[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Tuesday, May 3, 2011

! Prince Dah Blocked Follower Ni !

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Selasa Warga Blog Prince...

Antara warga blog kesayangan prince...

Selamat bertemu kembali semua..rindu kat prince tak?hehe..perasan jer tak habis-habis..

Macam mane cuti korang best tak?harap2 enjoy lah dengan cuti yang tak berapa panjang ni..Ok, tajuk entri prince kali ni memang siyes...sori la sangat kalau terasa jika prince nak block follower ni..Ini adalah untuk kebaikkan prince dan warga blog prince jugak..

Ok, prince pulang ke kota lewat petang semalam..dan selepas berehat prince pon bukalah blog kesayangan prince ni untuk melihat isu2 sensasi warga blog prince...bila prince buka je blog ni..alhamdulillah, prince tengok ade penambahan follower disitu iaitu terdapat 330 followers..jadi prince pon nak terjah la blog mereka untuk follow kembali dan tinggalkan jejak...

Tapi malangnya, bila prince masuk ke link blog A@#$*%^ terkejut dan terkedu prince tengok content blog ni...terdapat banyak gambar2 lucah dan pada mase yang sama prince tengok ade 3 orang followers pada blog itu..semuanya perempuan pulak tu..hmm..memang blog dia baru lagi dalam dunia blog tapi tak sesuai untuk dipertontonkan dalam blog...

Penyelesaiannya, prince duk godek2 blog prince ni macam mane la nk buang follower  berkenaan..akhirnya jumpa la caranya..rupanya kite boleh block follower yang kite rase patut block die dari blog kite..lega hati prince..terus aktiviti untuk berblogwalking terbantut dan mood pon hilang begitu saje..sori la sangat pada korang semua kerana prince tak dapat nk jenguk korang semalam..

p/s: InsyaAllah, harini akan prince terjah sorang-sorang blogger yang berkunjung ke blog prince ketika prince bercuti..Terima Kasih atas semua warga blog prince yang sentiasa support prince..Love U All- peace =)

56 comments:

♥e'in♥ said...

what? dh nape ek blogger 2.. ish2... mmg patut kena block pon..

Mek Norfa said...

ada jugak ekk cmtu.. huhu benda2 yg xelok tu jugak la org suka buat..hehe nasib prince xterjebak..hahahah

~Nabilah~ said...

skong sgt2....block jgn x block....hahaha...jgn block nabilah sudah ar.... :)

Nasriq said...

ala... da block ke? melepas sudah.. muahahaha...

Nur Liyana said...

ahahaha..block..hahhaah

ntah apa2 nyer blog tue..ish!!!
hahhaha

nk block jugak la...nk block sapa ae???hahha

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

oh boleh block follower juga yer..isk isk baguslah block follower yg mcm tu..kita misti bantu utk menghapus anasir kelucahan melampau kat dunia maya nih especially blog² melayu..

p/s:akak tergolog dlm follower kesayangan x?

KUREKURE COMEL said...

perhhhh...mereka suka tgk prince kot..hehehe...


mina pun tak pernah check spe yg follow mina..jaatkan..hihihi

aliesha kirana said...

bagus2..block jee org cmtu prince..cam hape jek..xde keje ke nk buat blog lucah..ish3!

kella said...

salam putera! :D
ingatkan nak block sape tadi..
diriku masih kemas tersimpan dalam list kamu kan? hehehe..

have a gud day.. :D

aque said...

HA??? adew kew orang yg mcm tu???

aduhai....

toyolkiut said...

jangan block TK dh..
TK baik kan? kan? kan?
hehe..

TK pun br pulang bercuti ni..

Prince Halilintar said...

ein: ntah la ein..tu yg blok je..

mek: yg xelok tu ramai yg nk wat kan..nak dpt tinggi traffic kot..

nabilah: prince xkan blog nabilah la..hehe

nasriq: ade hati ke nak tengok..haha

liyana: aik..die pon nk blog..jgn blog prince plak taw..kiki

cik betty: akak mestilah punye..follower setia prince semua prince syg..hehe..prince baru taw boley blok bile duk cari2 nk removekan follower tu..

mina: mina tak cek ke?prince sbb nk trace jejak mereka balik..tapi sekali tgk blog die camtu plak..xelok la kan..

AK: sebab tu prince blog takut nnt ade ramai lak org ke situ..hehe

kella: eh, mestila ade..sentiasa dlm ingatan..haha..thanks kella =)

aque: skrg ni mcm2 org ade taw

TK: TK mmg bdk baik kan..jgn lupe bg ole2 kat prince bile pulang dari cuti nnt..hahahaha

KAMIHIDUP said...

block jangan tak block. :)

Prince Halilintar said...

kamihidup:dah blok pon..

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

eh? ada blog cm tu jgk ya?? ei..getek pnya blog..hoho ..memg baik jgkla prince blok..hurm..tk pena lg tkenaa ..fuhh..lo ad grenti pitam dpn lapy.kuikui

nona hidayah said...

Ish3..rosak masyarakat kalau baca belog diorang..hurmm..mmg wajar di block..

Cik SHiNJU said...

As salam...

Saya pun x suka blog yg ade n3 lucah...

Prince Halilintar said...

aq: yg xbaik xelok kite sebarkan..sbb tu prince blok..eh, nape xley masuk blog aq ar??

hidayah: rosak iman jugak nanti kan..

cik shinju: itula, byk gambar2 yg lucah..lemah daya ingatan nnt klu tgk..

shida mj said...

bagus lah price block..cegah sebelum parah..anasir yg tak berfaedah tuh.

dya adriza said...

prince.. wat la tutorial cne nk block follower. pliz..

Prince Halilintar said...

smj: itula..slmt prince taw cepat..klu entri yg berbaur lucah tu blh diterima lagi..tapi klu betul2 terpapar gambar2 xelok tu yg bahaye tu..

~cik tiram~ said...

jangan belog tiram sudah leee heeee....

Prince Halilintar said...

dya: insyaallah nanti prince buatkan eh..thanks sudi beri pandangan..=)

Prince Halilintar said...

cik tiram: eh, bukanlah..cik tiram blog yg prince akan singgah klu ade entri baru kat blog cik tiram..hehe

M a W a D D a H said...

ala...xde adah pun dalam blogger kesayangan prince tue...majuk ah cenggini...:p

Prince Halilintar said...

adah: ala..tu random je la prince prnt screen..hehe.jgn amik hati pulak..kn selalu prince dtg komen kat blog adah..maknenya kesayangan prince jgk ar tu..xcaye tanye mina..haha

cik sakdi said...

prince, ha,, rindu la agknye, so len kali beli berukband k bawak balik kampung, haha
kalau lelaki melucah ok la kowt, kalau pompuan, mcm nak bagi penyepak je

p/s: weh, mest la gusuk gigi dulu, bikan mcm prince, bgun2 terus mkn lunch. hahaha ;p

sizuka[Izzati] said...

wahhhhh selamat bercuti~!

skg ni byk btul blog cmtu.huhu.dlu penah tgok dri blog mazidul akmal sidek.dasyatttt.

apple hijau said...

Prince!! welcome back. he he

owh..camtu plak eh. dah macam FB plak boleh block.

Bagus la Prince nih...(mesti tersipu2 malu kene puji..ha ha) Prince menjaga kebajikan follower2 yg lain. Gud job!

Kakzakie said...

Ya Allah menakutkan juga kan. Harap jadilah blogger bukan utk tujuan negetif....takut kakak....

Prince Halilintar said...

cik sakdi: prince ade berukband la..tapi kat kg dah jumpe family ramai2 asyik borak dan kuar jln2 je la..hehe..amboi perli prince balik eh..hahaha

sizuka:owh, mazidul tu super senior prince tu..hehe

cah: hai cah..prince kembali..hehe..kebajikan folower prince mesti la kene jaga xmo la nnt subahat sebarkan bende2 yg sebegitu kan..

kakzakie: harap2 begitula jgk..

Gen2Merah said...

betul tu bro.. baik buang je blogger yang macam tu.. bikin perosak minda je..

Prince Halilintar said...

gen2merah: nk delete die xtaw jadi blocked je la die..

dwaty said...

bagus2... blog macam tu tak boleh dibiarkan bebas... hehehe... walaupun lambat sket bertandang... tp mesti tejah tetap terjah....

Prince Halilintar said...

dwaty: thanks dwaty sebab terjah blog prince yg xseberapa ni...hehe

nabilah_2908 said...

boleh block juga yer....mcm mana tu prince....? malas nk godek2...huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
HOMEMADE PIZZA

Prince Halilintar said...

nabilah: okay, ramai gak org tanye ni..nanti prince wat tutorial esk eh..kite share2 ilmu cam nabilah selalu wat tu..hehe

Pink Frogy said...

msti ada bnda tak best kt blog dia.. huhuhu

Cikgu Tie said...

Baguslah kalau prince dah block...cikgu tie setuju sangat.

sam_sunshine06 said...

betul tue.. sama la dengan situasi saya tadi.. tengah seronok2 baca page yang satu nie.. tiba bila scrol ke bawah baru perasan rupanya dier nie gay.. pastue letak gambar x sepatutnya dlm blog.. terus x jadi saya baca..

ghost writer said...

we always support u prince!

yezza!

Prince Halilintar said...

pinkyfrog: xde ape yg best pon kat blog die..

cikgu tie: time kasih atas sokongan cikgu tie tu..

sam: la boley lak camtu..mcm2 org ade kan...hehe

ghost: arigato ozaimas ghost..hehe

Ezay Hadry said...

eh teruk ea cmtu..pernah gak kene aritu sekali, gambar pn dh lucah follower tu..nsib bek smpat tengok..terus delete n block..

syaiza - chan said...

wahhh..!! bagusnye tindakkn prince tuhh...

btw kn prince..ceja nk tny..abiz..kalau prince dahh block follower tuh..ape trjadi katt blog prince n blog org uh,,,??

tp alhmdllh stkat ni x de lagi kkott ceja jmpe blog yg bukan2..hehe =)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
air baling kenduri kahwin

uihhhh kadang tu folower kita tu ade gak terselit blog lucah yerrr... eemmmm nasib korang lerr sapa yang kena blok nanti

Prince Halilintar said...

ezay: kene jugak ke..camne nk delete?prince taw block je..

ceja: ape yg prince taw, org tu xley nk masuk blog kite..dan pic die kat follower tu pon xde..nak delete prince xtaw camne..hehe

afzainizam: itu blog byk gmbr2 lucah dan xelok tuk tontonan umum..jadi better blok je la kan..

♥e'in♥ said...

bdk 2 kurang kasih syg nie.. kesian2........

Prince Halilintar said...

ein: haha..kene bagi kasih sayang la eh?kehkehkeh

AL-QASSAM said...

Block terus ke prince.. kalau lah hamba Allah tu masuk blog AL-Qassam. Ambe basuh otak dia cukup2.. biar dengan rela hati unfollow.(^_^)

Prince Halilintar said...

al-qassam: prince rase bukan org malaysia..tapi klu ade lagi follower camtu nnt prince suh al-qassam basuhkan otak mereka ye..hehe

En iLham said...

wah
mungkin berguna suatu hari nanti
mungkin suatu hari nant sape tau kan
hehe

p/s : bro. thanx letak link blog sy dalam blog bro. terharu sangat ni..letak link blog bro plak dalam blog sy ok

Prince Halilintar said...

en ilham: betul tu atleast dah taw senang la sikit kan..ok no hal bro..tq jgk ye =)

cik sakdi said...

huih prince, jumpe makcik2 bergusip leh tahan ni. HAHA

bunga said...

blockk..tapi bunga mg xsanga folower pun kit leh block./..eee

Prince Halilintar said...

bunga: boley bunga..prince pon baru taw sebenarnya..hehe

asliner said...

hari tue mase singgah blog prince ade ternampak tajuk entri ini di side bar..
tapi tak tertekan sebab nak cepat kot..
nak tahu gak kenape prince 'tak pasal2' nak block kan..

baru bace entri ini..
jdi baru tahu kenape prince block blogger itu..
memang patut block pun! =)