[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Tuesday, September 21, 2010

:: Suasana Raya ::

Meriahnya Raya...

Prince tak sempat nak post entri untuk gambar raya ketika di kampung..sekarang baru lah boleh taip entri ni...tengok gambar je la eh..dah malas nak tulis panjang2..hehe..jom layan..

ni gambar org2 masjid takbir di rumah prince pada malam raya
ni adik prince yg bongsu & anak buah prince yg comey..
selepas solat raya xsempat kemana dah banyak kereta yg berkunjung ke rumah

tak henti-henti sanak sedara yang dtg raya..

ni lah baju raya prince..simple je..hehe

menikmati kuih raya sebelum keluar beraya...

ni dah macam nk gi bernikah la plak..sebenarnya nk gi raya..ehehe

8 comments:

syaiza - chan said...

wahhh...seronokn n bz nyew dia smbut raye smpi x smpt2 nk update blog..hehe...

akhirnyew...dpt gakk tngk real face prince...hehe...smart larr prince dgn baju melayu tuh...mcm lelaki melayu terakhir uh..hehe.. (^_^)

syaiza - chan said...

eyt...lg stu..lupe pulakk nk tny..mne duit raye utk ceja...ahakz...hahaha....

shida mj said...

meriahnyer yimz..tu belum ada family sendiri

Prince Halilintar said...

ceja: nak duwet raya kenelah dtg beraya..hehe

shida mj: cam perli je bunyinye tu..haha

nabilah_2908 said...

segak betul prince berbaju melayu... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AWAS BUAYA DILEPASKAN

M a W a D D a H said...

sempat lagi berposing tu..hehe

apple hijau said...

amboi amboi amboi...mcm nak gi menikah pulak yer? hehehe.. sib baik la dah berpunya...kalau belum memang dh ku pinang utk anak dara i tu.. ha ha ha (gurau jer)

izzatul atiqah azhar said...

dah macam nak wat iklan jer mamat bj oren tu .. hehe