[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, October 13, 2010

:: Rindunya... ::

Ape Khabar Rakan2 Blogku...


Tengok Gambar tu pon dah taw prince tengah merindui sesuatu sebenarnya...rindu sape?sebenarnya prince rindu pada blog prince dan rakan2 seperjuangan blog disini...dah lame sangat rasenya prince xupdate blog dan tak dapat membaca entri2 baru kat kawan2 prince di blog ini...sori sangat2..

Tapi janganlah kate prince sombong lak, sebenarnya disebabkan komitmen prince yang tinggi dalam pekerjaan terpaksalah dilupekan seketika untuk niat meng"update" blog prince ni..kononnya pekerja yang dedikasi la nie..haha..

Banyak prince dah ketinggalan untuk bace entri terbaru kawan2..tapi jangan risau eh,pasni prince gi marathon dekat blog anda semua..hehe..

Sekarang mase berjalan dengan pantas betul la..prince tercunggap-cunggap mengejar mase..betul la kate pepatah "Mase itu Emas"..kalau bukan "emas" memang malas nak kejar.. 

Sekarang ni alhamdullilah prince diberi kesempatan lagi untuk update blog "Brigth&Dark" ni..dah lame jugak prince tak tengok 2 ekor kucing comey peliharaan prince yang jaga blog prince ni..prince rindu gak kat penjaga blog prince ni..

Prince rindu gak gan orang2 yang prince sayang...arini harijadi adik yim yang bongsu tu..pastu anak buah prince yang comey lak ahad ni..dan prince juga bakal mendapat sorang lagi anak buah yang akan melihat dunia ni bile-bile mase saje lagi...rindunya nak balik kampong halaman...

"Rindu... rindu serindu-rindunya...", tetibe kan nyanyi lagu kumpulan Spoon lak ..haha..dah2..stop..sambung keje..bye2..

4 comments:

nabilah_2908 said...

hmm...xde la org nk kata price sombong..pentingkan mana2 yg penting dulu...tul tak..?

bila dh free nnti...blogging la balik.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CERMIN KU RETAK SERIBU

apple hijau said...

Prince rindu kat sapa sebenarnya ni????

helo helo helo...orang yg dirindui Prince, give him a call...hik hik hik..

syaiza - chan said...

cehhh...yeke nie rendu kat blog n kwn2 blogger..enth2 rendu kat org len kot...hak2...

huhu..xpe2...wlaupn prince jrang update blog...rakan2 blogger prince nie...x kn pnh lpekn prince k...ahakz..hehehe...

wahh...dpt jd pak cik lg larr ni eh....congrate ye prince...

izzatul atiqah azhar said...

waaa .. berpandangan jauh nmpak jejaka yg berbaju oren itu ... hehe