[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, September 23, 2010

:: Jemputan ::

Open House...

Assalamuaalaikum wbt dan selamat petang...

makan-makan...

Hari ni prince nak cite sikit pasal open house la..kebiasaannya di Malaysia ni lepas je raya memang ramai yang wat rumah terbuka..so dapat la berkunjung ke rumah kawan2 atau sanak sedara sambil tu dapat makan-makan..bukannya kene bayar pun..

Sekarang ni prince da dapat banyak jemputan untuk pergi ke "open house"..sampai penuh jugak jadual prince tuk bulan ni..cuma tak pasti dapat hadir ke tak..mane taknya kadang2 dalam satu masa sampai 2-3 rumah sekali dapat jemputan...kalau dekat2 boleh la jugak set time kan..tapi kalau dah jauh2 susah la jugak..

Yang bagusnya, bile ade rumah terbuka disitu lah sanak sedara atau kawan2 kita dapat berkumpul dan bercerita mengenai kehidupan atau ape2 saje...sampai lupe nak balik rumah sendiri..tapi dalam masa yang sama memang dapat mengeratkan silatulrahim...

Semalam pon prince dah pergi open house jugak..tu dah kali ke2 prince pergi ke rumah terbuka...ade 6 lagi yang dah di jemput..banyak jugak tu..tapi mungkin xdapat hadir kesemuanya..kebanyakkan rumah kawan2 prince..yang mana sempat insyaAllah prince cuba menghadirkan diri, kalau xdatang janganlah amik hati pulak ye rakan2 ku serta sedara mara...tapi sedara mara terdekat yang wat open house memang prince akan datang..

Alamak..makan punya makan..prince rase berat badan prince dah naik lar..mane taknye,dari raya ritu sampai sekarang selera makan tinggi jer..ape yang ade semua pehabis...sampai licin kuih raya kat rumah...ade orang tu siap perli prince lagi, die kate prince dah gemox...ok ape , comey kan???


so kene lah berjogging pulak lepas ni..haha..jom, sape2 yg nak berjogging..hehe..=)



12 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe..jom2 jogging.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
RAGAM MANUSIA DI PETROL STATION

izzatul atiqah azhar said...

gemox ?

hahahaha ...
jom jogging jom

shida mj said...

gemok tu orang kata hati senang..hehe

tapi yg akak musykil..kekadang hati senangpun akak tetap tak gemok..tu yg heran..tapi jogging tu memang bagus utk badan sihat bukan sebab nak kurus je..

sizuka[Izzati] said...

haha.standard lah lpas raya memang berat kemain rancak naek.jom jom xcercise.kakaka.sabtu nih ada open house lagikkkkk~

Prince Halilintar said...

nabilah: jom jogging..jgn xjogging..hehe

izzatul: gemox ke?? jom teman prince jogging..hehe

shida mj: tu yg sy jeles gan akak tu..pe la rahsianya tu...haha

sizuka: jom excercise..excercise tido..haha

izzatul atiqah azhar said...

jom ... bleh jer ...

larat ke ??

hehe ...

Prince Halilintar said...

cam perli jer ayat tu...ade bakat terpendam taw..haha

apple hijau said...

rezeki jgn ditolak, musuh jgn dicari. ada open haus...pe lagi...serbuuuuu!!! gemok?belakang crita..heheh!

Prince Halilintar said...

amboi apple hijau ni bersemangat betul eh..psal makan mmg no 1..haha

izzatul atiqah azhar said...

wekkkkkkkkkkkk ...

ye la tu :P

syaiza - chan said...

wahhh...!! busynyew dia...fuyoo...dpt mkn uh..best2..haha..skali skala gemokk pe slhnyew kn...hik3..

M a W a D D a H said...

bestnya g open house..msti makan banyak kan sebab tu berat prince da naik...hehehe