[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Monday, May 30, 2011

! Berhenti Menulis.. !

Assalamualaikum wbt dan Selamat Sejahtera kepada semua warga blog Prince..

Harap-harap korang semua dalam keadaan sihat-sihat selalu..Hampir setahun prince berblogging dan bulan 7 ini merupakan ulangtahun blog prince dan ulangtahun kelahiran prince juga..Namun, prince nak meminta maaf kepada rakan-rakan prince dalam blog ini kerana prince mengambil keputusan untuk berhenti menulis buat sementara waktu di dalam blog ini atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. InsyaAllah, jika prince berniat untuk menulis kembali dalam blog ini akan prince singgah ke semua rakan-rakan blogger prince kembali. Prince ucapkan terima kasih banyak-banyak kerana banyak membantu prince dan berkongsi ilmu sepanjang penglibatan prince dalam blog ini. Jika sepanjang penulisan dan komen prince dalam blog korang ade yang tersinggung dengan kate2 prince, prince mohon maaf ye. 

Wassalam dari Prince Halilintar..

62 comments:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

jgn laaa perinsss....
hahaha

sizuka[Izzati] said...

hoh?kenapa?baiklah jika itu yang terbaik.huhu.goodluck in everything you do :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak pon mcm penah terpikir nk buat mcm prince neh..tp akak start dgn stop bukak blog sabtu ahad..takut x bukak langsung rindu plak hehe..btw tq sbb sudi singgah blog akak selama nih..

aida4eva said...

kenapa dan mengapakah prince?

sobsobsob~~

takpe la..semoga segala urusan prince dipermudahkan..aminnnn :)

Gen2Merah said...

ala bro... sepi la blog ku takda pengomen tegar lagi.. huhu

Lizzie Yasmin said...

lol, baru jer nak berkenalan.. sob sob sob...

nabilah_2908 said...

alahai.......kurang lagi sorang kawan blogger sy.... :(

kenapa nak berhenti.....kekangan kerja ke..?

rehat jer la eh...xmo berhenti terus....moga cepat2 kembali... ;)

take care Prince.... (^_^)



jom ke APA KATA HATI pulak ;
JUARA MENTOR 5 - TAHNIAH SALMA!!

apple hijau said...

dengan kuasa yg ada pada saya....

saya tidak izinkan!

jgn la Prince...pleeeeeease..

Nasriq said...

1 bulan? 2 bulan? ambil la masa selama mana sampai dapat semangat semula...

dwaty said...

kalau ada urusan yang lagi penting selesaikanla dulu prince.... tapi... rasa kehilangla plak... jgn lama2 hilangkan diri...

nukilanaffiza... said...

kami seluruh blogger di PPS tidak mengizinkan prince utk mengantung jari2 prince dari memblogging...

ingin sangat tahu kenapa prince nk berhenti...
kalau itu yang terbaek teruskanlah...

takpa prince...abg fenn still leh jumpa prince kat opis..heheheh

asliner said...

aik..
sorang-sorang meninggalkan dunia blog sementara waktu..

papepun..
gudluck..=)

aliesha kirana said...

ala sedihnyaa.. sobss..T__T xpelah princee..tenangkan fikiran.. take ur time..pastu nnti dah ok, aktif la balik eh. AK n yg lain2 pasti akan rindukan penulisan prince.. dan ternanti kemunculan prince semula.. take care prince.. ^______^

Nur Liyana said...

kenapa yer???

=.=

Prince Halilintar said...

kepada semua kawan2 prince di atas ni..terima kasih atas sokongan korang semua ye =)

insyaAllah, prince akan menulis dlm blog ni kembali dan melawat semula blog korang satu hari nanti..

Anonymous said...

ala...saya nak baca blog sape pasni....nak jadi silent reader sape lak.......

fadh leyanie said...

sedih la bila prince tak berblog lagi..huu..

Prince Halilintar said...
This comment has been removed by the author.
Prince Halilintar said...

kepada silent readers pun prince minta maaf byk2 ye...insyaallah, prince cube perbaiki diri prince yang mane silap selama ini..terima kasih kpd mereka yg sudi membace penulisan prince..prince sgt menghargainya =)

Scya Lollita said...

cik scya baru je terfikir ak stop
tp jadi (':

dya adriza said...

erk??!!! prince.. apa nih T_T.. dya baru nk aktif blogging balik. tetiba prince plak nk stop.. adess.. x bez la.. pasni sapa yg sudi lawat blog dya tu.. prince je yg sudi tau.. huhu

Afzainizam said...

moga terus success dan terus success dalam memburu impian...
may Allah bless you...always..always and always...

eeeemmmmm kadang tu blog lah tempat mencurah isi hati... harap ko akan terus berblog yerrrr

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

diy pasang sticker carbon fibre

Mek Norfa said...

kenapa nk berenti menulis prince?

HEROICzero said...

pilihan d tangan kamu. anyway, take ur time. k?

*All the best. =)

Dilla Ady said...

tetiba sgt nih keputusan prince...mane leh camni..kitorang sume slalu jek menyokong prince tau..sian kitorang, kalu rindu kt prince camne?

jgn la benti!!!!

bunga said...

bunga pun sama..kita kosong2 yek..

semoga segala kerja dipermudahkan n cepat2 dapat datang ke blog..

Qaseh dalia adelia said...

nape ni..mesti nak kwen senyap2 ni hehe.. papepun do yg terbaik untuk prince.. kalau semangat tu dtg balik or rindu qaseh menulis lah balik ye hik2

LADYHEART said...

ala..nape prince?jgn la..nnt xde pengomen tegar lady ag..hehe..

cik sakdi said...

lah. bawak diri ke? ok nnt dah balik gtau ek. hehe

Pistachio said...

hati2 yer pringg (prince)....~~

eerrr... gi kawen kat siam ke?

ekekekeke!

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

ap ni? x mau la..

Kakzakie said...

What-up dik..... Kalau nak berehat walau berapa lama sekalipun tak apa. Janji luangkan sesekali jenguk kami semua. Or maybe say hello in your blog.

Settle whatever the most important in your life....

intan abidin said...

kenapa nak berhenti ni prince ...sayapun lama juga tak menulis tapi tak terpikir nak berhenti ,sekarang tengah pening jadi tiada apa2 yang dapat di kongsi di blog...

Papa Mifz said...

bro...rilek dulu...jgn stop berblog...!!

Fyqa said...

eh knape pulak.

shida mj said...

satu keputusan yg drastik..

berhenti ke atau berehat buat sementara waktu?

hmmm..nanti stori ye..

Cik Rimau said...

ala.. kenapa camni.. xbest la.. huhu

ghost writer said...

biar apa pun keputusan prince semoga akan lebih memudahkan segala urusan di kemudian hari..setiap keputusan sudah pasti ada alasannya sendiri...

MindaMalay said...

Selamat pergi dan semoga selamat kembali semula...

Kita sesama saudara perlu saling berdoa untuk kejayaan. Amin...

Cik Bidadari said...

hurmmm... harap2 cepat sembuh... rehat cecukup dan isi DIA. insyallah baik2 sahaja...

Cik Bidadari said...

adoi baru nak 'jatuh cinta' dah stop plak... adoi...

Ezay Hadry said...

takmo ea prince...suka prince tulis...ala perasaan tu memang datang..kejap je..nanti ok la

Cik SHiNJU said...

As salam...

nak hibernate ekh..
Semoga berada dlm rahmat ALLAH selalu..nt dah terbuka hati nak menulis semula buat la comeback yer..

Nur Liyana said...

prince???bila nak tulis balik nie..hehehe

nnt bgtau yer kenapa berhenti skjap nie..hehhhe

Nor Hayati Nor Aziz said...

Terasa satu kehilangan.huhuhu.....
Tapi tak apa, Prince harus pentingkan
perkara yang terpenting di antara yang penting-penting.

~Nabilah~ said...

laaa...nape prince nk brhenti tlis blog nie???sdihnya...sob3x

syaiza - chan said...

hah...!!! prince nk berenti blogging...ala...jgn la...xbestt la lau prince dah x blogging..nnty ceja kehilgn slh stu rkan blogger yg trhebatt...huhuhu

Mohamadazhan hjDesa said...

moga akan kembali semula ya...

KUREKURE COMEL said...

uit budak....hehehe...jom mengaktifkan diri semula....


tak syok wooo ada sorang senyap...

qlah said...

Assalam , first time masuk sini .

*cuma boleh cakap , di suatu saat , pasti kita akan merindui saat berblogging .

p/s: salam perkenalan .

♥e'in♥ said...

alahai.. nape benti prince? xbest laa cmnie..

~cik tiram~ said...

prince.................. :(
patot dah tak komen blog tiram...:(

Sham said...

ku tunggu kepulanganmu...cewah...

Miss PIJAOSIX said...

salam...kenape nih? anyway, selamat kembali...

mOon jOhari said...

...ptt la sunyi je...

xpe daku mengerti....berhenti seketika je kan....

we will miss u prince....

aleen aiden said...

alaaa apsal alin baru tau nih...updetla2...hi3

Nur Liyana said...

dah bulan jun!!!nak masuk julai dah...heehhe.mana prince nie!!!haha

akuwanblur90 said...

mana prince nieeeeee

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hai..prince..apa khabar?
rindu nk baca cerita terbaru kamu..

Qaseh dalia adelia said...

=( prince g mana .. huhu t online dtg blog tau ! supaya qaseh tahu prince brblog balik ..

liyana said...

biler nk update plak..??

kella said...

laaaaa kenape berhenti.. nanti senang2 singgah blog saya ya Matharians!! =)