[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Tuesday, October 11, 2011

Selasa Yang Ceria

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Woi...woi..dah hari selasa lar...hari ni banyak keje nak kene buat ni..harap-harap prince enjoy untuk setttlekan keje hari ni..Semalam prince tak dapat nak tidur dengan lena la...pusing kiri..pusing kanan...tapi bukan belakang..eh..eh..macam lagu pulak..hehe..entah ape yang prince makan pun tak tahu sampai tak boleh nak tidur..dengar lagu dalam handphone..ingat boleh la nak lena...tapi tak juga...ntah pukul berapa prince tidur pun xtaw..prince sedar je azan dah berkumandang waktu subuh dah masuk...

So, hari ni memang masuk keje sangat awal....dan dapat update blog juga awal-awal pagi ni..prince nak ceria kan hari selasa anda dengan gambar di bawah ni..ape kate korang???


Gambar ni prince dapat dari emel yg diberi oleh kawan prince...ni betul-betul nak jimat minyak ni...pergi keje share satu motor je...hehe

Okay, korang...prince nak settlekan keje dulu..nanti korang update prince jenguk rumah korang ye..take care and bye2...

30 comments:

lieynanilaz said...

silap2 nanti kita pun akan cam tu gak...yelah rege barang semua naik...huhu..

HaiDa HiDa said...

hehee.. nk jimat pun kne pkir keselamatan gak kan.. nk jimat punya pasal nnti tak pasal2 kne bayar saman lak..
moga ceria2 selalu Prince..

halila Ibrahim said...

haha .. lawak la...

Ni kira habis save la ni ... haha ..

dwaty said...

setakat 3 org tu boleh terima lagi... ni bila dah masuk org ke4... memang teror la...

Miss PIJAOSIX said...

naik naik 3 4 orang ngan namenya MANUSIA ok lagi..tp kalau lain dari manusia..aduh mcm tak sanggup jerk..

Maya Mayana said...

cool la

ainz said...

sila dulukan yang penting...harini sy tak pegi client site..so, mengular jela kat ofis ni..ahahaha...padahal keje byk kat sane.. ;p

nabilah_2908 said...

hrumm...

ramai juga yer yg tak boleh tido semalam...huhu...

bab gambar tu...

nak jimat punya pasal..keselamatan diabaikan...tp nak buat macam mana kan...itu je yg termampu.. :)

selamat bekerja Prince... :)

Run Away said...

hahah...nice....;d

Qaseh dalia adelia said...

ingatkan prince td nek motor ahaks

En iLham said...

hahahahaha
nasib baik tak bawak kambing, lembu, kobau sekali
memang jimat sungguh

sizuka[Izzati] said...

haha comel je kan monyet tumpang sekaki.wah sama2 busy lah kita.hehe~

YanaMIB said...

agak2 kt negara mana la ni eh..adeh~

slmt bekerja prince! yana pn siapkn keje smbl on9 tenet..ngee~ =P

Acik said...

eh eh, betul ke tu? ntah2 trick gambar jer kot! heheheeeee ... lawak!

sahromnasrudin said...

itu pic membawa maksud gunakanlah haiwan sebaik-baiknya heheheheeee

Amni said...

dua hari, tetap tak bersemangat.. perut ni asyik lapar nak mintak di isi.. adoyaiii...

Cikgu Tie said...

Seni betul cikgu tie lihat pekerja yang terakhir atas motor tu yer prince!

ghost writer said...

sesungguhnya hubungan manusia itu dengan kaum binatang boleh menjadi akrab kalau kena dengan caranya.haha!

Papa Mifz said...

si kera pun g kerja gak ke...haha

aliesha kirana said...

slmbt bekerja prince! eh lmbt sgt pulak AK wish ni. heehe. ngan monyet2 skli diangkut..hahahaaa

fareha said...

gambar cm tipu je. btw, selamat bekerja prince!

Gen2Merah said...

sehati dan sejiwa.. ehehe.. lawak la beruk kat belakang tu... ehehe

Tukang Karut said...

erkkk... kesian dengan "orang" yang kat belakang tu...

fadh leyanie said...

nyawa monyet dan manusia2 tu dalam bahaya.

Acik said...

jom jadi jiran acik! :)
:)
:)

Hanie_Dew said...

hahahhaa...nyet tu pun nak pegi keje. woi jgn lupa pakai hemnet kot ye pon.

err bizi algi eh putera halilintar ni..k..

Jue said...

Aku phm pe rsnya x dpt zz weh. Plg geram bila feel dah ada, hari lak dah siang hahaaha

Aku pnah naik moto btiga ngan hanie time study. Ok itu aku tipu hahahaha

Afzainizam said...

uihhhh mana topi keledar tu diorang tak pakai ke... handal lah kepala diorang tu

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cara mudah bersihkan seat kereta

aizamia3 said...

yang betul2 ada safety yang baik motor tu je..

Puteri said...

pandai lak yg blakang skali tu pegang pinggang..heheheh