[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, October 27, 2010

:: Banana Boat ::

Hanya Dalam Fantasi...


Ape khabar kepada pembaca2 blog prince ni? harap semua berada dalam keadaan baik dan sihat. 

Harini prince nak cite siket pasal semalam semasa sedang lena prince tido dibuai mimpi..tibe2 muncul mimpi prince sedang bersuka ria bermain banana boat kat pantai mana pon prince tak tahu. Tapi yang bestnya dalam mimpi tu prince dengan kawan2 prince sedang naik banana boat..kalau tak silap prince, prince duduk di depan sekali...bila dah berada di tengah2 laut tu, bot yang tarik banana boat tu bawa dengan kelajuan yang menggerunkan.. sehingga rakan2 dibelakang prince semua terjatuh di dalam air dan masa tu prince dah xnampak diorg di permukaan air..cuma prince saje yang masih berpegang kuat pada banana boat tu..rase2 nya semua yang naik banana boat tu tak pakai 'live jacket' termasuk prince.

Prince punyalah menjerit sekuat hati suruh bot tu berhenti, namun jeritan prince hanya sia2 kerana orang yg mengendalikan bot tu tidak dengar dan perasan ape yang terjadi kat kami. Tibe2 je prince pon terpelanting masuk ke dalam laut. Selepas tu prince tersedar dari tido..terkejut jgk prince..prince istighfar banyak2..mimpi tu mayb mainan syaitan je tu..prince pon sambung tido kembali...

Tapi kali ni sukar pulak prince nak lelapkan mate...walaupon bilik prince dalam keadaan gelap dan sunyi jer ketika itu..prince pon menggelamun sendirian ketika prince snorkeling di Pulau Redang dengan bermain bersama2 ikan yang pelbagai warna dan melihat coral yang cantik2 di dasar lautan...
ni gambar prince ketika berada dalam laut...
Akhirnya, prince terlena jugak selepas menggelamun tadi...prince tersedar bila jam handset prince 'melontarkan jeritannya' ke telinga prince...cepat2 prince tekan handset tu..prince tengok dah pukul 6.30am..terpaksalah bangun untuk solat dan bersiap sedia pergi ke tempat kerja..

p/s: Bilalah dapat merasai naik banana bot yang sebenar..teringin pulak nak naik sampai termimpi2 prince..

11 comments:

nabilah_2908 said...

hehe,,,mungkin prince terbyg2kn keseronokkan masa kt pulau redang sampai terbawa dalam mimpi...

hujung minggu ni ajak la kawan turn PD...leh naik banana boat... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CHINTA

apple hijau said...

Prince jatuh katil tak? hahaha..org lain naik banana bot orang lain plak yg mimpi. kes hatu ni. dah mcm kes mandi tak basah makan tak kenyang jer ni...

jgn ajak gi langkawi naik banana bot udah la Prince.

apple hijau said...

ups!typo error plak kes haru*

sariah said...

Amboi22...jom cuti devapali ni kita pakat g PD nak...kita naik banana boat ramai2...ada setuju...

izzatul atiqah azhar said...

kata pandai berenang ..... asal gi menjerit-jerit pulak ... hehe ...

Prince Halilintar said...

nabilah: niat hati mmg nk kesana..tapi kekangan masa menjadi punca utama..hehe

CAH: haha..prince tak tido atas katil la CAH..tido atas tilam jer..hehe org bujang..

Kak Sar: prnce nk balik kg jumpe ank sedara baru..hehe

Izzatul: dalam mimpi semua lupa..hehe

♥e'in♥ said...

hai prince.. me wat blog bwu.. blog lame dh delete.. came here 4 following u back.. :)

Prince Halilintar said...

ok ein..t prince follow balik eh..

aleen aiden said...

teluk cempedak tah bile nak ade banana boat.ish!

Anonymous said...

Excellent website you have hеrе but I wаs cuгious if уou knew of any fοrums that coveг thе ѕаme
tоpics disсusѕed in thіs article?

I'd really like to be a part of community where I can get comments from other experienced people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Cheers!

Visit my blog post - How to make your dick bigger without pills

Anonymous said...

Νeat blog! Iѕ your theme custom made or did you dοwnload it
frоm ѕomеwhеre? Α dеsign like youгs
with a few simple adjuѕtements would really makе
my blog stand out. Pleaѕe let me knοw whеrе you got youг theme.
Thanks

mу web page simple wood projects