swimming lesson...

eh, ada kena mengena tak ngan n3 ni...haha...

Acik said...

waihhh ...
ada jiran baru nampak! heheheee ...

skang ni ujan lebat, x mo swim ler, sejukkkkk! :)

Prince Halilintar said...

@PCL n mmD

badan sihat akal pon cergas...

Prince Halilintar said...

@Jue

alamak..lambat plak prince..jln jem lar..;p

Prince Halilintar said...

@Hanie_Dew

baiknye ko perli prince kan...hahahaha

Prince Halilintar said...

@Workshop Internet Marketing

business????

Prince Halilintar said...

@aleen aiden

boleh je alin nk pakai pelampong..tapi klu tenggelam jerit nama prince kuat2 ..nnt prince dtg slmtkan...haha

Prince Halilintar said...

@wahida

ade..ade..ade perkataan swimming tu maknanya ade kene mengena jgk la tu..hehehhe

Prince Halilintar said...

@Acik

tu la bertungkus lumus prince buat jgk xnk hampakan harapan acik taw...hehe

sejuk2 la best..hihi

Jue said...

la ko ade wat cobaan nak nyanyi ke td weh. pttlah kat luar ni ujan lebat x hingat! haha gurau je la

ala prince nie..malau2 kucing belaan lak..ni yg lomah

Lisa ckp "pe kirim salam2, nak kena marah ngan B"

B = Yusry haha

teha said...

nk ikot ! tp xreti berenang laa.. hahaha !

Hanie_Dew said...

jgn la puji ayat merapu.kang ko sekali jd sengal. ujan lebat kat kl ni.sejokkkkk..

Hanie_Dew said...

manyak cantik betul ko punya request, aku nak ko post dulu ko nye lagu baru kitrog nyanyi

Jue said...

amboi kemain lg ko kan request soh aku ngan hanie nyanyi kan
nanti kitaorg nyanyi soh nyanyi, ko xnak lak kan
so xpyh hahaha

Fadzli Amir said...

aku balik ni kena angkat besi la....dah 3 hari tak angkat, kena demam selsema....

Tukang Karut said...

aku nak makan je..

cik sakdi said...

hahahah memang blog lagi best. FB kadang2 mcm syoksendiri je. hahah

liyana said...

x pernah msuk pggung wyg...
n x pernah tgk wyg...
kawan kate plik..ad gak yg x prnh msuk pgg wayang=.=

Hanie_Dew said...

ya la ya la. have to admit it. ko lagi pandai posing dari nyanyi. hahahaha..

lieynanilaz said...

hoho...x pandai berenang...:)

Afzainizam said...

Perrgghhh dapat berenang kat kolam ni puas hati beb macam atlit renang gaya bebas pulakkk

Maaf lama tak ziarah kamu semua.. Minggu lepas out station lerr...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cari kereta terpakai proton perodua