[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, October 13, 2011

Kesibukan Melanda Diri

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kesibukan yang amat semalam dijangka berterusan sehingga hujung bulan ni melanda diri prince dan pasti sukar untuk prince mengupdate blog seperti biasa...tapi, prince akan usahakan untuk tidak membiarkan blog prince dipenuhi sawang2 prince cuba juga untuk update entri baru dan berkunjung ke blog korang.

Raptai dan Konvo UiTM akan bermula tak lama lagi...dan weekend ni juga prince terlibat untuk menjalankan kajian pengesanan graduan. Jadi secara tak langsungnya masa yang ada agak terhad. 

Prince ade design tag untuk staf-staf kami dan student yang membantu kami untuk menjayakan kajian ini..nak tengok?kat bawh ni... ok tak?


So, kalau korang ade terserempak dengan prince nanti tegur-tegur la prince..nanti prince belanja ice cream..hahaha :p

36 comments:

En iLham said...

smart la bro
lagi smart kalau betul2 letak nama prince halilintar kat situ
hehe

ainz said...

Adik sy konvo 25/10/2011..deg on mass comm..prince ade tak time tu?mane tau kot2 terserempak ke.. :)

SAYA BUKAN SAMDOL said...

tak pa prince kami paham :D

aliesha kirana said...

wah! cantik2. tp btol ke tag tu tulis Prince Halilintar? heeeee.. bestnyee time konvo. sonok ah prince, tiap2 tahun boleh pegi majlis konvo. kan..hehe

Jue said...

Bz ke..alolo cian prince. Besa la tu beb. Kkdg bz ni mmg susah nak update kan. Aku paham =)

Bole thn ko design beb. Kna ngan warna uitm tu. Too bad kita xkan bjumpa, kalau x bole claim ice cream kan!

halila Ibrahim said...

sibuk sebab amanah keja x pe prince..

Maya Mayana said...

emm khelass

Hanie_Dew said...

smart jugak design tag tu. nmpk professional. ko mmg terrer bab design ni kan. mcm jue. aku terrer komen je. komen pun pentg apa utk tgkatkan kualiti. kan kan kan.

makaseh komen tu. aku tauuu..pasni aku pakai baju kurung kalau gi tgk wyg pon. hahaha...

bisnes pe ko nak bukak. jadi partner? ohsemmm....=)

nak jgk baca cerit amerapu dari ko wahai putera halilintar.

pena rozie said...

Nanti jgn lupe update psl konvo ye...

Fadzli Amir said...

Kalau dah kesibukan melanda, memang dah tak boleh nak buat apa...walaupun dicuba sedaya upaya....all the best Bro..!!

YNA said...

tahniah sbb dah nak konvo :)

nabilah_2908 said...

cantik dah tu..

tp tul ke letak nama Prince Halilintar kat tag tu..? hehehe...

good luck Prince...moga Allah permudahkan segala urusan... :)

Umie Artoqiemie said...

letak la prince halilintar situ bak kata En ilham hahaha..mesti ohsem..

aleen aiden said...

klo saje2 g carik prince patu suh blanje aiskrim boleh?hahah

fa-in said...

design tu ok, cantik la jugak kot. aha..
selamat ber'sibuk'

sizuka[Izzati] said...

wahhhhh sibuk nak dekat konvo hehe.selamat bersibuk prince :)

ghost writer said...

semua orang menghadapi kesibukkan.tapi aku suka tengok gambar tuh.

Amy Syaquena said...

pasni leh la pulak update pasal konvo hehe..salam kenal ye prince

adwafarahin said...

dahulukan mane yg penting :)

Bidadari Syurga said...

oooo up bahan bukti sibuk ya.... heeeeeeeee ok-ok roger n terima.... :P

Tukang Karut said...

hoho... smart sey...

Kakzakie said...

Amboi berani nak offer Prince. Kalau ramai blogger yg dtg nak cornetto setiap sorang Prince kena ready tau sebab beli cornetto tak boleh pakai card tau... kena ada cash:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kajian pengesanan graduan tu kajian apa?

dwaty said...

prince halilintar tu pun letak sekali ker???

@ saje tampal tuk blog??? hehehe

Gen2Merah said...

tahniah buat prince.. semoga tercapai apa yang dkehendaki

HEROICzero said...

are you , serious ??? ha ha ha !!

Jue said...

Wah bz2 pun prince dtg mlawat. Tharu! Hanie yg tgh mkn dgn glojoh. Aku x. Aku kan cool haha. Dah nak tido ni beb. Ngantok giler. Bz ngan kja smpi rs penat otak haha

Hanie giler smangat nak pkai bj kurung lps ko puji. Tu yg x thn nengok tu. Hahaha

Afzainizam said...

Woooo memang ko sentiasa sibuk.... smart job bro.... harap semua berjalan lancar yerr

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cara mudah bersihkan seat kereta

Gen2Merah said...

selamat pagi prince.. mulakan pagi dengan senyuman ya

Acik said...

wahh .. busi rupa2nya. patot ler baru nampak muka! :)

aizamia3 said...

singgah kat sini Prince.. ;)

takde hal.. ai ok je.. take ur time..

Papa Mifz said...

boleh bukak kodai design2 name tag mcm nih...x pun design kad kawen ke...kad rayo ko..:)

HaiDa HiDa said...

smart la tag tu.. hehee..
tak sabar rasanya nk konvo gak.. tahun lepas dah pergi uitm shah alam, konvo anak sedara.. masa tu tak follow blog '.:: BRIGHT OR DARK ::.' lagi.. apa2 pun gud luck tuk Prince dan pasukan..

tahniah tuk semua yang akan konvo nnti..

Mohamadazhan.com said...

salam kembali ke sini,

saya baru saja selesai kesibukan, prince nampaknya baru bermula =)

asliner said...

wah2..
tag urusetia siap ade gambar..
kelas gitue..hihi

suhaieli said...

Prince halilintar sibuk nnt dah tak nmpk org kiri kanan pun kn?