[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, October 28, 2011

Berkesempatan Jua...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Harap-harap korang semua sihat dan bersemangat setiap hari...lame betul kan prince tak update blog ni...ade yang merindui ke?hahaha:p Lega akhirnya prince dapat juga update blog hari ni..semenjak konvo ni prince banyak keje yang perlu disettlekan dan tiada kesempatan untuk mengupdate blog..hari ni tiada konvo..dapat la prince update...hehe

Banyak betul cite nak story kat u all tapi memandangkan dah lame punye cite mesti tak berapa best..betul tak? ke korang nak tahu jugak ni....?

Ade ke blogger2 yang terperasan prince yang bertugas di dewan konvo tu? sori kalau prince tak perasan...kelam kabut sikit banyak tugas..

Eh..Eh..dah Jumaat kan..sekejap pula minggu ni rasenya..tapi weekend ni pon kene keje jugak prince sebab ade konvo lagi...dah lame tak menjenguk blog korang ni...dah tibe mase prince pergi ziarah blog korang pulak...ok jumpe lagi...take care =)

35 comments:

adwafarahin said...

take care yep ^^

YNA said...

ya, saya rindukan kengkawan blog saya seperti kamu :)

nuruhuda_329 said...

selamat =)

Tukang Karut said...

selamat menyibukkan diri... hoho...

Hanie_Dew said...

akhirnya.ada jgk masa utk dicurik jenguk blog ko ni. *hhaaacchoo*. kan aku dah bersin. hehehhe

halila Ibrahim said...

x pa prince kerja didahulukan .. blog di kemudiankan .. bleh ke ayat ni ..hehe

pena rozie said...

Nanti jgn lupe up date tau

Caythrine Amanda said...

Sgt bz? HAppy friday :-)

Lea Isnawi said...

jangan lupa solat jumaat tu

HaiDa HiDa said...

xper prince.. blog ni time free ok la.. kalau dah bz baik setelkan dulu keje2 kan.. take care..

Kakzakie said...

Sekarang kan mana-mana sedang konvo, kenalah kerja lebih sikit Prince.

sizuka[Izzati] said...

wah sibuknya prince.leklok :)

Cikgu Tie said...

Pentingkan yang terpenting di antara yang penting-penting.

Umie Artoqiemie said...

bizi betul.. selamat berkonvo hendaknya mereke tuh :D

wahida said...

dulukan mana yg penting dulu okeh...

dwaty said...

sibuknya prince...

nabilah_2908 said...

eh..mesti la nak tau Prince...

cerita lah... :)

say to easy=) said...

ari - ari adalah keje :D

kella said...

hai prince.. sama lah kita.. baru mengupdate blog... prince dah tentu2 ramai peminat yang tertunggu tunggu.. =)

ada ketikanya kita perlu megutamakan apa yang lebih penting kan.. =)

ghost writer said...

nak tulis blog nih bila-bila boleh.Prince.

janji fokus dulu ngan keje/tugas kita.

have a nice day.

sahromnasrudin said...

selamat kembali..saya pun baru kembali huhuhhhh

cik sakdi said...

adoi tah2 kite x konve kat shah alam. kat melake je agknye. huahua

teha said...

wah2 ! sibuk nyee die.. hehe

Hanie_Dew said...

ye ye.dia akan baca pesanan kobaru hari ni dia tau sbb bapak dia bwk pegi HKL. sblum ni gi klinik je.

kalau denggi maghrib tu akan panas gila kan. kawn aku rmai yg eksperien kene demam denggi.

aleen aiden said...

woahhh weekend pon kene kerja..jaga diri!

Papa Mifz said...

bz betul eh prince nih...kesihatan jgn lupo jago gak...

bighagenjo said...

ai pon da lama tak jenguk blog u. bizi mehh.. hehe..

afzainizam said...

Yuppp ramai yang menantikan kehadiran kamu... but masa menghalang kesibukan melanda... nak buat camner kan....

kerja tetap kerja

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Sound for breeding lembu pejantan

asliner said...

update je..
nak tahu juga ape yang aktiviti prince buat sepanjang seminggu kehilangan..=)

p/s: sebab nnti mesti banyak gambar. 2 yang best..hihi

Gen2Merah said...

wlcome back yee.. lama tak lihat kemuncula Prince di ruang komen2 blog saya.. ehehe

Acik said...

busi mizi yer! selamat berkonvo! :)

M a W a D D a H said...

adah tak perasan la prince kat sana..oh lupa...adah xde kat sana...hehe

afzainizam said...

ahahhh ada masa ok lahhh boleh ziarah kami semua yerrr... sebab ramai yg ternanti

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Cara Post mortem ayam dan lain2 burung

ainz said...

take care tooo... ^_^

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI