[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, October 29, 2010

:: Wrong Number ::

Selamat Petang kepada semua pembace...



Harini kan prince rase sungguh hairan la..dari pagi tadi ade beberapa orang yang call prince, tapi prince tak kenal pon..dan diorang kate "sori,wrong number"..setakat ni dah 3 orang yang call prince..yang paling best ade seorang pakcik ni yang buat prince rase sangat lucu dibuatnya..


Pakcik : Hello, Erol bile maw kasi gaji ar??
Prince : Sape ni?
Pakcik : Pakcik Man la..ritu yang berhenti keje tuh..gaji xmasuk lagi la kate 28hb..macam mana ni?
Prince : eh, pakcik ni salah orang ni..saya prince!
Pakcik : alah, korang kalau bab nak bayar gaji suke la kate salah orang la, lewat masuk la dan ntah ape2 alasan lagi korang bagi..
Prince: Pakcik yang call salah number ni..ni no saya.Cuba pakcik cakap no yang pakcik nak call tu.
Pakcik: jap..012-xxxxxx9
Prince : pakcik, no pakcik nak call tu belakang die 9, yang pakcik tengah call ni belakang die 6..pakcik salah tekan tu..
Pakcik: lar..yeke..camne ley salah tekan ni..ni sape?
Prince: saya "prince" la pakcik..
Pakcik: sori la mate pakcik ni dah rabun dah tua2 ni...
Prince : ok2 xpe..
Pakcik : maaf ye.salam
Prince: salam.

p/s: Bile mase pulak prince jadi bos nak bayar gaji orang ni, prince sendiri pon keje makan gaji camne la nak bayar gaji pakcik tu..haha

9 comments:

izzatul atiqah azhar said...

huyoooo ..

ade ramai peminat ...

M a W a D D a H said...

tak lame la tu nak jadi bos...hehe

apple hijau said...

hahahahha...nombor ale ong la..sbb ramai yg dail tapi sikit malang sbb tak pasal2 ada yg mintak RM..

Prince Halilintar said...

izzatul: peminat ke pengacau..haha

adah: doa2kan lah prince jadi bos..t prince ofer kerja kat adah..haha

CAH: haha..klu yang tu kene jadi ALONG..

nabilah_2908 said...

hehehehe...mungkin tnda2 awal tuk prince jd boss... ;)

dya adriza said...

haha hebat la awak! bez tau salah nombor ni. macam saya, kenal dgn bf pun sebab salah nombor la hehe

Prince Halilintar said...

nabilah: mudah2an la bole jadi bos..haha

dya adriza: wah, sempat berkenalan lagi eh..dasyat tu..hehe

♥e'in♥ said...

hahaha.. gile kentang p.cik 2.. now nie pon e'in slalu kne cmnie..

shida mj said...

no..ofis smj..hampir sama dgn no hotel uitm..selalu terima call utk booking bilik, utk breakfast, lunch, high tea, dinner dan lain2 pertanyaan..rimas gak