[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, July 28, 2011

! Makan Doyan !

-Kisah Di Kg Part 2-

Assalamualaikum dan SelamatMenyambut Ramadhan Yang Bakal Menjelang Tiba...

Prince nak sambung lagi cite di kampung nie..dah alang-alang pulang ke kampung taksah kalau tak makan doyan orang kuala kangsar panggil..walaupon dah penghujung musimnya tapi alhamdulillah masih ade rezeki prince merasa durian yang tumbuh di tanah sendiri..adik2 prince kate dah tak ade buah..tapi bila prince tengok kat dusun ade banyak jer lagi....tak caye tengok ni..

pokok ni yang paling banyak buahnya...

Ini pulak doyan yg paling liat nak kopek..tapi isi die mmg BEST!

Ni durian baru luruh..terus prince gi kutip..dekat blkg rumah je

ank buah prince,husyairi ni pun gembira makan durian..
gaya humaidi irshad makan doyan..
p/s: Malam ni nak pergi photoshoot di Bukit Jalil sambil menonton live bolasepak antara MALAYSIA vs Singapura. 

53 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hangat betul citer doyan dgn bolasepak ya..hehe..

YanaMIB said...

kita xsuka doyan..wekk! =.=

dwaty said...

seronoknya tak terkira... dah ler baru makan doyan... malam ni nak tengok bola plak....

harap2 adala masuk tv...

liyana said...

wah..mkn doyan..
btw my entry..
xde prob pape..mslh mase dpn jer..haehe

pena rozie said...

sedapnyer doyang.....

halila Ibrahim said...

akak makan durian level 1 jer.. tak boleh makan sangat cepat demam n batuk2 ... tapi best la kg Prince ada dusun...

Prince Halilintar said...

cik betty: mmg hot betul la kan!!

Prince Halilintar said...

yana: hehe..selalu org xmkn doyan tapi suke mkn tempoyak kan..hehe

Prince Halilintar said...

dwaty:ade rasenya live kat tv..jom2 kite sokong pasukan negara berjuang..

Prince Halilintar said...

liyana: okla klu semuanya okay ..jom mkn doyan..hehe

Prince Halilintar said...

pena rozie: mmg sedap...tapi lagi sedap klu baru luruh terus mkn..hehe

Prince Halilintar said...

halila Ibrahim:klu mcm tu jgn pelahapn doyan byk2 sgt akak..kene jaga kesihatan jgk..

Siti Nurhayati Dollah said...

Wah,sentap je tengok durian tu. Sedap. Malam ni tengok bola kat rumah sambil makan pulut durian.

apple hijau said...

husyairi pandang doyan tu mcm dia nak terkam jer doyan tu...

gambar doyan tu plak tak hengat hengat cantik dia...

Prince Halilintar said...

Siti Nurhayati Dollah: jangan sampai tercekik pulak ye mkn tu tgk bola nnt..hehe

Prince Halilintar said...

apple hijau: mmg die nak terkam pun sbb tu pegang jauh2 sikit..lagi geram die sbb xdpt pegang..haha

sahromnasrudin said...

aku nak pinjam jersi biru tue?? leh tak hehehheeee

Prince Halilintar said...

sahromnasrudin :boley2..sbb mlm ni prince rase nk pakai jersi kuning..hehe

aleen aiden said...

esok alin balik umah tok.hopfuly ade lagi baki2 durian atas pokok.hu3

fareha said...

haish prince, buat entry DURIan la plk kan. kempunan habis ni...wuuuwuuu

izfanora said...

sedapnyer durian.. lagi sedap wat tempoyak..

M a W a D D a H said...

buat org terliur je tgk isi doyan tue...sib baik nati member bwk doyan..xsabo nk makan...weeehhaaa...

aliesha kirana said...

wahhhhhhh! sedapnyaa! sedapnyaa! nak sikittt!

Prince Halilintar said...

aleen aiden:mkn puas2 doyan tu aleen..

Prince Halilintar said...

fareha: alaa..fareha nye entry ade nasi lemak rendang lagi sedap tu...

Prince Halilintar said...

izfanora: tempoyak sedap mkn dgn nasi..

Prince Halilintar said...

M a W a D D a H: ape lagi makan smpi kenyang la nanti..

Prince Halilintar said...

aliesha kirana: dah habis la AK..masuk perut prince..hehe

Dilla Ady said...

alololo...chumel die tenyum...errr, yg tecit baby tu ye..bukan pakcik die...huahuahuahua..

Tukang Karut said...

sekarang jugak aku pergi cari durian!

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hehe tak makan durian =='


kalau nk vote ni link nya.

ada step dia

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=228817857154133&set=a.226704260698826.48790.167447003291219&type=1&theater

Cikgu Tie said...

Sedap! memang sedap makan durian. cikgu tie demam ni pun gara-gara durian ler prince.Terlebih makan.huhuhu....

Ezay Hadry said...

best doyan..doyan kampung lagi ea..baru gugur terus ambik makan..fresh dari oven kan..hihi

tak sabar nk tengok photoshop prince bola mlm ni

blog-tips-kurus said...

bola durian.. durian bola..
penat jerit kat umah ni. TERTEKAN!!

*sila pos durian ke sini. toche!

Prince Halilintar said...

Dilla Ady: baru pakcik die nak bangga jap...hehe

Prince Halilintar said...

Tukang Karut: cari2 jgn xcari...

Prince Halilintar said...

SAYA BUKAN SAMDOL:owh ok..nnt prince tlg vote kan..

Prince Halilintar said...

Cikgu Tie: mkn jgn sampai kembung perut akak..secukup rase je..hehe

Prince Halilintar said...

Ezay Hadry: fresh2 la baru sedap kan..

Prince Halilintar said...

blog-tips-kurus:rileks jgn tertekan sgt..tertekan jgk mkn duri2 durian..hahaha:p

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip rendahkan lowered kereta


amboiiii musim durian ni mmg ramai yang membelasahhh gile2 ... aku sampai demam ni... buat lempok ngan tempoyak pun sedap

Prince Halilintar said...

Afzainizam: lempok pun prince minat jgk..tapi nk buat die tu yg susahnya..heehee

Gen2Merah said...

lamanya saya tak makan durian ni.. kat sabah durian nya kecik2 je..

Prince Halilintar said...

gen2merah:owh disane durian kecik2 ye..

kella said...

best best doyan tu!! suka sangat!! nak makan doyan balik nih! stok ada kat rumah tu! hehehe

cik sakdi said...

amboi amboi. cun gler gambo durian tu. mcm nak curik je kamera beliau. hehehe

h A n Y S said...

oooowwww! kuning gilak isi duyan tu!!! dapat ni, 5 bji boleh balon ni.. then malam kepanasan..hahaha

Siti Aziz said...

lebatnyer!!

Qaseh dalia adelia said...

semalam makan doyan ..besar gilewwww .. tapi seulas je hahaks..

Gen2Merah said...

anyway selamat berpuasa juga ya Pronce.. moga ramadhan ini akan menambahkan amal dan ibadah kita.. selamat berpuasa.

Ikhlas ~Gen2Merah~

afzainizam said...

wooooo sedap sedappppp.... tak yah makan nasi
Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Ucapan Selamat Berpuasa & berbuka

YAYA AZURA said...

pic ke 2 tu memikat kalbu ... godaannnnn....

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip periksa kerosakan san servis radiator

Makan durian bertambah hangat lerrr suasana menengok bola karang