[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, October 7, 2011

Ape ni???

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Takde ape nak dicerita hari ni...tapi prince ade projek spesel nak dilakukan hari ni...

korang cuba belek-belek pic kat bawah ni..


Agak2 kan..ape yang korang teka kalau tengok gambar tu? cuba bagi jawapan kat prince..prince nak tengok ade yang bijak meneka tak...hehe

p/s: oklah, pendek je entri hari jumaat ni...nak gi settlekan special project tu pulak...Slmt Hari Jumaat dan bye2..

36 comments:

Miss PIJAOSIX said...

salam prince...
mcm cokelat jer tp bentuk rerame dan bunge..hihiii

nabilah_2908 said...

coklat..!!

tak pun biskut...(^_^)

Maya Mayana said...

coklat la agaknya :)

aizamia3 said...

tu project buat coklat..
yummi.. sedap tu.. nak boleh.. ;)

Kakzakie said...

Prince kan suka coklat mesti projek itulah kot. Kakak sure punyalah...

HEROICzero said...

makanan ni . cokelat ke , ape ke .

Cik SHiNJU said...

Mintak sket..

Hanie_Dew said...

cokelat kan. bak sini.

Gen2Merah said...

saya rasa itu purse wanita.. ehehe

kella said...

biskut coklat la tu.. hehehe.. betul ke.. kalau betul kasi tau! hehe kalau salah pun nak jugak! hoho

Jue said...

nmpk mcm cake yg diletak icing
**tetibe tliur weh

prince!!!! sj jerit sbb rs lama x jumpa dlm blog hoho

halila Ibrahim said...

Coklat kot ...

fadh leyanie said...

macam tanah liat pun ada jugak..macam tempat yg lekat kat peti ais pun ada jugak..konpius2

dwaty said...

keychain....

aliesha kirana said...

mcm biskut.. xpun coklat. nyum3! cantekkk! mesti sedap!

wahida said...

FM!! ( fridge magnet )

qlah said...

coklat kan.. hihi

Cikgu Tie said...

Nampak macam coklat atau kuih bersalut coklat kot!

Cikgu Tie said...

Nampak macam coklat atau kuih bersalut coklat kot!

M a W a D D a H said...

ada hadiah ker kalu dapat teka betul prince? muehehe

Tukang Karut said...

ntah la... huhu...

Zul Fattah said...

coklat ke tu? cam sedap je?

SAYA BUKAN SAMDOL said...

paper clip ala-ala coklat home made hahah

syaiza - chan said...

waaaa...!! projek prince rse nye mcm nk buat biskut coklat pelbagai bentuk jew....nmpk sedap...!! >,<

♕ Mr.IX ♂ said...

macam klip jer...
takpun magnet yg lekat peti sejuk tu....

Afzainizam said...

ooohhhh yang tu biskut lerrrr ada gula bercorak rerama

tak pun macam key cin jerrr

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
skuter sanyang motor sym

sizuka[Izzati] said...

coklat ke tu?

♥e'in♥ said...

mcm pin je..

Fyqa said...

coklat kot !

errr

Gen2Merah said...

bila la ada jawapannya ni aa.. ehehe

pena rozie said...

mcm coklat ajer...

Qaseh dalia adelia said...

coklat ke sticker hehek .. pin rambut putera ye ahakss

schaze zainn said...

cupcake kot? haha

fa-in said...

niaga coklat ke tu. tak jadi nak mintak kat pronce sbb kat cni tgh ada chocolate festival..best! hehe

fa-in said...
This comment has been removed by the author.
Gen2Merah said...

selamat pagi yang ceria prince