[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, May 26, 2011

! Hilang Fokus !

Assalamualaikum warga blog...



Prince baru selesai meeting di bilik mesyuarat tadi...Entah ape yang prince fikirkan semasa meeting tadi pun tak taw..tiada arah tujuan..fokus hilang pada pemikiran...yang ade hanya dengan permainan fikiran sendiri..Sebarang persoalan yang diajukan pada prince hanya menjawab ya sahaja...tiada huraian dari kata-kata yang keluar dari mulut prince..Ape nak jadi dengan Prince ni???
Kemana perginya FOKUS prince???

40 comments:

fadh leyanie said...

fokus itu ada..tapi kadang2 dia hilang..sebab otak kita sibuk memikir hal lain..fokus prince...fokus..

KAMIHIDUP said...

pergi kejar fokus tu PH, jangan bagi lari.

aque said...

chaiyok prince... namo ilang pokes..

M a W a D D a H said...

fokus prince fokus!!! ni ingat kat sape ni smpi hilang fokus...haaaa

liyana said...

fokus prinnces...
memikirkan apekah smpai hlg fokus?

mOon jOhari said...

2 namanya separa sedaQ...org akan jadi professiOnal bila dlm keadaan separa sedaQ....

CikAizA said...

naper ni prince...
xper... g amikwudhuk... istighfar banyak2.... manusia mmg sering kali begitu... heheheh

Fyqa said...

xpe..lenkali layan angry bird dlu. ;P

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kenapa tu? mungkin ada benda yg mengganggu fikiran..

nabilah_2908 said...

cuba buang part2 yg tk penting dalam fikiran tu.... ;)

bunga said...

fokus..fokus...fokus...hkahaka..

apple hijau said...

jgn la cam ni Prince...

sedey i tengok u dr kejauhan ni..

he he he

come on! cheer up ur self!!

nukilanaffiza... said...

prince: jgn hilang fokus prince...kamu harapan kami di opis nih...

LADYHEART said...

prince ilang fokus ea?di lamun cinta kot..hee~~

Cik Bidadari said...

bila hati kecewa kita kena buat apa? itulah yang manusia takan dapat cari jawapannya... makanya kehidupan juga seperti itu... kalau tak mampu cari penyelesaiannya sila rujuk DIA. nak rujuk kat mana? Hurmmm cari di 99 namanya... Insyallah ada jawapannya.

halila Ibrahim said...

haaa... apa pikir tue !!! ada masalah ka PH .. kalau ada kongsi2 lah ngan akak2 nie... mana nk tau bleh tolong...tapi tolong bg pendapat je lah...

Papa Mifz said...

fokus hilang eh...meh dtg kedai aku...Focus Point...insyallah fokus nye boleh di betul kan...hehe

asliner said...

aik..
hilang2 fokus pun gambar kat atas tue macam happy je..
hik3..=)

p/s: doa banyak2 untuk kembalikan fokus dalam kerja..

Nur Liyana said...

prince!!!apa yg dah jadi nie....
hehe

cepat jadi fokus prince!!dia nyorok kat mana2 la tue..hahaha

nie mesti tgh berangan nie??ececeh!!!hehe

cik sakdi said...

prince ni sejak akhir2 ni asyek xhepi je. putus cinta pe? ce citer.. kehkeh

Nasriq said...

hilang fokus? kena cari semula tu... aku ada jual... 3 seringgit harga satu fokus tu... nak?

sahromnasrudin said...

mungkin prince perlu berehat dan bercuti :-)

Amni said...

masa miring memang amnis elalu fokus after 30 min.. hahaha... macam dah biasa....=P

kella said...

haaa.. kemana menghilang tu.... hilang dalam khayalan ler tu... hehe

aliesha kirana said...

mesti ade benda yg mengganggu fikiran prince skrg ni kan.. sbb tu prince hilang fokus.. xpe2... tenangkan fikiran okeh..

~Nabilah~ said...

prine ingat sape 2????hahaha....

Dilla Ady said...

biase la sesekali ilang fokus..mungkin sbb esok nk cuti kot..

tapi tak leh selalu camni..kena fokus..fokus..

kokser kokdam said...

kamu da masuk fitrah kene kawen da tu.. ngeheh

Amoi said...

ke arah makanan fokus kamu.

♕ Mr.IX ♂ said...

poke..poke..

Sham said...

ni kes berat gak ni bro...?ke tanda2 nak sampai musim mengawan...?;P

Cik Rimau said...

huhu.. biasa la tu prince.. ade masenye, kite rase xtntu arah.. hilang fokus.. otak blank je.. cik rimau pernah jugak alami bnde yg same.. ape2pun, cube kembali fokus ye prince... selamat malam prince..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jenis jenis kereta mpv

banyak sangat yang difikirkan dalam satu masa.... bukan senang nak tumpukan dalam situasi yang kita sendiri agak banyak prolem yang nak di selesaikan....

yang paling penting hilangkan stress ambik cuti balik kampung...

Anati Soki said...

fokus prince fokus!!!!!!!!hehehe... cuba try tenangkan fikiran.. solat sunat banyak2.. insya-allah ok kot pastu

♥e'in♥ said...

teringat kt awex lettew..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jenis jenis kereta mpv

Tenangkan diri setenang yang mungkin. Jika diiringi zikir, itu lebih baik!

Buat beberapa senaman pernafasan ringan. Mulakan dengan menarik nafas dalam kiraan 7 saat, tahan dalam kiraan tujuh saat dan lepas dalam kiraan tujuh saat juga. Ulang sebanyak 2 atau 3 kali.

Mek Norfa said...

duk fikir apa prince sampai hilang fokus ni..hehe nasib xkene tegur dgn bos..dptkan semula fokus yg hilang u..boleh :)

| gad1s s0ypans | said...

hikhik.....
teringatkan princess ke....????

aida4eva said...

fokus mende lain la tuh..

ish2..jangan biar anda diselubungi ketidakfokusan..eh. ada ke perkataan tu?henam sajalah.hihi

KUREKURE COMEL said...

prince.....adakah sbb permasalahan itu...haip....mina pun takleh nak kata pe.....


sbb mina sndiri pun blur...