[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Tuesday, July 20, 2010

! My Cake !

Allah Selamatkan Kamu...

Alhamdullilah..aku bersyukur kerana diberi nikmat untuk meneruskan kewajipan sebagai hamba Allah, disamping dapat melihat dunia ciptaanNya lagi... Sempena ulangtahun kelahiranku, aku berkesempatan meraikannya bersama rakan2 seperjabat yang sentiasa membuatkan hatiku terhibur..Antaranya Kak 3 Serangkai-dikepalai oleh Kak Sar, Kak Shida (org kuat Kanan) dan Kak Nab ( org kuat Kiri), Riza ( muke siyes tpi pandai wat lawak), Kak Mai ( sumber utk dpatkan kek ), Kak Jun (Perkasa), Apad (jurufoto), Acap (pemerhati), Kak Ida,Kak Zak, Kak Zaidar, Kak Das , Kak Su, Dr Mad dan Dr Nazip..

Kepada rakan2ku di dunia realiti or alam maya, blog, facebook, friendster, tagged dan sebagainya yang telah wish padaku terima kasih ku hulurkan tanda penghargaan atas niat ikhlasmu.. Sori xdapat nak sponsor kek untuk korang semua..next time okay..kalau dimurahkan rezeki..hehe

Aku bagi la korang tengok gambar untuk berkongsi gembira, xbanyak gambar yang diambil oleh jurufoto (sebab xde bayaran kot)..hehe..enjoy!

>>> Inilah Kek yang aku tempah khas untuk menjadi santapan warga PPS<<<

                        >>> Suasana di pagi hari ketika memotong kek<<<

     >>> Aku Sebenarnye tgh try edit wat picture ni jadi old style <<<

>>> Inilah Kak Mai yang membantu ku untuk order kek dari kawannya <<<

p/s: ntah mengapa hari ini aku rajin untuk mengedit gambar2 ni...mungkin terlalu hepi kot..hope u all also enjoy with me..please accept my sincerest thanks, friends!Birthday is more special than the gifts and surprises...

4 comments:

apple hijau said...

3 serangkai?mcm cap kain batik jer...apa2 ajer la...hihihi.
K.shida, cuba tgk foto2 dia ni peerrgh..!ngancam abis. pasni kita paksa dia ajar kita erk. tak boleh jadi ni!ekekekeke...

Prince Halilintar said...

Kak Nab & Kak Shida punye pasal no hal la sy sudi mengajarnye...sonang jo..hehe

izzatul atiqah azhar said...

happy besday ....
(* . *)

Prince Halilintar said...

time kaceh saya hitam putih...heehee