[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Tuesday, September 21, 2010

:: Prince Kembali ::

Lama Betul Prince Cuti...  

Macam mana la raya korang semua..mesti meriah lagi dari prince kan..sori sangat sebab dah lame tak berkunjung ke blog2 rakan semua..di kampung prince internet sangat slow..xley wat ape2..nak post entri pon susah..

Mesti banyak hidangan mase raya tu..prince makan sampai tak hengat dunia..rendang,ketupat, lontong, lemang, kuih raya, nasi impit, mihun sup..tu semua menu hari raya di rumah prince..sape yg cepat dapat lar merasa kerana ade je orang yg datang berkunjung ke rumah..tak senang tangan dibuatnya..

Raya ke2, prince dan family pula pergi beraya ke rumah sanak sedara...awal2 pagi lagi dah keluar, kalau lambat nanti ade pulak orang datang ke rumah so kene lah keluar awal2 nanti sempat nak beraya ke rumah sedara mara pulak...

Seminggu tu prince cuti...hari sabtu lepas baru balik ke shah alam balik..mula la rase malas nak bekerja pula..orang kate mood bekerja tu tak sampai waktu lagi..padahal dah cuti lame...

Tapi raya kali ni best jugak la..dapat bersama dengan semua ahli keluarga..dapat bagi duwet raya...dapat makan beraneka juadah..dapat naikkan berat badan..dan macam2 lagi lar..haha

Apepon, sekarang Prince sudah kembali...prince akan kembali menaip entri baru dan berkunjung ke blog rakan2 prince seperti biasa..rindu sama korang punya blog..walaupun tak dapat berkunjung ke rumah korang tapi jadilah sekadar berkunjung ke blog korang semua..

6 comments:

nabilah_2908 said...

lepas ni boleh la prince letak gambr2 raya pulak.. :)

terima kasih kerana sudi menziarah rumah (blog) saya..hehehe..sorry tk disediakan kuih raya...nggee..(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SERANGAN MALWARE

HaNTwO said...

pehhh cuti sakan yekkk kamuk ni...:p

apple hijau said...

hah tu la. tengok Prince pun macam dah tembam sikit..abis semua di baham ghupanya..hihi..

Prince Halilintar said...

nabilah: gambar raye eh?xbanyak sgt..tunggu kemunculan n3 baru..hehe

hantwo: cuti lame rase malas lak nk keje..haha

apple hijau: misi diet lak pas ni..hahaha

aleen adela akoo ^_* said...

wah,raye sakan nampak.huhuh
slamat hari raye.. ^_*

Prince Halilintar said...

Selamat hari raya aleen = )