[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Tuesday, July 12, 2011

! Muncul Kembali !

Assalamualaikum dan Salam Ceria Semua..




Serius prince rindu untuk berblogging semula dan rindu untuk mengomen kat blog korang semua...InsyaAllah, ini menjadi satu lembaran baru untuk prince teruskan usaha dan aktifkan blog prince halilintar semula...Tapi, prince perlukan sokongan korang la ye..hehe

Mungkin prince nak tampilkan dengan wajah baru pada blog prince lepas ni dan gaya penulisan yang unik sedikit ke...agak2 okay ke?belum cuba belum tahu kan...

Dah lame prince tak menulis ni, topik mane prince nak buka cerita dulu rasenya???

Ape kate korang yang bukakan cerita kat prince...mesti banyak cerita2 menarik dalam dunia blog ni kan???

Sebelum tu, prince nak ucapkan TERIMA KASIH kepada yang sudi singgah jengguk blog prince, bertanya khabar prince, meninggalkan komen dan jejak, memberi semangat, dan seumpamanya ketika prince undurkan diri untuk seketika dari dunia blog ni..prince bersyukur dapat kawan-kawan macam korang semua walaupun ade antara kita hanya berkenalan melalui alam maya sahaje tapi prince rase macam dah lame kenal...



Azimat Diri: Jika ade kebaikan yang boleh kite lakukan, lakukanlah Sekarang! kerana mungkin kersempatan itu tidak akan datang untuk kali yang ke-2.

32 comments:

Nasriq said...

selamat menulis kembali...

Mek Norfa said...

akhirnya prince dh muncul kembali

mOon jOhari said...

....waaaaa...rindunya kat prince...selamat kembali.....

pe kata kalo prince citer pe yg prince buat sepanjang mnyepi nih....

nabilah_2908 said...

welcome back Prince..!! :)

dah lama Prince takmenulis...tentu-tentunya banyak cerita yag boleh Prince kongsikan... ;)

YanaMIB said...

wewiitt welkam bek! br ingt nk delete je url dr bloglist..lalala =P

Prince Halilintar said...

nasriq: thanks nasriq =)

mek: hehe..finally kan..lps ni rajin2 singgah taw =)

moon: tu la rindu pade semua...hehe. hmm..byk citer ni sampai tak terfikir dek akal neh..haha

nabilah: time kaceh nabilah..tunggu je la story prince nxt entry ye =)

yana: mane ley camtu..xbaik taw yana..cian prince..haha

Qaseh dalia adelia said...

yeyyy selamat kembali prince.. with semangat baru ye .. hehe hepy for u

Prince Halilintar said...

insyaAllah, smgt yg lbh kuat lagi..thanks qaseh =)

imanbieyha said...
This comment has been removed by the author.
aliesha kirana said...

wahhhhhhh prince! rindu kat prince! selamat kembali! jgn ilang2 smgt dh tau! heehehe

Gen2Merah said...

wahh, lama tak dengar kabar dari Princess.. welcome back ye.. salam ukhuwah semula

SAYA BUKAN SAMDOL said...

yeasss prince kembali!!! :DD

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

yayy! selamat kembali prince..

kalau prince nk tahu apa berlaku kt kami kena baca entri kami yg lama-lama lah..:)

tp kami nk tahu apa prince buat sepanjang berdiam diri nih..

Prince Halilintar said...

AK: insyaAllah..prince try seaktif dulu semula..byk yg kene bljr balik ni..hehe

gen2merah: salam ukhuwah..rajin2 la singgah ye..

SBS: yup, prince kembali menulis semula..=)

cik betty: ade mase nnt prince bace2 entri lame2 ye..nk taw cite prince kene tungggguuuu.....hehe

dwaty said...

welcome back prince....

Prince Halilintar said...

tq..tq..hehe

Bidadari Syurga said...

selamat kembali dengan entry yang best2... mesti bayak story nie...

halila Ibrahim said...

hai .. prince welcome back.. kenapa sepi je hari tu prince.. kalau ada apa2 kongsi2 lah yea...akak akan selalu datang .. dont risau...

Prince Halilintar said...

bidadari syurga: terima kasih ye..nanti akan cerita kat entri seterusnya..

kak halila: thanks sudi jenguk..biase lah lumrah kehidupan..selalu2 dtg sini ye =)

~cik tiram~ said...

prince !! heeee.. thank q .. selamat kembali...^^

Almade Nespesor said...

slamat kembali prince! lama x update belog kan ;D

asliner said...

hoyeh..
lepas nie boleh layan gambar banyak2..hik3..=)

KAMIHIDUP said...

keep on blogging bro. :)

cik sakdi said...

hai prince, lame xdengar kabo. sihat? dah makan? dah minum? hari ni kite makan durian je. hehe :D

aleen aiden said...

yeayy!tora dtg lagi! ^_*

Prince Halilintar said...

cik tiram: same2..thanks jugak..=)

almade: aha kan..insyaAllah lepas ni akan try update selalu ye =)

asliner: layan gmbr je ke..isi entrinye xbace eh??hahah

kamihidup: insyaAllah..thank a lot!

cik sakdi: alhamdulillah..sihat2 je..makan durian sorg2 je ke? kasi hantar la kat kawan2 blog sikit..hahaha:p

aleen: bukan tora je..ding dang, jojo pun turut dtg sekali..kahkahkah

pena rozie said...

welcome back....

Prince Halilintar said...

thanks ye =)

ghost writer said...

patut lama tak nampak prince...rupanya menghilangkan diri untuk seketika.

kita boleh pergi bertapa dan kembali semula tapi bukan untuk terus hilang dan berhenti terus.,

fareha said...

hey, welcome back

Cikgu Tie said...

Bestnya prince dah kembali....
Selamat kembali ke dunia blog!
Terujalah dgn kata azimat prince ni.

aida4eva said...

selamat kembali prince..

moga akan lebih baik dr sblmnya :D

http://aida4eva.blogspot.com