[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Monday, September 27, 2010

:: Lutsinar ::

Masa raya ritu, setiap kali prince beraya ke rumah jiran2 prince sekampung kebanyakkan mereka mengikut trend terkini..maksud prince dari segi perabot atau perkakas/peralatan rumah...Antara yg prince tertarik dengan tempat basuh tangan transparent atau lutsinar..alah yang boleh nampak bahagian dalamnya tu..

Kebanyakkan dari mereka sudah memiliki benda tersebut mungkin disebabkan daya penampilannya yang menawan hati..prince tengok pon cantek juga..tanye harga pon biase2 jer xlar mahal sangat...tapi gambar tu prince xsempat nak snap..mungkin khusyuk duk belek2 bende tu kot..haha

Tapi prince nak cite mengenai transparent ni...era moden ni segala-segalanya hendak ditransparentkan...tak caye jom tengok gambar2 kat bawah ni yang prince try search kat google..rupanya banyak benda dah ditransparentkan..contoh-contohnya seperti di bawah:

skrin komputer apple yg ditransparentkan

Iron pakaian

ini washing machine, bole nampak pakaian yg dicuci

Skrin laptop apple yang lutsinar

Peti ais pon ade transparent jugak

Ini pula tab mandi..nk mandi kat sini kene bertutup la ye..

ni pula transparent toaster

handphone pon dah ada yg ditrasnparentkan

Canoe

Catur

Ape ni?? ni concreate..ala yg wat rumah tu..

tengok bole nampak lagi orang kat belakang tu..
Banyak lagi benda yang ada kat dunia ni dijadikan transparent...baju pon ade..tapi ade ke orang yang sanggup pakai kan..haha..:-p

6 comments:

apple hijau said...

benda2 transparent ni memang cantik kan...suka. tapi AWAS! bahaya. hihi..

aleen adela akoo ^_* said...

pergh,skrin pc 2 memang santek habes.

nabilah_2908 said...

if screen pc lutsinar.. tak best rasanya..sure pening nnti..bnyk benda yg perlu kita lihat..huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SEANDAINYA

♥farra♥ said...

cantik seh skrin pc 2..

syaiza said...

wahhh....cnaggihnye alat2 pekakas akunk ek..siap ada yg transparentz pny tuh...ceja pown x pnh tau n stngk sblom ni alat cmtuh...thankz for sharing the pic k..hehehe (^_^)

M a W a D D a H said...

jangan baju ditransparent udah..bahaya...

hehehe