[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Monday, May 9, 2011

! Update Dari Dewan Agong !

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Minggu ini prince agak busy sikit kerana bertugas di Dewan Agong Tuanku Canselor pada hari ni dan bermulanya raptai dan pengambilan jubah untuk graduan sesi 2011 ini..Pagi-pagi lagi bakal2 graduan membanjiri bangunan ini, walaupon agak kelam kabut sedikit kerana ini adalah julung kalinya majlis konvo akan diadakan disini..

Sorry..prince mungkin tak dapat jejak ke blog korang tapi jangan risau..prince akan jejak ke blog korang lepas habis sesi raptai hari ini...

Jadi korang layan je la gambar2 yang melekat kat blog prince ni ye...hehe


Di dewan sini banyak sgt lorong jadi tak mustahil jika tersesat...

Bakal graduan yang berduyun2 datang untuk pendataran..
 Kena lah beratur juga ye...=)
 Sibuk mengisi borang...
Ada yang mencuba jubah dan bergambar didalam dewan konvo ni..

Ini persiapan untuk menyambut Yang DiPertuan Agong nanti ..

Excited mereka yang datang amik jubah hari ini...

p/s: Okay la..korang layan dulu habis keje nanti prince berkunjung ke blog korang ye =)

39 comments:

Mek Norfa said...

bestnya teringat masa konvo dulu.. prince pun bz..mek pun bz gak.. xpe kita layan je lah pic dulu..:)

nabilah_2908 said...

teringt masa majlis gard sy dulu...seronoknya...rasa macam kita ni superstar..hehehe..

take care prince..!! ;)


jom ke APA KATA HATI pulak ;
NASI AYAM UNTUK IBU

sizuka[Izzati] said...

selamat berbizi-bizian :)

halila Ibrahim said...

teringat time akak amik jubah n konvo tahun 2002 kat USM ..

Nasriq said...

alahai... teringat konvo teringat camera hilang... terus rasa tak best...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kalau sudi sila ambil ya:

Saya Dapat Award dan Passing Kepada Kamu

M a W a D D a H said...

prince!!! :)

saje nak senyum2....hehe

KAMIHIDUP said...

pergh! sedih pulak rasa. KAMI tak pernah konvo. :(

cik sakdi said...

prince, prince baru nak convo ke, prince jaga convo orang ke prince ade keje kat dewan ke ape? xpe2 dah xbg cter btol2 k. hihi


p/s: takut Allah tu wajib la. yang ni selain tu la. dush kat tengkok prince. HAHA

Fadzli Amir said...

Konvo dulu aku tak pergi..masa tu zaman gelap aku, lepas habis belajar lepak kampung jaga abah & adik2...nak pergi memang takde duit aku, mana kerja lagi masa tu, nak mintak kat kakak2 aku tak mau menyusahkan diorang...aku buat tak tau je...sekarang tengok adik2 punye gambar konvo ngan jubah diorang sedih pun ada....hehehhe

liyana said...

wah..bestnyer

YanaMIB said...

prince nak konvo eh?? YDP Agung pn dtg??
perghhh gila best!! anyway congratz ye nk konvo..jgn lupa amek gbr byk2 =)

KUREKURE COMEL said...

perhhh..cantik betul dewan itu...
mina tak pernah rasa konvo...agak2 best tak?hehehe

Prince Halilintar said...

mek norfa: jom2 layan pic eh...nnt prince kunjung blog mek..

Prince Halilintar said...

nabilah: ecece..superstar kan..hehe..best dpt gmbr gan kawan pakai jubah dan baling topi kan..hehe

Prince Halilintar said...

sizuka: okay..selamat jugak.hehe =)

Prince Halilintar said...

kak Halila: mesti byk kenangan semasa konvo kan..

Prince Halilintar said...

nasriq: lah camne ley hilang kamera tu..mesti teruja sgt amik gmbr smpi terlupa ni..hehe

Prince Halilintar said...

cik betty: thanks cik betty =)

Prince Halilintar said...

adah: klu adah senyum, biar prince gelak terguling2 kat sini..kehkehkeh

Prince Halilintar said...

Kamihidup: jgnla sedih..xpe insyaallah xdpt skrg, nnt anak2 dpt konvo blh pakai jubah mereka plak kan...

Prince Halilintar said...

cik sakdi: prince bertugas la kat situ...prince dah lame konvo..tapi konvo kali ni gune dewan baru..prince xmeraslah konvo dewan ni..tapi insyaAllah klu ade rezeki nak sambung master plak pasni..

Prince Halilintar said...

fadzli: sedih plak prince dgr citemu ni..xpe2 konvo adik2 pon boleh pinjam jubah mereka amik gambar..=)

Prince Halilintar said...

liyana: best la jgk..hehe

Prince Halilintar said...

yana: bkn prince la..prince dah konvo dah..ni tgh keje kat sini...insyaAllah klu prince smbg master blh la konvo kat sini..hehe

Prince Halilintar said...

mina: biase2 je..cume kite adela jgk rase excited tu..=)

asliner said...

wah..
masa yang ditunggu2 hampir tiba..
congrates btw..

p/s: kite lagi 3 tahun nk grad..
(-__-)

Prince Halilintar said...

asliner: bkn prince yg konvo la..hehe..apepon semoga saliner pon grad dgn cemerlang nnt..

Amoi said...

HAMBOI dah nak graduate dahhhhh

ghost writer said...

takper,tumpukan dengan tugas kau prince.

janji aku jejak dulu blog kau.kim salam kat awek-awek graduasi.haha

~Nabilah~ said...

prince!!!!!nie prince yg konvo ker org laen yg konvo????konfious nie...hehehe

apple hijau said...

siaran langsung dari DATC tuu...jeles..jeles...:p

doakan suatu hari saya adalah salah seorang yg berduyun duyun tu ye...:D

aliesha kirana said...

selamat bertugas prince! jg diri.. heheeh..sonoknyaa berkonvo! rinduuu..

Prince Halilintar said...

amoi: ramai yg kate prince konvo tapi prince bertugas tuk konvolah sebenarnya..hee

ghost: ok2..nanti aku sampaikan salam ko kat awek2 graduasi ye ghost..

nabilah: ramainya yg konpius..hehe..prince keje la kat konvokesyen ni..hehe

cah: insyaAllah..prince akan sentiasa mendoakan kejayaan cah..blh kite bergambar2 nanti..hihi

AK: rindu zaman konvo jgk eh AK..hehe

Dilla Ady said...

tetiba teringat lak zaman konvo dulu...huhuhu

cik sakdi said...

ooo amin2 prince amik master pastu konvo. yeay tak lame ag pon kite konvo gak. datang la bagi tedi bear. wahahah tapi taun dpn la. ;p

Prince Halilintar said...

dilla: kenangan manis mase belajar kan..

Prince Halilintar said...

cik sakdi: bagi tedi bear eh?hmm..okay..tapi nak bg tedi bear bentuk ular orait?hahhhahaa

asliner said...

owh..
ingatkan prince yang grad..
masa baca ayat prince 'ditugaskan' tue..
kita pk yang owh..mungkin prince nie lepasa mahasiswa yang nak grad..tapi ala2 urusetia yang kene jaga..hihi