[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, July 14, 2010

!Dah Siap!

::Pengumuman::

.::.  Pengumuman-pengumuman...Siapa yang mau bantu...Tolong aku kasihani aku...Tolong carikan diriku kekasih hatiku..Opps, terlebey sudah..tibe-tibe ternyanyi lagu cari jodoh ni pulak  .::.

.::.  Oklah, Asslamualaikum & Salam Sejahtera..Di sini Prince Halilintar nak memberitahu bahawasanye disaat ini, blog yang dicipta oleh Prince halilintar boleh dilayari melalui URL ini: http://marilalulalang.blogspot.com/  .::.

.::.  Alhamdullilah setelah semua berjalan lancar, akhirnye siap jugak blok Prince Halilintar ni..Terima kasih jugak kepada kawan-kawan yang memberi dorongan,sokongan,paksaan,perlian dan macam-macam 'an' lagi la...tanpa korang semua tak terbuka hati Prince Halilintar ni nak ade blog sendiri kan  .::.

.::.  Sebarang komen, pendapat, kritikan, cadangan dan seumpamanye adalah digalakkan untuk dikemukakan dan dikongsi bersama supaya dapat memperbaiki di masa hadapan...dan jangan risau,segala data peribadi anda akan dijamin & disimpan dengan selamat...acehhhh...hahaha  .::.

.::.  Jadi yang mane boleh kite kongsikan bersama mari kite share ilmu2 yang kite ade untuk membantu orang yg memerlukannya.."When someone shares something of value with you and you benefit from it,  you have a moral obligation to share it with others".(tak ingat name cendiakawan yg bagi ayat ni)  .::.
 







4 comments:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

yezzaa...
blogging mungkin akan membuakan anda bosan.

hanya itu pesan ku mambang...

LOL

Prince Halilintar said...

lalala...COBAAN...COBAAN...:D

apple hijau said...

teruskan blogging prince halilintar(seramnya nama ni)...inilah masanya nak tunjuk skill.hehehe...skill kederasan menaip 1000patah perkataan tanpa salah.

Prince Halilintar said...

name jer seram..orangnye xseram..hehe..k kak nab insyaallah lepas ni akan lebih gigih lagi..hehe