[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, July 27, 2011

! Kek Spiderman !

Kisah Di Kampong-Part1 

Assalamualaikum sahabat-sahabat blog prince yang hensem dan cantik rupawan...

Sorry to say...tibe-tibe bahasa orang putih pulak..semalam prince tak sempat nak update blog dan jenguk sahabat-sahabat semua...insyaAllah hari ni ada masa..mudah-mudahan..

Seperti dijanji, prince nak share cite-cite ketika di kampung halaman minggu lepas...anak buah prince ni teringin nak makan kek besday prince..asyik minta kat prince je bila balik kg hari tu..Kebetulan mak prince tak berapa sihat pulak semasa prince pulang, asyik muntah-muntah je...Jadi, bawalah pergi ke klinik walaupon susah nak pujuk pergi ke klinik..kebetulan sebelah klinik tu ade kedai kek...ape lagi anak buah prince pun yang ikut terus nampak kek...lepas jumpa doktor dan ambil ubat, prince singgah la kedai kek tu nak belikan kek kononya..tapi, anak buah prince sorang ni yg excited tunjuk kek yang die suke..prince cakap kat die "ni besday pak ngah ke besday die ni"...malas nak bagi die mengamuk beli je la kek yang die suke tu..


Tengok...siap ade spiderman lagi..segan prince nak potong kek ni..hehe
Tapi, bila balik rumah nak potong kek, prince suruh la anak buah prince potong..tapi dia takut potong kek tu sebab takut dengan spiderman tu...tadi beriya-iya sangat nak kek yang itu...last-last prince yang potong..dah rase macam sambut lahir umur 6 tahun pulak..hehe

abg & adik...

jom makan kek...

kemain mate husyairi geram tgk kek spiderman tu..


p/s: banyak lagi nak cite ni tapi kesuntukan masa pulak...next entri la ye =) 

24 comments:

nabilah_2908 said...

comel anak2 buat Prince.... ;)

pena rozie said...

Cantiknyer kek....

YanaMIB said...

hoho comel kek tu..mmg budak² suka laa nk mkn..=)

Tukang Karut said...

aku pun pernah tempah kek shin chan... rasa sayang sangat nak potong...

sizuka[Izzati] said...

hahah kiut gila kek spiderman.olohhh tmbamnya ank buah prince tuh.

Papa Mifz said...

nak belikan kek mcm nih untuk anak buah gua la...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

baiknya pak ngah ni..bertuah budak² tu dpt pak ngah mcm ni..udahla ganteng..baik pula..:)..sape lum ada bf baik ngurat prince cepat..

M a W a D D a H said...

ni bukan smbut besday ank buah tp besday prince kan..saje je kan kate kek anak buah...malu la tu nak ngaku kek spiderman die punya...hahaha

Bidadari Syurga said...

huhuhu... baik pak ngah mengalah yeak...? spidermanpun spidermanlah kan? adoi... comel aja rasa... insiden yg tak dpt dilupakan ni....!

Almade Nespesor said...

hahaha.. comel betul kek prince! blh x nak rase sikit.. =P

Gen2Merah said...

wahaha... saya pun teringin nak rasa kek spiderman itu.. nyummmmi

h A n Y S said...

comel jejaka kenit 2 org tu..

cik sakdi said...

eh prince, dapat kek spiderman ke? ok la tu, at least ade duit nak beli kek sendiri, kite sambut besday mkn nasik sorang2., ehehehe

kiut la ade pakcik tuu,,, kehkeh

blog-tips-kurus said...

sungguh indah kek pilihan hati si cilik itu. hohoho!

aisyah ahmad said...

ehh..seronok jugak ek..
sekali sekala beli kek macam gitu..baru lah rase mude kannn..hehe

nanti AA nak cari kek Tomato Man la untuk birthday keDuaPuluhTujuhTahun..muda lagiiiii AA ni..waakakaka

ghost writer said...

comel aper kek ade patung spiderman.kalau siap ada jaring2 dia lagi comel..layan jer apa kehendak dowang bro,kita nih apalah sangat nak sambut besday pun kan.bagi dowang hepi dah lebih dari cukup dengan apa yg kita buat.

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy pasang head unit dan poweramp

kek tu sesuai untuk anak buah ajerrr... Pakcik dia dok jauh-jauh yerrr...

Ezay Hadry said...

nak jugak..share2 ngan budak2 kiut ni..
nak part spiderman tu..

halila Ibrahim said...

hehe .. comel la si kecik tu .... meriah la kek tu ... budak2 mmg suka benda2 cam ni...

Dilla Ady said...

eeeiiiii...chumelnye husyairi nih...pipi die cam kuih pau la!!cubit sket!!

liyana said...

hehe..comey2..nk spifermn tu bleh..haha

apple hijau said...

abang & adik yg comel...dan pandai membodek pak ngah yg makin encem tu...ehem ehem... ha ha

aliesha kirana said...

hahaah..comel! lawak pulak ble die takut..tp mmg menakutkan pn muka spiderman tu..hihhihihih

aida4eva said...

hihi..comel lah kek spiderman..huhuhu


epi belated besday prince :D

eh eh..comel lah anak buah tu..gebuw~ hihi


http://aida4eva.blogspot.com