[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Saturday, October 23, 2010

:: No 2 ::

Muhammad Husyairi Iswad...

Pada Rabu lepas,prince mendapat khabar gembira apabila menerima panggilan telefon dari mak prince mengatakan kakak prince selamat melahirkan anaknya yang ke-2. Baby boy yang bakal diberi name Muhammad Husyairi Iswad telah lahir tepat pukul 10pagi rabu kelmarin. Prince tak sabar nak balik kampung melihat anak buah yang ke2 ini..ingat cuti raya deepavali nanti baru dapat balik ke kampung.
Yang si baju kuning tu lah abang husyairi..namanya Muhammad Humaidi Irshad. Sekarang Irshad dah jadi abang, tengoklah gambar tu, sayang betul die kat adik barunya tu..Irshad sekarang dah berumur 2 tahun. Prince suke tengok die main sorang2..terjerit2 pas tergolek2 kat atas carpet..bile orang suruh diam,dia diam sekejap,pastu ketawa kuat2 ajak orang main dengan die..
Mak prince mesti la terlalu gembira sebab dah ada 2 orang cucu..excited call prince haritu nak bagitaw berita gembira ni..Lepas ni semakin meriah la rumah setiap kali musim cuti..bakal diriuhkan oleh 2 orang cucu ni...
Tapi dalam mase yang sama, kakak prince pulak tibe2 demam selepas bersalin di hospital kuala kangsar..dan semalam prince call kampung, mak prince kate kakak n babynya dah di bawa ke hospital taiping, namun demamnya beransur pulih..harap2 kakak prince dan babynya sihat dan boleh keluar hospital segera...prince berdoa agar mereka semua sihat..rindunya prince nak balik kampung.

11 comments:

nabilah_2908 said...

kalau dia lahir hari rabu yang lepas..20102010....la yer..
tahniah.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NOTA CINTA

aleen aiden said...

somelnye dak kecik tu...nak pinjam!hu3

sizuka[Izzati] said...

whoah anak sedare baru.tembam oh.tahniah putera petir!:P

asliner said...

kelahiran yg baru..comel..=)

Prince Halilintar said...

nabilah: aha la..cantik tarikh tu..

aleen: prince pon xtgk yg real lagi..hehe

sizuka: time kaceh sizuka..

asliner: cute kan...hehe..thanks

syaiza - chan said...

wahhh...!! bestnye prince....bertambah anak sdara prince....

congrate prince coz dpt jd uncle kpd ank sadara yg comel uh..alalala...comeynyew ank sdara prince..rase nk dkung je coz dah lma x pgg baby..huhuhu

M a W a D D a H said...

comelnya anak buah dia..;)

mesti la xsabar kan nak tengok anak buah baru..cumiilll sgt..

apple hijau said...

waaaah chomel nyer.... sedang membayangkan anak Prince pulak...huhuhu!

Prince Halilintar said...

ceja:thanks ceja..prince pon xsabar nak try dukung die..hehe

adah: ahalah adah..dah xsabar nk tgu cuti balik ke kg..

CAH: alamak! anak prince lambat lagi la..kawin pon blom,apelah CAH nie..suh prince kawin cepat la tue..

shida mj said...

mak prince tunggu pulak cucu dari anak lelaki tu..bila lagi prince.

Prince Halilintar said...

haha..kak shida ni..kawin pon lum lagi..slow2 xnak gelojoh sgt..ahaks