[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Tuesday, April 12, 2011

! YaNa Yassin 1st Giveaway !

y


Assalamualaikum warga blog...

Harini prince nak join GA yana yang di tagged oleh Acap..dah beberapa kali dia tag prince tapi kemalasan dan kesibukan prince selalu tak sempat nak settlekan..so, untuk tidak menghampakan dan support kawan2  prince join la GA yana ni...

Simple je syarat2 nya..


* Letak banner nie dengan link kan ke Entri nie. --(DONE)--

* Buat entri dengan tajuk : YaNa Yassin 1st Giveaway  --(DONE)--
* Follow Blog nie ( senang nanti nak tau pasal GA nie )  --(DONE)--
* Tag 3 orang bloggers dan pastikan diowng tau yg diowg di tag eh.  --(DONE)--


   1. Asliner  2. Farhan 3. E'in

* Link kan Post Entri anda ke Bahagian komen dibawah entri ini.  --(DONE)--
* Tarikh tutup 30 April 2011.


p/s: Lepas ni nak wat Mina nya contest lak....tengah fikir idea ni...hehe

22 comments:

Mek Norfa said...

gud luck prince

YanaMIB said...

gud luck! ^_^

YaNa YassiN said...

terima kasih join my 1st GA

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

gud luck ya!!

nukilanaffiza... said...

prince..agak2 kalau menang...kongsikan dgn aku yer...hehehe....

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

good luck
hadiah kerat dua ek..
haha
aCap
ke blogku

nabilah_2908 said...

Prince sedang merajinkan diri join GA...

good luck..!! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PART TIME PAPARAZZI

apple hijau said...

mengisi ruang masa yg terhad dgn join contest...all d best!

p/s: menang nanti belanja CAH eh.. :P

M a W a D D a H said...

gud luck prince...

mcm bese hadiah kongsi2 ea...hehehe...

xsabar nk tgk prince bt contest mina..hehe

~Nabilah~ said...

yea!!!gud k price.....hrap2 mng...hehehe

Dilla Ady said...

okeh prince, semoga berjaya!

cam skema giler ayat..hihihi

♥e'in♥ said...

good luck prince.. :)

aliesha kirana said...

goodluck prince heheeh..baru smpt lawat prince ni..hihihih

shida mj said...

apapulak kerat 2 hadiah tu acap..kerat 3 termasuk akak la..hehe
apa-apapun good luck ye prince

KUREKURE COMEL said...

prince...mcm biasa....rasanya dah tau kan...hahaha...

mie said...

gud luck prince!!
hadiah boleh dikongsi ke?
ehhehee

Prince Halilintar said...

thanks kepada sume ye.. =)

dya adriza said...

gud luck prince =) da menang gitau ek..

Prince Halilintar said...

thanks dya =)

bunga said...

good luck..cayokkk2..

aleen aiden said...

klo ade adiah yg awesome2 tu kongsi ngn alin eyh!heee

asliner said...

incik prince tagged kite..
insyaAllah kite buat..

p/s: lagipun lame lagi kan tarikh tutup..hehe