[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, October 20, 2011

Konvo UiTM bermula...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera 


Hai..hai..hai..hari ni prince mula bertugas di Dewan Agong Tuanku Canselor... dan Agong pun turut datang harini untuk menyampaikan scroll pada graduan yang konvo hari ni....Tahniah prince ucapkan kepada graduan yang menjalani Istiadat Konvokesyen kali ni..jom tengok gambar2 yang prince sempat candid pada hari pertama ni....





menarik tak pic ni...?heehee

p/s: korang ade sape-sape ke kawan atau sedara mara yang konvo di UiTM sepanjang seminggu konvokesyen ni berlangsung? 

40 comments:

HaiDa HiDa said...

meriahnya.. cantik la gambar yg kepala angry bird tu.. hehee... selamat bertugas ya Prince..

Miss PIJAOSIX said...

salam...
rindunye dkt uitm..dah hampir 10 tahun tinggalkan uitm..

p/s: uitm di hatiku.

nabilah_2908 said...

kesian makcik keletihan agaknya..hehhee...

takde la pulak sedaramara or kawan2 kt UiTM skrg ni.. :)

kerja elok Mr Prince...moga berseronok di sana.. :)

KAMIHIDUP said...

wah, sekarang dah start musim konvo. :)

aida4eva said...

gmbr last paling terbaik!

hehe

selamat bertugas prince :D
http://aida4eva.blogspot.com

nazira said...

Ooo.. baru ingat sepupu pn konvo kat cni gk mggu dpn.. lau pergi blh la jumpe Mr. Prince kan.. huhuhuhu...

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

Umie Artoqiemie said...

kenapa censored ngan angry bird tu weh? haha

tak ohsem la censored2 camnih..

Hanie_Dew said...

sian macik tu...ko niiii..best+meriah kan tem konvokesyen.

hehehhe..mestila ada idea. nak cungkil bakat terpendam,

Prince Halilintar said...

@HaiDa HiDa

prince suke tgk pic tu..hehe

Prince Halilintar said...

@Miss PIJAOSIX

lame tu kan...mestilah rindu..uitm dihatiku juga..hihi

Prince Halilintar said...

@nabilah_2908

aha..arini mula start konvonye..

Prince Halilintar said...

@aida4eva

terima kasih aida..menarik kan..hehe

Prince Halilintar said...

@nazira

insyaallah..klu prince xbz gan keje blh je nk jumpe..

Prince Halilintar said...

@Umie Artoqiemie

bukan censoredkan..makcik tu tgh pegang belon..kebetulan time tu belon tu kat muka die prince terus snap la...hehe

Prince Halilintar said...

@Hanie_Dew

ala suke2 je la hanie...hehe

mmg meriah la,...

semua bende korang nak cungkil kan..hahaha..semoga berjaya la korang..

Acik said...

weeeeeii
tahniah kp semua penerima skrol.
x amik autograf yg dipertuan agong ke? :)

ainz said...

ahahaha...tibe2 tergelak tengok makcik angry bird.. ;p adik sy konvo 25/10 petang..kalau jumpa sy tegur la..kalau sy jumpa price,sy tgur..k? kata laluan...prince halilintar..kan3? ;)

YNA said...

ahaha..

comel je pic tu :)

Gen2Merah said...

wahh, meriahnya konvo kat sana ya.. mesti prince and the geng sibuk sana sini kan

? said...

best nya..
tahniah pd semua graduan..

Tukang Karut said...

dah besar dah dewan tuk konvo ni...

Jue said...

Slmt btugas! Ingat hati mesti mau ikhlas wp mcm2 ragam org ko jumpa nanti hahaha

ish2 cian makcik tu..tp nape ltk muka angrybird?

adwafarahin said...

sye konvo nx year insyaAllah

wuwuwu x sabarnyee~

Mohamadazhan.com said...

mesti meriah ni, bila la nak konvo ni....hehe

Prince Halilintar said...

@Acik

agong yg lupe amik autograf prince....hahahaha:p

Prince Halilintar said...

@ainz

owh...insyaallah..klu jumpe prince tegur je..prince peramah orgnya..hehe..betul kate laluan tu..tapi jgn salah org pulak..haha

Prince Halilintar said...

@YNA

sgt comey kan....haha

Prince Halilintar said...

@Gen2Merah

agak sibuk jgk la bertugas...

Prince Halilintar said...

@?

tahniah jgk pada semua graduan..

Prince Halilintar said...

@Tukang Karut

aha..dewan baru tu..

Prince Halilintar said...

@Jue

Je, makcik tu tgh pegang belon angrybird..prince amik time belon tu tgh melayang kat muka die...hehe

Prince Halilintar said...

@adwafarahin

nak dekat dah tu....

Prince Halilintar said...

@Mohamadazhan.com

sabar..konvo jua nanti...insyaallah

Fadzli Amir said...

Hahaha..ape la bro, ko tukarkan makcik tu jadik angry bird....

Jue said...

Oh tgh pgang blon rupenye. Nmpk cam kna censored je hahaha cian makcik tu. Mmg pnat p konvo ni wp kita x bkonvo
Ttibe rs sayu bile tringatkan ada anak yg marah bila lama tunggu parent dia tp diaorg lupa parent diaorg tunggu lg lama tp pnuh sbr

Bidadari Syurga said...

wahhh.... teringat time adik saya konvo... kat USM...

p/s: saya kolej... to rasa tak grand sangat... ngeh ngeh ngeh....

suhaieli said...

Prince,saya konvo 27hb sidang ptg..ambik jubah masa raya Deepavali.

Afzainizam said...

Tahniah di ucapkan kepada graduan yang menjalani Istiadat Konvokesyen tersebut


woooo aku kalau boleh nak merasa gak ambik konvo ni.... tapiiii hajat tak sampai lerrr

Maaf lama tak ziarah kamu semua.. Minggu lepas out station lerr...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cari kereta terpakai proton perodua

aleen aiden said...

angry bird,jahatnye!!!hahah

logorithm said...

Hahaha! Memang menarik gambar makcik Angry Bird tuh! :-D


Terbaru dari Logokoko:

[U] Suis

[U] Wajah Siti sekiranya simetri sempurna

[U] Kesian budak nih...