[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Monday, October 17, 2011

Segunung Jasa Setinggi Kasih

Assalamualaikum dan bertemu kembali dengan entri terbaru dari Prince Halilintar..

Kalau u all perasan la kan prince ade mention pada previous entry mengenai dinner opis prince kan...u all ingat tak??hah..ingat pon...pandai!!macam tu la followers prince..hehehe

Okay, tema dinner malam itu adalah seperti tajuk entri ini...dan pakaiannya smart casual..tapi prince dress biasa2 je...takde smart manenya...Dinner ini adalah sempena majlis perpisahan Bos Besar prince yang menamatkan kontraknya di jabatan kami dan akan bertukar ke department lain...termasuklah PA dan drivernya..sekaligus kami kehilangan 3 orang staf yang sudah lama bersama2 dengan jabatan kami dan mengharungi detik suka duka bersama2...

Inilah 3 orang yang bakal meninggalkan jabatan kami...

Antara makanan yang dihidangkan..memang puas makan malam tu..

Seperti biasa prince bertugas sbg photographer...
Amboi..bergaya betul..sapelah ni agaknya..haha:p

Kenangan gambar beramai2 di tangga Hotel....

Teringatkan sape la prince tue?

prince bersama Asyraf (acap)



spoting habis semua staf yang datang malam tu...

prince bersama Kak Sariah..takde tempat prince nak mengadu lps ni..

bersama artis K-pop malam tu Dr Nazip (yg pakai tie tu)....
T
Tema kaler yang sama..dari kiri Acap, Wany, Prince dan Abg Fen

Cukuplah tu kan prince tempek2 pic kat entri ni...dah banyak sangat tu...meriah dan enjoy malam tu sambil berkaroke beramai-ramai...

p/s: Selamat maju jaya kepada Prof Zaini, Kak Sariah dan En Azmi...semoga kite bertemu lagi nanti...insyaallah..

32 comments:

aliesha kirana said...

wah! smart prince pakai cmtu! hehe. sedih eh 3 staff xde. xpe, yg patah tumbuh, yg hilang berganti. cewah!

aleen aiden said...

woahhh bab makan tu,adohai...semua nampak sedap2!hu3

YAYA AZURA said...

meletopps misai en azmi..hihi
yaya pun suka kalau dapat mkn free kat hotel..hihi

Maya Mayana said...

korsaj rama2?...emm kalau lelaki patutnya korsaj kumbng lebih nmpak maskulin...

bergaya sokmo la prince, mesti ada yg sngkut dgn photographer inu..uhuk2

Tukang Karut said...

pergh,... semat kemas keming la...

M a W a D D a H said...

tengok semua gambar2 prince rasa nak tergelak ada...kahkahkah...

hi prince..:)

nabilah_2908 said...

hope yg mengantikan tempat Boss Prince sama best mcm yg lepas.. :)

pena rozie said...

Best tu..... tak pe yg patah mane tau dpt penganti yg lagi best.

wahida said...

mesti sedih sbb sekali 3 org nak berpisah...huhu..

HaiDa HiDa said...

smartnya photographer.. hehee.. sedihnya terpaksa berpisah terutama bila seseorang itu merupakan tmpat kita meluahkan isi hati.. xper prince, insyaAllah nnti jumpa yg baru.. :)

Gen2Merah said...

wahh, smart prince dalam majlis tu ye.. ehe

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

amboi, ini entry promosi diri sendiri neh....naik la saham dieee...hahaha

to my blog - Acapsuur (>,<)

Jue said...

skali dgn PA driver pun pindah dept? pergh tbaek weh!! cam aku la ni..kalau boss aku pindah ofis, aku pun kna g gak ><~ haih~

weh smart pe ko pkai camtu..siap ada rama2 kaler biru yg x thn tu! hahaha

**mmg kitaorg kesah kalau ko x g blog kitaorg. Mula lah bfikir ko x ingat kitaorg lg kan haha

Cik Rimau said...

wa.. bestnye.. meriah ye.. mlm ni ofis cik rimau pon ade buat majlis persaraan TKP.. buat kt ipoh.. tp cik rimau xjoin.. hehe.. formal sgt.. :-)

ainz said...

amboi3...bergaye sungguh prince..photographer ni buat keje ke tak,ni...biase nye, photographer tak banyak muka dalam gambar,price.. huhuhu... :P :P

Acik said...

amboi hebat bergaya plak fotografer kita yer!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ahai!! encemnya dia pakai smart-smart gitu ~ tee hee

Kakzakie said...

Segak semuanya prince. Tak apa kalau tak dapat meluah perasaan sebab Kak Sariah dah pindah luah kat blog kami ramai sedia mendengarnya Prince:)

dwaty said...

amboi3.... photographer lagi bergaya nampak... hehehe...

pe2 pun... yang penting prince nampak macho... (kembang hidung price)... hehehe

Mohamadazhan.com said...

terbaik bro! macam model..hehe.

Papa Mifz said...

boleh jadi 2 in 1 nih...model + photographer...

~cik tiram~ said...

wah... prince leh la jadi photographer tym kitorg konvo nanti. kikiki

HEROICzero said...

macam gambar photographer lagi banyak ni ! ha ha ha !!

YNA said...

sedih bila bos yg baik2 tukor :(

schaze zainn said...

makan free kat hotel mmg best..hihi

teringat pulak dinner last year :D

bunga said...

amboi..ensem2..hahaa..semangat betul..

sahromnasrudin said...

cantik pic yg ko gabung2 tue..ko gune software ape???

Hanie_Dew said...

aku pernah makan kat sini. sodaaaaapppppp..rasa cam xnak balik je habiskan makanan kat situ..

apa?prince nak belanje. eh.eh.susah susah aje la.

ghost writer said...

gaya kontemporari lar,Prince.caiyok!

liyana said...

amboi...bergambar sakan prince...comey2

Afzainizam said...

pertemuan dan perpisahan resam dunia.... Insya Allah esok lusa bertemu kembali

Maaf lama tak ziarah kamu semua.. Minggu lepas out station lerr...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cari kereta terpakai proton perodua

Nor Isneini said...

die kate owg comey kn..ni owg puji die smart lak..pewiiitt...nak ngorat la camni..hak3