[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, April 22, 2011

! Impossible !



Assalamualaikum warga blog dan Selamat Hari Jumaat...

Kalau hari Jumaat tibe je, mase mesti pantas berlalu kite rase kan..lepas tu mesti ramai yang suke sebab esoknya boleh bercuti dan berehat di hujung minggu...Semoga anda semua dah ade aktiviti yang hendak dilakukan hujung minggu ini..

Harini prince cuma nak share lagu yang prince asyik layan je kebelakangan ni...nak taw? prince suke sebab liriknya dan lagu tersebut pun memang sedap..dan mungkin secara tak langsung berkaitan dengan kehidupan sendiri jugak...

Lagu yang prince maksudkan tu ialah Impossible yang dinyanyikan oleh Shontelle..mesti korang pernah dengar jugak kan lagu ni..ok, bagi sape yang belum mendengarinya lagi dan berminat untuk mendengarnya prince sertakan lagu dan liriknya di bawah ni yang prince dapatkan dari youtube :




p/s: When i first heard this song i liked it because its like it speaks right to me and say true of life...and now that i can fully relate to it...falling too fast and too hard for someone....its now become my favorite song...

45 comments:

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

Alah..teringin nk dengar tp x leh skang..baby kakak tido atas riba nih..kang dia terjaga laks..

KUREKURE COMEL said...

kenapa ek..kenapa ek..mina minat nasyid je...hehehe....



tgu kat rumah bru blh dgr...hari ni puasa choki2 ye...hehehe

nabilah_2908 said...

hmmm.....rasa mcm faham je situasi Prince sekarang ni....

sabar lah yupp...senyum selalu... :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
TEMPAT CARI MAKAN YANG SUPERB!!

YanaMIB said...

esok planning nk angkut brg msk rmh baru...hehe~

sizuka[Izzati] said...

wah tak penah dengar lg.nice nice.

asliner said...

wah..
incik prince layan lagu ini..
yes..
lagu ini sangat berhantu boleh tak..
my rumates always sing this song! =)

cik sakdi said...

woih prince,, cepat kan mase berlalu? mcm baru semalam je bace entry prince tertinggal kunci dalam umah nak gi smayang jumaat, hehe

Prince Halilintar said...

cik betty: shhhhh...cian kat baby tu klu die terjaga..tunggu die bangun nnt cik betty dgr ye..hehe

mina: prince pun gemar nsyd jgk..tapi xslah klu mendengar lagu lain yg xheavy sgt..hehe

nabilah: sgt memahami ye..hehe, prince sentiasa tersenyum..selalu kena kutuk gan bdak opis prince sbb suke sgt senyum..haha

yana: amboi yana ni..taw ar byk beli perabot baru..xsabar sgt nk kawinnya..ahhaha

sizuka: nice kan..=)

asliner: antu? hahaha..takut prince yg tukar jadi antu nanti..kahkahaa

cik sakdi: hahaa..cpt kan mase berlalu..itu maknenya cik sakdi terkena penangan entri di blog prince ni..menusuk kalbu..ahhahahaha

Cik SHiNJU said...

Memang layannn kalau lagu tu kena dgn perjalanan hidup kita sendiri..

Salam jumaat.. :)

Prince Halilintar said...

cik shinju: betul tu kan...stuju!!

cik sakdi said...

ceh prince,,yg itu dia ingat..yang jnji awal bulan dulu dia xingat..kahkah

Prince Halilintar said...

cik sakdi: almak?janji yg mane ni cik sakdi?lupe lak...kikiki..tolong ingatkan lah aku..(nyanyi lagu ana raffali)

Cheritera Chenta said...

da layan lagu tu..besh juga..

sok cti tp kna gi tmp kja gak.ada meeting!!.uhuk~

Prince Halilintar said...

meeting?wahhh..busy nye die eh...hehe

slmt bemeeting esok..=)

Amoi said...

baik!

lagu tu besssstttt

~Nabilah~ said...

adoyaiiii!!!x bleh plak nk dngr lgu 2...btw,insyaAllah,nnt la dngr...hehehe

~Nabilah~ said...

adoyaiiii!!!x bleh plak nk dngr lgu 2...btw,insyaAllah,nnt la dngr...hehehe

Prince Halilintar said...

amoi: suke gak eh..same ar..hehe

nabilah:line slow la tu..xpe line ok t nk dgr dtg la ke blog prince ni lagi..ehhehe

nelly said...

suka lagu ni! the best !!

Prince Halilintar said...

nelly: yup, nice song!

Nur Liyana said...

ekekeke...

wah wah prince!!!!

jadi lagu fav tue!!!!

ghost writer said...

untuk menjaga broadband dari dicelakakan oleh celcom kerna penggunaan ke atas youtube,so gagal untuk melihat shontelle nyanyikan lagu nih.

tunggu siang nanti guna wi-fi..

have a nice day Prince

HEROICzero said...

Tell them i was happy,

and my heart is broken.

All my scars are open.


heh.

aliesha kirana said...

wah prince..layan lagu omputih yer..heeheh

Cikgu Tie said...

Amboi,prince pun minat jugak layan lagu yer!

Prince Halilintar said...

liyana: lagu ni best...hehe

ghost:biase la bile gune berukband ni ka..haha..hv a nice day too ghost..

heroic:yup..all my scars were open..haha

AK: layan gak sekali sekala...hehe

cikgu tie: minat la jgk..haha

Gen2Merah said...

tak lama lagi kita akan menanti hari jumaat yang seterusnya..

GadisGula-gula said...

best2,, ta pernah dgr kot lagu nieyh

Qaseh dalia adelia said...

qaseh tak minat omputeh hehehe

Prince Halilintar said...

gen2merah:cpt mase berlalu kan...

gadis gule2: okla..nice kan..

qaseh: yeke..sekali sekala dgr pe salahnya..hehe

mie said...

gue nak rest walaupun sentiasa rest..
hehehee

~Nabilah~ said...

prince,dh dngr dh lagu 2....best3x....

btw,nk bg tau yg nabilah dh tkr url tau...hehehe.....sje jer nk bg tau :)

Prince Halilintar said...

mie: ni la mase rest sepuas2nya...

nabilah:thanks ye bgtaw dah tukar url baru..klu x,prince xtaw dah update ke blom blog nabilah..hehe

apple hijau said...

sekali Prince Halilintar sepiking daa... ha ha

walaupun senyuman mu tidak pernah lekang dari bibir
walaupun wajah mu tidak pernah luput dari keceriaan
walaupun keberadaan kita jauh beribu batu
tapi ku tahu...
CAH ni kan observer..wooho ho ho perasan!

suka lagu ni!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 135lc dan penjagaan

Honda ex5 dan Honda wave

eeeeemmm faham fahammm.... lagu itu aku layan gak walau pun aku ni berjiwa metal.....

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 135lc dan penjagaan

Honda ex5 dan Honda wave

tak kisah lah diorang nak kutuk pun ... bukanya diorang nak bantu pun.... aku bangga kerana aku adalah aku bukan klon... so buat-buat tak tau ajerr lerr pada diorang...

Prince Halilintar said...

cah: bile cah mule berpuitis..hehe..thanks cah!

afzainizam: owwh,berjiwa metal eh?hahaha..layan je jiwang pon..kehkehkeh...

Mek Norfa said...

ala.. xleh nk dengar lah pulok.. hari jumaat kalau tido best..

Prince Halilintar said...

mek: weekend la klu tido best buat la hari ujan..sejuk je....hehe

toyolkiut said...

wah prince..
ada makna tu..

amik ni keje umah..
siapkan ok?

http://menangsokmo.blogspot.com/2011/04/contest-love-song.html

Prince Halilintar said...

TK:alamak..TK ni prince nk berehat time weekend die bg keje rumah lak...hahaha,insyaAllah..klu ade mase prince buat..

♥e'in♥ said...

e'in pon suke ini lagu.. :)

shida mj said...

la ingatkan tadi cite mission impossible..

tak boleh dengarlah pagi ni kat ofis tak bole bukak prince..tunggu balik rumah..mlm utk menghayati lagu kesukaan prince tu.

Prince Halilintar said...

ein: samelah kite..

smj: malam2 layan lagu pon best smj..kikiki

shida mj said...

dah dengar dah prince, memang impossible..