[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Tuesday, April 5, 2011

! I'm Back... !

Pulang Dari Langkawi...






Assalamualaikum warga blog...


Hooreyyy!!!! Alhamdulillah, akhirnya prince selamat pulang dari bercuti dari Langkawi..
Selepas 3 hari 2 malam berada di sana, terasa sangat puas dengan percutian ini...
Memang syok habis..bukan syok je habis duwet pun banyak habis..tapi berbaloi-baloi...
Ye la, ni la pertama kali prince jejakan kaki ke Langkawi..
So, tak heran la nape kami ni excited sangat..
kalah budak-budak..hehe


Tapi, prince tak dapat nak cite lebih lanjut hari ni..
Ade beberapa kerja yang perlu didahulukan
Dan Prince nak pergi jenguk2 blog korang jugak
setelah sekian lame tak melawat..


Terima Kasih kepada semua yang melawati blog prince 
semasa prince sedang bercuti
terutama kepada yang meninggalkan komen
supaya blog prince ni tak kesunyian dan suram..

Ok, nanti prince update gambar2 dan nak share cerita dan pengalaman di langkawi...
Jumpe di next entri..

32 comments:

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

wah..syoknya p langkawi..ada bawak pinggan mangkuk yg betty pesan..hihik..oh..x sabo tunggu citer langkawi..

sizuka[Izzati] said...

whoahhhh.coklat mana coklat.nak coklat.miahaha.

Mek Norfa said...

manyak syokkkk g langkawi ekk.. mana ole2

KUREKURE COMEL said...

prince...mana ole2 nyeee....
nak2...hehehe...


kemain seronok ye holiday...hihihi

toyolkiut said...

prince..
ole2 utk TK ada x?

nabilah_2908 said...

wah...seronoknya...!!!

ada beli coklat tak..? hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
KEPALA AYAM

M a W a D D a H said...

hahahaha...

apa ya ole2 yg prince nak bagi tue...


hahaha

YanaMIB said...

yeah jgn lupa update gbr byk² ye..hehe..dah lama x pi langkawi..xingt dah apa yg best kt c2 =_=

bunga said...

wah...pos kat bunga hadiah tu..hhee..

apple hijau said...

jeles jeles jeles...

lain kali kita gi sama2 eh...tahun bila la tu...ha ha ha

::..daYa..:: said...

SAlam

wahh syok nya pi langkawi

Daya pun pu jugak 31-2hb
tapi pi kursus bukan jenjalan

Prince Halilintar said...

cik betty: ade..ade..japgi amik kat uma ye..ha ha ha

sizuka: coklat eh..jap2 tunggu entri seterusnya..hehe

mek: syokkkk..ole2 ade..tunggu nxt entri ok..

mina: best mina oliday...jeles tak??haha..ade ole2 tuk mina..tunggguuu!

TK: ade gak..jgn risau...nanti prince bagi..

nabilah: byk beli coklat..shoping sakan la..

adah: nantikan....hehehe

yana: mcm2 tempat yg bez...

bunga: hadiah? mane de hadiah..hehe coklat ade..kikiki

cah: insyaAllah..satu hari nanti kite gi same2..

daya: jadilah kan..dpt gi langkawi jgk.. =)

~Nabilah~ said...

langkawi mmg best...dh pnah p bbrape kli....hurmmmm,,,,,jgn lpe ole2 k....hehehe

Prince Halilintar said...

nabilah: okay =)

nukilanaffiza... said...

nasib baik saya dah mendapat ole2 dari prince..thanks prince...hehehe...dapatje terus pasang kat kunci drawer..

Dilla Ady said...

langkawi ye...dilla pun tak penah lagi ke sane..huhu

kalu tau prince nk ke sana, mau kirim cekelat daim byak222222...

Prince Halilintar said...

fandy: hehe, tu je la yg dpt prince bg..coklat ade dlm peti kat fridge..makan la..

dilla: la..nk kirim ke..asal xcall prince..boley prince beli satu kotak besar..hehe

intan abidin said...

wah bestnya pergi langkawi , saya tak pernah pergi lagi.


saya nak ole2 jugakla prince..
ada tak ?

hehehe :)

Prince Halilintar said...

intan: mesti pergi satu hari nnt..bez taw...ole2..ade..tunggguuu..hehe

Sham said...

ceh macam tony fernandes la pulak...he hee...

Prince Halilintar said...

amboi..terlebih pujian tu..prince ade coklat lbh ni ko nak tak..hehe

Imran nyambek said...

cmanilah bro member tak ajak.hehe

Prince Halilintar said...

aku bkn xnk ajak ko imran..tapi bahaya bawa ko nek flight ni..nnt terkeluar sume kate2 yg xsepatutnya nanti..hehe

HEROICzero said...

keh3x lama x datang langkawi. last masa 2007, or 2008, ambil sijil SPM. punya la lama baru nak ambil. =)

ghost writer said...

now everyone can fly....

wah,rupanya Prince bercuti ke Langkawi..

welcome back

Prince Halilintar said...

heroic: owh dulu kom sekolah di langkawi la eh..hehe

ghost: yes..everyone can fly..hehe..puas bercuti.. =)

♥e'in♥ said...

wah2.. prince g langkawi!! xajak e'in pon... huhuhu.. :(

shida mj said...

prince thanks ye ada gak ole-ole dari langkawi..
terharu tanda ingatan itu..

Prince Halilintar said...

e'in: dah ajak e'in yg xnk ikut kan..hehe

smj: mesti la ingat smj..kate rakan baik ofis tu..hehe

nona hidayah said...

amboi berchuti sakan..nak ole2..hahaha

Qaseh dalia adelia said...

sonoknye g langkawi qaseh pernah g sekali je hehe

Gen2Merah said...

saya tak pernah p langkawi. teringin sgt nak p sana. insya Allah ada masa nak ke sana juga.. ngee