[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Monday, April 25, 2011

Story Sikit...

Assalamualaikum warga blog...

Isnin menjelang kembali...ape cite weekend korang? penuhi dengan pelbagai aktiviti ke? share la sikit kat prince..mane taw aktiviti korang lain dari yang lain...Prince? ape prince buat? alamak, prince tanye korang, korang tanye prince balik eh...

Okay2..prince cite la ni...sebenarnya pada satu hari prince bertemu dgn seorang puteri petir...hehe, okay tipu je..yela2, nak serius la ni..rilek2, jangan marah..hari isnin ni kene penuh dengan ceria dan ukirkan senyuman di bibir anda ye..

Parent prince dtg sini, actually mereka nak gi merisik puteri petir kami gi melaka amik barang adik prince disana, then ke Johor melawat sedara mara disana..pastu balik la pulak ke shah alam..prince bawa la gi i-city jalan2 pulak...banyak jgk bende baru yang ade kat i-city ni, prince pun tak tahu walaupon dekat je gan rumah prince...nak taw ape yang terbaru jom layan gambar pulak..
Snowalk..tempat main ais..nak masuk.. RM25-dewasa, RM20-kanak2

Inilah family prince..

di ruang legar snowalk..kat sini pun dah sejuk xmasuk tmpt ais lagi..

kasut ni boleh sewa ye..

nak masuk dalam snowalk ni pon kene sewa baju sejuknya..
Dalam i-city ni plak dah ade tmpt games...

macam2 games boley main disini..tapi kene tukar token dulu..1 token=rm2 klu xsilap prince

tembak menembak

ade gak tmpt cam fun fair...
satu lagi tarikan terbaru ialah Wildlife Park

bayaran masuk RM5 je

Ular albino

sepupu spiderman...

Tokek pon ade..

katak hijau..

ni binatang ape ek..???

Sbg kenangan bergambar bersama burung2 kakak tua..
 p/s: hah, cite lak ape korang wat time weekend ? prince nak taw ni..cepat..cepat...hehe

43 comments:

Fadzli Amir said...

Salam Bro...wah best nye...ICT ni kat mana ye..???

KUREKURE COMEL said...

wahhhh..semakin best disana....hehehe....


mina pegi shopping kat JJ bukit tinggi je...best2...hehehe....

Prince Halilintar said...

fadzli: dekat Shah Alam..berdekatan gan Uitm Shah Alam bro..ley la bawa family kesini nnt..

mina: ala..mina ni ajaklah prince sekali..boley mina payung prince makan2 ke..hahahaha

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

x penah tahu wujudnya tpt nama i-city..bolehla ajak mr papa ke sini..prince mana tajuk entri ni?

Prince Halilintar said...

cik betty: ahalah..prince xcited sgt sampai lupe tajuk entri..kiki..thanks cik betty inform me..jgn lupe ajak family berkunjung kesini..best!

M a W a D D a H said...

prince ni selalu camtu...adah pun g gak ritu tgk tempat bru icty tp mls nak wat entry...tup tup prince dah buat..:p

weekend adah kemas rumah yg berdebu tu..uhukkk...xjln mane2 pnu..huhuhuhu

YanaMIB said...

wuwu kita pn xpernah g lg i-city T__T

fine! dh ada slr nih kena paksa gak dak encem pi i-city pas kwen..pfftt~

Prince Halilintar said...

adah: jgn salahkank..jgn salahkanku..nyanyi lagu ajai n nurul..hahaha..nape adah xwat entri psl ni..

p/s: wah rajinnya kemas rumah..minggu dpn umah prince lak eh..hahahaha

yana: semestinya..dah ade D3100 mesti la kene pergi..call prince ye klu nk suh amikkan gmbr...hehe

toyolkiut said...

wah seronoknye prince..
TK pun baru blk bcuti ni..
nnti TK update blog ye..
hehe..
masih aktif walau dlm sepi..

Prince Halilintar said...

TK: wah..xsabar nk taw cuti2 malaysia TK tu..nnt prince dtg terjah blog TK ye..=)

sizuka[Izzati] said...

nanti balik Msia, sizuka nak serang i-city dulu.jeles oh rmai org dh pegi.sizuka je ktinggalan zaman.haha.

Prince Halilintar said...

xdela ketinggalan..sizuka kat sana dah gi tmpt yg lagi menarik dari icity tu ape...kan?hehe

M a W a D D a H said...

amboi prince..menyanyi sakan...hepi nampaknya prince hari nie....hehehehe..

tgk lar kalau rjin....:p ceh..mcm tau kn kat mane umah prince...:p

shida mj said...

pada yg belum pernah sampai ke
i-city s.alam ini ada cadangan:

suruh prince kumpulkan semua follower prince dtg s.alam dan prince wat rombongan pegi i-city..amacam? hihi..yg dah pernah pegi pun bole join gak..tak de hal..

Prince Halilintar said...

adah: i-city tu la umah prince...hahaha..nnt dtg bersihkan ye..kehkehkeh

smj:amboi2 smj ni..da mcm nk jdikan prince cam pemandu pelacong lak kan...hahahahaha

♕ Mr.IX ♂ said...

binatang apakah itu ialah musang...mcm dalam Dora the Explorer...hehehhe..

Prince Halilintar said...

Mr IX: yeke musang..hahaa..belasah je la labu ye..hahaha

Cik SHiNJU said...

x penah lg smpai i-city..huhuh
drpd free sampai caj rm25 yer..

Prince Halilintar said...

cik shinju:dulu masuk icity mmg free skrg cam biaselah nk amik untung kan..

nukilanaffiza... said...

hmmmm...abg fen tak pernah lagi sampai I City ni..walaupun duk area2 sini gak...nanti kena g jugak satu hari nanti...

Prince Halilintar said...

abg fen: yg dekat la rase malas nk gi kan..haha..insyaallah sampai gak nanti tu..

nabilah_2908 said...

nth2 betul kot..family buat rombongan meminang...huhu... :P

best juga tmpt ni...tah bila nak sampai...padahal bukan jauh sngt kan... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JAJAN

aliesha kirana said...

binatang bawah tu rakun kot prince..hehehe..comel laaa nama Princess Petir heheheeh...secocok gitu..teheee..

bestnyee pegi i-city! AK blm jejak lg.. hhhuhuhuh..

Prince Halilintar said...

Nabilah:boley sampai tu..nnt dah sampai roger2 prince eh..kehkeh..

AK:owh..rakun..ye kot..comey eh?prince halilintar lagi comey kan..kan..hahahaha..jom AK gi i-city..kikiki

cik sakdi said...

uih prince da ade puteri petir. jangan pegang2 nant kene petir.. eee ape la letak ular, lemah den melihat beliau.. kihkih

p/s:apehal prince dah kurus ha..ke tu adik prince? confuse2

AL-QASSAM said...

Salam.. wooo best gitu... terbaik

Qaseh dalia adelia said...

TINGGAL QASEH ! TAK SUKA ! HAHA

akuwanblur90 said...

mcm best jer

Prince Halilintar said...

cik sakdi: haha..apelah cik sakdi ni..itu adek prince la,..klu prince kurus lagi kot..hahahaha..

p/s:lemah smgt eh..hehe

al qassam: salam..best2..hehe

qaseh: la..ritu prince ajak xmo ikut..hahahahaha

wan:try la gi nk rase best ke tak..hehe

HEROICzero said...

hoaaaa nampak best. peh icity dah majuuu. dulu aku pegi, ade lampu2 jek pon.

Prince Halilintar said...

heroic:skrg dah macam2 tambahan yg ade..ade byk lagi bende baru nk wat nnt..

~Nabilah~ said...

hujung minggu ni x pegi mana2 pun...dok kt umah jer...hahaha....btw,mcm best jer tgk prince ngn family jln2 kat i-city 2....

Prince Halilintar said...

nabilah: best la gak..hehe..xboring ke xwat ape2?

Prince Halilintar said...

nabilah: best la gak..hehe..xboring ke xwat ape2?

Nur Liyana said...

jeles kali keberapa entah...hahahaha

best2!!!nk pergi jugak..i-city??
oit oit siapa puteri petir???hahhha

ghost writer said...

aku punya weekend....aiseh,tidur sepanjang hari sebelum bangun kelaparan dan keluar hanya untuk makan..

teruk kan...haha

Prince Halilintar said...

liyana: ala..xmo la jeles2..saje nk share2 je yg best..hehe..puteri petir??sape ek..tgh mencari, ade jumpe tak?hahahaha

ghost: itu namanye long rest planning..confirm puas tido kan..hehe

mie said...

gue tgk lampu je..
malas nak pergi tempat lain..
ehheheee

bunga said...

wahh..cam best jer..ok sekarang dah mula nak jeles..hahaa

Prince Halilintar said...

mie: tgk lampu je?ni mesti malas nk berjalan....

bunga:xmo la jeles bunga..nk share2 bende yg menarik je..hehe

Mek Norfa said...

nak main snow gak.. best tuh.. prince ada wat balik tokek tak? hehe

intan abidin said...

sayapun da pernah pergi malam tahun baru hari tu ..tapi tak dapat masuk tempat haiwan tu, di sebabkan terlalu ramai orang ...alansan jela hehehe :) tapi kenyatan tau...:)
sampai nak masuk kedaipun tak boleh.akibat terlalu ramai orang.

bestkan princes tapi tak dapat dilawati semuanya...nak pergi sekali lagila kalau ada kawan hehehe :)

Lizzie Yasmin said...

Auuuwww.. ada kawan baik aku lar... katak hijau.. hehehe