[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, April 29, 2011

! 3 Hari !

Assalamualaikum dan Selamat Hari Jumaat Warga Blog..

Maaflah hari ni lambat pulak prince update blog..blog prince bercuti weekend je...blog pon sibuk nak cuti jugak..hehe



Mesti korang nak settlekan keje2 korang cepat kan dan pastinya hari ni korang ceria je sebab esok, lusa dan tulat cuti sempena hari pekerja..ape lagi plan la aktiviti untuk mengisi masa cuti 3 hari ni...walupon tak lama tapi dapatlah juga bercuti kan..

Prince? hmm..prince balik kampung la..nak jumpe dengan family dan 2 orang anak buah prince yang mesti dah debab-debab tu..Ade jugak ke yang pulang ke kampung? yang mane nak melalui perjalanan yang jauh tu prince nasihatkan berhati2 ketika memandu dan sentiasa ingat orang tersayang...

Mane yang pergi bercuti pon selamat bercuti la eh..enjoy your holiday puas-puas...Dan Kepada kawan2 blog prince yang akan melangsungkan perkahwinannya cuti ini seperti Yanamib pada 30 April ni..SELAMAT PEGANTIN BARU

yana prince cilok sikit gambar yana eh..hehe

Kepada Yana dan pasangannya prince ucapkan  Selamat Melayari Bahtera RumahTangga dengan bahagia kepada mereka..

Manakala yang belum bekerja tu dan mungkin yang sedang study dan akan menduduki final exam semoga berjaya dalam peperiksaan korang...

p/s: prince nak pergi berkunjung ke blog rakan2 prince sebelum prince balik kampung ni....jom2 sape nak ikutttt... =)


41 comments:

KUREKURE COMEL said...

selamat balik kg prince...kalau jumpa durian sila beli utk mina sekali ye...nak cicah durian dgn choki2..hehehe...

nabilah_2908 said...

weehuu...seronoknya...nak ikut gak... :P

safe journey...jgn dah best2 cuti..sampai terlupa nak balik kerja dah la... ;)

aliesha kirana said...

selamat balik kampung prince! bestlah tu.. heeheh..enjoy your holiday okeh! AK nak ke Batu Feringhi.. yahoo!

aisyah ahmad said...

wahh...best!!balik kampong!!

kim salam kat pakwe hensem yek prince..cakap kat depa..jangan gatai2..

ehhh..melalutt...;p

take care prince!!:)

nukilanaffiza... said...

selamat balik kampung...saya akan berada di dalam hutan nampaknya...hhehehe...tak sabar rasanya nak tunggu jam 5 ptg...cabot!!!!

sizuka[Izzati] said...

selamat pulang ke kampung, prince.hati2 jalan.kalo jatuh, bangun sendiri.

KAMIHIDUP said...

oh cuti 3 hari dikira banyak bagi KAMI, heee. :)

Dilla Ady said...

duk umah saje cuti pun ahad senin...esok keje le..huhuhu

selamat berhujung minggu prince, have a safe journey hokay!

Prince Halilintar said...

mina: nk durian eh?klu xde tempoyak boleh?hehe..sedap gak wat cicah choki2..

nabilah: jom2..insyaallah xlupe..dan akan berhati2..hehe

AK: batu ferengi..bestnya..bercuti eh..

aisyah: thanks aisyah..nnt prince ckp kat depa ye..haha

fen: cuti yg mencabar dan menyeronokkan..take care disane..

sizuka: penat prince klu blk kg jln kaki,mmg xbangun2 dah la..hahaha

Kami: banyak..wah..syukur la kan ade jugak cuti..hehe

dilla: thanks dilla..xpe duk rumah pun seronok melayan anak dilla yg cute lg comey tu..hehe

dwaty said...

bestnya balik kampung... saya tak tau nak buat 3 hari ni... huhuhu... sok kalau jadi bercuti di petaling street jer.. dengan uncle penjual tu sume...

Prince Halilintar said...

dwaty: ok ar tu..jalan2 juga tu..mesti ramai org kat ptlg street tu..

M a W a D D a H said...

prince!! ati2 balik kg...:) kalu ade buahan2 kat kg tu, jgn lupa bg kat adah jugak okeh...

Prince Halilintar said...

adah: amboi..nak buah2an eh..jom ar ikut prince balik kg..panjat pokok amik sendiri..hahahhaa

Sham said...

selamat balik kg...kim salam orang2 kg ye...

shida mj said...

kirim salam dgn budak tembam Khusairi tu ya..
hati2 di jln raya prince..

intan abidin said...

salamat bercuti prince..hati di jalan raya pandu cermat jiwa selamat ...hehehe :)

| gad1s s0ypans | said...

m0ga selamat dlm perjlanan......

dan selamat bergmbira brsama family.....

(=

Prince Halilintar said...

sham: ok2,insyaallah..

smj: nanti prince tlg kiss bdk tembam tu..hehe

intan:baik..time kasih intan..u too..

gadis: insyaallah..slmt bercuti jgk tuk gadis..

Mek Norfa said...

selamat bercuti prince.. baik2 balik kg tu yer.. mek baru jer sampai kat kg..lega rasanya dapat smpai kg dgn selamat..hehe

Prince Halilintar said...

mek:mek dah sampai..awalnye..hehe..ok,slmt bercuti ye..=)

Nasriq said...

jom cuti2 malaysia...

~Nabilah~ said...

nabilah pown ade kat kmpung nie...hehehe

Prince Halilintar said...

nasriq: jom2..

nabilah: kat kg dah eh..slmt bercuti =)

Cheritera Chenta said...

semoga selamat pergi dan selamat kembali ya prince...

take care ok...

apple hijau said...

Semoga selamat sampai ke kampung dan kembali ke bandar dengan ceria. Tolong cubitkan pipi budak debab tu ye...:D

aida4eva said...

hee~

kampung prince perak tu dekat mana ek?

selamat bercuti :)

Prince Halilintar said...

chenta:ok..thanks eh..selamat bercuti jugak..=)

cah: klau xsuh cubit pon sya akan cubit..hahaha..geram kecomelannya tu..

aida: kat kuala kangsar je..hehe..slmt becuti gak..

Fyqa said...

slamat bercuti :)

cik sakdi said...

uih lupe plak 1 mei hari pekerja.patotlah tadi kat KTM penuh budak skolah nak balik kampung. prince drive baik2 jangan langgar lampu merah, ayam orang, anak orang atau kete orang k. Peace! :)

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

kakak pon nk balik kg esok sepupu kawen..

Qaseh dalia adelia said...

SEMOGA SAMPAI KE DESTINASI DENGAN SELAMAT YE PRINCE.. KIM SALAM NGAN MAK AYAH HEHEK

mie said...

happy holiday!!!!
heheheee

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
elok la cuti

Farhan Zulhusmi said...

nak...nak ikut balik kg...hehehe....

Ezay Hadry said...

best la ye cuti lama...mesti ngah ade kat kampung...
ezay cuti dah nak abis..hehe manfaat sepenuhnya

| gad1s s0ypans | said...

hikhik....
gad1s dtg lg.....
nk ajak j0in nie......
c(:

http://gad1ss0ypans.blogspot.com/2011/04/c0ntestdikau-yang-utama-b0nda.html

Nur Liyana said...

kampungku!!!!bila parent nk bawak yana balik kg nie..grrrrr

aleen aiden said...

alin cuti ari isnin je..weekend bertungkus lumus dgn marathon kls...hu3

cik sakdi said...

mane prince ni,,lain kali beli la berokband bawak gi balik kampung, ekekekekek

Cikgu Tie said...

Balik dari kampung jgn lupa datang singgah blog Cikgu tie. Lama dah prince tak datang....lupa jalan ke?hehehe......

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri

Perjalanan jauh tak ku rasa
Kerna hati ku melonjak sama
Ingin berjumpa sanak saudara
Yang selalu bermain di mata

Nun menghijau gunung ladang dan rimba
Langit nan tinggi bertambah birunya
Deru angin turut sama berlagu
Semuanya bagaikan turut gembira

Balik kampung oh oh...( 3X )
Hati girang
Ho ho... Balik kampung (3X)
Hati girang

Terbayang wajah-wajah yang ku sayang
Satu-satu tersemat di kalbu
Pasti terubat rindu di hati
Menyambut kepulangan ku nanti