[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, April 27, 2011

! Blog Prince Kene Review Laa.. !

Assalamualaikum warga blog semua...


Klik la sini nak tengok..
Sebenarnya prince ingat taknak update blog rini sebab malam semalam sudah update..tapi disebabkan blog prince diberi penghormatan oleh Cik Nabilah untuk review blog prince minggu ni, jadi terpaksalah prince meluangkan mase untuk memberi kredit dan penghargaan kepadanya atas jasa baik beliau mempromotekan blog prince...tapi kan..bukan blog saje kene promote...sekali dengan diri prince Cik Nabilah ni promote..segan prince..(mahu tapi malu..haha)

Sebelum tu, prince nak bagitaw sikit..Cik Nabilah ni sememangnya antara kawan prince yang terawal jugak semasa prince berjinak2 dengan dunia blog..suke bagi komen kat entri prince dan prince pon suke kunjung ke blognya dan bace setiap entrinya...macam2 cerita boleh dapat kat blog die..

Okay, prince nk kupas sikit ape yang Cik Nabilah review pada blog prince ni..boley kan??boley la..hehe

1. Nama sebenar Prince?
Memang Prince Rahsiakan..tak ramai yang tahu kecuali kawan seofis dan kawan2 U prince je..(nama prince satu je dalam dunia kot..hehe)

2.  Masih Single?
Yup..Thanks  Cik Nabilah kerana tolong jawabkan tuk prince..hehe..memang masih membujangkan diri lagi..(bile la boley bertemu/kawin dengan Puteri Petir ni)

3. Budak Baik?
"stock alim-alim gitu"..kate Cik Nabilah...hmm, malu i..haha..Tak la prince ni biase2 je..kadang2 ternakal jugak,kalau ade prince mohon maaf ye..hehe (boley jadi cam Ashraf Muslim ke ni?)

4.Love Story?
Bukan prince tak nak cite..tapi prince mmg penyegan orangnya...haha..jap..jap..prince nak pikir...(pernah bercinta ke aku ni???)

5. Masak-Memasak?
Ahalah..prince baru perasan dah lame tak post pasal makanan ni kan..nanti prince share lagi ape yang prince masak pada entri akan datang..(Masakan bujang je pon..huhu)

6. Friendly?
Insyaallah..prince tak kisah berkawan dengan sesiapa pun asalkan dengan niat ikhlas untuk berkawan..dari situ kite dpt share2 knowledge, cite daily life, pengalaman dan macam2 lagi kan..( selalu pikir ade ke org ikhlas bace setiap entri prince ni?

p/s: Sekalung penghargaan Terima Kasih kpd  Cik Nabilah atas mengreviewkan blog prince minggu ini..semoga persahabatan kite terus kekal...=)

39 comments:

Mek Norfa said...

wahh tahniah prince.. buat la entry masakan nk tgk masakan prince.. nati mek boleh ciluk resipe ngn prince..haah

KUREKURE COMEL said...

baik ek...baik ek...hehehe..
yke..yke...hahaha...

Prince Halilintar said...

mek: nanti prince masak klu ingat amik pic prince tempet la kat blog prince ye..hehe

mina: mina mcm mencemburui prince je??haha..ala mina ni..choki2 prince mane ni?hehe

M a W a D D a H said...

amboi nak cari puteri petir...sekali kena petir,terus pengsan...hahaha

ak ah la mina...yeke baik...hahaha...cam xcaye kan...hahaha...

Prince Halilintar said...

adah: ish..xmo ar kate camtu..oklah cari bakal isteri okay?haha..adah tu mula la nk berkomplot dgn mina tu..ni mesti mina bg rasuah choki2 kan...

ghost writer said...

orang memberi kita merasa...

membalasnya tanda ucapan terima kasih yang tidak terhingga.

nabilah_2908 said...

hahaha..kena reveiw balik...

terima kasih Prince.... :)

terima kasih juga la sudi jawab soalan2 yg di ajukan..hehe.. :)

Prince Halilintar said...

ghost: betul tu ghost..kite kenelah hargainya..sbb itu yg termampu utk dilakukan..

Prince Halilintar said...

nabilah: same2..harap2 terjawablah ye persoalan nabilah tu..terima kasih la jgk ye review blog prince..hehe =)

dwaty said...

TAHNIAH... NAK PANGGIL PRINCE KE HALILINTAR??? HEHEHE..

Prince Halilintar said...

dwaty: thanks ye..boley je panggil prince atau halilintar..ikut yg mane suke..hehe..salam kenal =)

shida mj said...

dari pemerhatian akak sepanjang kenal, prince memang seorang yang ikhlas berkawan, ambil berat, rajin dan dan suka bertegur sapa dengan semua orang..mudah mesra dengan sesapa yg ikhlas berkawan dgn dia..dan hormat org lain..suka membantu dan..dan..byk nye dan..

tapi semua yg tertulis di atas adalah ikhlas dari hati..betul tak tipu.

Prince Halilintar said...

smj: kak shida, time kasih la atas luahan yg ikhlas dari hati nurani tu..prince boley berbangga dpt kawan dgn kak shida..spoting beb..hehe

sizuka[Izzati] said...

whoooot prince pemes whoooot.

Prince Halilintar said...

sizuka: sizuka lagi pemes kot...hehe

Cik SHiNJU said...

Tahniah prince... :)

Prince Halilintar said...

cik shinju: thanks cik shinju..hehe =)

cik sakdi said...

eh penyayang ke? kedekut adelah. kedekut nak bagi kure2 haha

En iLham said...

singgah blog bro prince dari APA KATA HATI...best2..semoga lebih berjaya dalam berblog pasni yer
follow blog bro jugak

Gen2Merah said...

wahh, tahniah Prince.. semakin glamer blog bright or Dark ni kan... (",)

Prince Halilintar said...

cik sakdi: alala..nk kure2 ke? hehe..tunggu die bertelur dulu ye..hehe

En Ilham:insyaallah..thanks ye..same2 lah kite memeriahkan dunia blog ni..nnt prince singgah blog en ilham..

gen2merah:time kasih...xdela glamor sgt..tapi seronok dpt kenal ramai kawan...hehe

Cheritera Chenta said...

Tahniah prince...

pandai masak upenye..

sngle lg..

alim2 juga..erm...hahha

jejaka idaman malaya nih.hikhik

aisyah ahmad said...

wahhh..best nye..ade org review blog Prince..

Blog AA tak dek orang sudi review...:,(..

ececehh..bikin sedih pulak AA ni..kihkihkih..gedik tau..;p.

Prince..Suka Power Rangers tak??jom baca pasal Power Rangers kat rumah AA nak?

Prince Halilintar said...

chenta:haha..xdelah..gurow2 jela sume tu...xpandai mane pun..biase2 je..

aisyah: power rangers?lame xtgk dah...ok prince nk gi jenguk ni...hehe

Nasriq said...

Orang kata... Bukan aku kata...

Alim2 kucing... belakang kita menyelongkar jugak... muhahaha...

Prince Halilintar said...

nasriq:harap2 tak la mcm tu..insyaallah

syaiza - chan said...

WAHHH..!! bertuahh nye prince coz blogg prince lehh kne review...lau ceja an...spe je la yg nk review blog ceja ni..ish3..

Nur Liyana said...

wah wah wah...hahhahaa
tapi macam betul jugak la apa yg blog nabilah tue cakapkan..hehhehe

yg part jln2 tue yana pun jeles..hahhaha

apple hijau said...

amboi amboi...semakin fofuler prince halilintar ni yer...

go go chaiyok prince

p/s: sesapa yg nak pinang prince ni boleh la ambik borang dari CAH ye...rugi tau sape tak nak ambik borang tu..hikhikhik.

~Nabilah~ said...

huyyooo!!!identiti drhsiakan rpanyer...hahaha...btw,prince reti msk ae???meh sni nk try,sdp ker x... :)

| gad1s s0ypans | said...

heeeee...
kelak0r ekk prince rupenye.....

prince,gad1s dtg ajak j0in nie....
http://gad1ss0ypans.blogspot.com/2011/04/j0m-try-teka-teki-rm10.html

(=

bunga said...

amboiii2..hehhee

Prince Halilintar said...

ceja: hai ceja, dah lame ceja xupdate blog..blog ceja pon best kan..hehe

liyana: betul ek?hehe..ala bukan selalu prince dpt bercuti..hehe

cah: amboi3 cah ni..cah nak wat interview ke ape ni??hahaha..kan saya dah princess cah yang 3 org tu..hahaha

nabilah: boley la sikit2..nk rase ke?xyah la..nanti pengsan plak..hahaha

gadis sopan: ok2, insyaallah ade mase prince join ye..

Prince Halilintar said...

bunga: hehe.. =)

Fadzli Amir said...

Bagus2...aku pun baru yo konal ekou ni ha...tak tau samo ado ekao ni ado kono mongono ngan along ko ceti haram ko...hehehhee

aliesha kirana said...

cayalah prince! heheeh..carik cpt puteri petir heheeheh.. mmg btol apa yg nabilah review.. prince mcm stok2 alim gitu..eheheh..

Prince Halilintar said...

fadzli: aku xde kene mengena pon gan depa..depa pon xkenal aku..haha

Prince Halilintar said...

AK: mane de la AK..prince ni same je gan org len..princess petir nk carik die time ujan lebat baru jumpe..haha

Ezay Hadry said...

wahh name 1 je ni wujud...hehe same lah kite..agak2 je
aha wat entri memasak sekali.