[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Tuesday, April 19, 2011

! HIP HIP HOORAYYY !

Assalamualaikum...dan Salam Menggembirakan for Today..


Alhamdullilah, prince nak bagitaw ni..sebenarnya..prince hepy sangat rini kerana bertuah dan gembira bila dapat tahu prince menang GA dan contest yang prince sertai...

1. Contest Adah
Bila tuan blog ni umum je pemenangnya, prince terlewat untuk bace entri pasal ni sebab bercuti di Langkawi..Bila balik je baru taw...Nak tengok prince dapat tempat ke berapa???  Tadddaaaa.....
hehehe..Tempat Pertama tue..tak sangka pulak prince..Thanks ADAH.... prince suke sgt usik dan gaduh2 gan adah ni...hahaha, semalam prince baru gi amik hadiahnya di pejabat pos..adah siap pesan kat prince suruh bawa lori sekali masa nak gi pejabat pos..tak caye..tengok emel ni..
Akhirnya, sampai gak hadiah dari adah tu pada prince...nak tengok???
'Besar' kan hadiahnya..patut la adah suh bawa lorik..haha
siap ade kad yg cute lagi tu..

"Anda mmg seorg yg santai, kelakar dan SENGAL...hahaha" prince bace pun ketawa besar..=D

akhirnya dpt gak kure2 comey ni..

Ade Klip Bunga lagi tue...kreatif betul adah ni..

Tapi kan..ade ke patut adah ni balut gan kertas note die..bawah tu siap ade no tel lagi..ntah sape punye...nanti prince nak kaco..hahahahha:p
2. GA dari Sizuka aka Izzati dari New Zealand...
yang ni pun prince suke sangat bile diumumkan pemenang2nya...
"SEMUA yang join GA saya akan mendapat watermark hak milik mutlak satu sorang!Made by me, Made in New Zealand, Made with kasih sayang sepenuh hati.gitohhhhh.semua watermark transparent.^__^" kate2 sizuka kpd semua yg join GA nya...


Jadi, cik Izzati ni dengan rajinnya design kan kami watermark hak milik mutlak pada prince...suke..suke..suke..yeahhhh..hehe..rugi taw sape tak join...

p/s: mood tengah semangat nak wat kerja ni... =)


31 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bertuahnya prince menang banyak..tahniah yer..

Mek Norfa said...

wah cayo lah prince.. dapat tmpt pertama tu.. tahniah2

apple hijau said...

dah agak dah cerita lawak tu Prince yg menang...

Prince...prince encem la hari ni...lil princess CAH mesti suka ngan kura2 comey tu..ahaks!

Tahniah menantu ku! ha ha tetiba...

toyolkiut said...

wiwittt..
tumpang gembira..
best kn dpt adiah..
wlaupun 'besar' gedabak, tapi keikhlasn dan hati budi si pemberi tu yg lbh bnilai..
i like!

KUREKURE COMEL said...

takpe2...walaupun mina dpt no 2...mina punye hadiah lgi cantik...hahahaha....



mina belum sempat nak show....hihihi

M a W a D D a H said...

hahahahha...yg prince gi tayang kertas recycle adah tu bt ape...adooiii...pecah rahsia pakai kertas recycle...bt research xjd..so kena recycle la...wekkk...

no telefon tu pun adah xtahu no sape...ntah lelaki ke pompuan...hahaha...

yg p/s tu sepatutnya kena bgtau..wat senyap jer ea....hahahaha

Prince Halilintar said...

cik betty: thnaks ye..=)

mek: tu la.mrh rezeki..hehe..time kaceh =)

cah: ehem..encem eh?hahaha..prince bg kure2 betul je kat lil princess cah tu nnt..haha..thanks mak mertuaku..hahahahahaha

TK: mestila best..betul tu xkisah pun ape hadiahnya..yg penting ikhlas kan..hehe

mina: eh mina..mane aci....nak komplen gan adah la camni..hehe

adah:haha..sape suh pki kertas recycle...cut cost la tu..haha..p/s tu kene wat senyap ar, majuk ar gan adah..sbb mina kate hadiah die lagi cantik..kikikiki

Qaseh dalia adelia said...

hehe congrats prince

YanaMIB said...

wohoo menang secara berjemaah niii..haish..wat ms ni lom ada luck lg utk contest² and GA yg yana join..T_T

pasni prince tido dgn kure kure la yeh??ahahahaha =P

~Nabilah~ said...

huyyyooo!!!!besnyer prince.....x aci ar cmnie.....hahaha...

btw,cngratz k.....nk jgk.....wakakaka

Prince Halilintar said...

qaseh: thanks qaseh =)

yana: mgkn rezeki prince tu..rezeki yana lps kawin nnt kot..haha

nabilah: ala,aci la..hehe, thanks gak eh nabilah =)

M a W a D D a H said...

bukan cut cost...org kate membazir lar kalau kertas tu dibuang begitu aje...hehehe...bagus x adah...

alah prince nie...hadiah mina memang lar kena lg cantik, dia kan pompuan...sebab prince lelaki adah bg hadiah lg hensem...fair bukan...hehehehe

Prince Halilintar said...

alah, prince saje nk provoke mina je..kikiki...dgr tu mina, hadiah prince lg ensem tu..hahaha:p

cik sakdi said...
This comment has been removed by the author.
cik sakdi said...

incik prince yang baik hati,anda telah berjanji nak share ape2 same2, potong la kure2 tu bagi kat sini sikit.. hoho.

Prince Halilintar said...

cik sakdi: alamak..yeke?klu potong dah xencem lah kure2 tue..hehe

aliesha kirana said...

wahhhhhhhhh tahniahhhhhhhhh prince! kan AK dh ckp entry2 kontest prince sume best2! heeh.. ni yg buat prince makin smgt join kontest kan? heeheheh.. ^.^

asliner said...

wah..
patutlah kemain semangat lagi nak join banyak GA..

psstt..
bagilah sikit tempias2 kemenangan tue..hehe

intan abidin said...

mwmang da agak da princes menang cerita kelkar sebab cerita memang kelakar giler .

taniahla prince banyak da hadiah, bagi-bagila reziki Allah kat saya sikit hehehe :)

mie said...

rezeki tu..
gue turut bangga..
eheheee

Prince Halilintar said...

AK: thanks AK..tapi saje prince suke2 je wat contest tu..hehe

asliner: hehe..tapi xdpt nk join sume..kdg2 bz gak..hehe

intan:alhamdulillah..insyaallah klu ade rezeki lbh prince plak wat contest..huhu

mie: bange ke?camtu nk bangga sikit gak la..hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 125z

amboiii untung badan lerrrr tahniah tempat pertama .... eehhh uniknya kura-kura tu yerrr.... mmg unik lerrr

♥e'in♥ said...

kemain! sampai dua contest prince menang.. e'in xpenah menang if join mane2 GA.. huhu.. :(

Prince Halilintar said...

afzainizam: unik kan..tuan yg buat die lagi unik..hahaha

ein: xpe ein jgn putus asa..try n try lagi ye..hehe

Nur Liyana said...

wah wah wah....best nyer..hahhaa

kura2 yg comel.hahahahhaha
thniah2!!!haahha

nk jugak...

hahaha

aleen aiden said...

woah,memang tmpat petama lagi 2.congratz!!! ^_*

Prince Halilintar said...

liyana: comey kan kure2 tu..hehe..tak kan prince nak potong 2 kure2 tu..cian die..haha

aleen: thanks..rezeki prince..hehe

♕ Mr.IX ♂ said...

bertuahnya dpt menang GA!! tahniah2! lepas ni teruskan join contest/GA etc..

sizuka[Izzati] said...

tahniah prince :)

Cheritera Chenta said...

wah...tahniah prince...

manyaknye dapat hadiah.hihi

nk 1 leh x?hihi~

Prince Halilintar said...

Mr IX:thank u bro..=)

sizuka:thanks ye..mane watermark prince??hee

chenta: arigato chenta..hehe..nak?boley2..tapi adiah tu pun prince xdpt lagi..kikiki