[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, July 13, 2011

! Setahun Sudah !

Assalamualaikum Warga Blog Prince Yang Dikasihi...


Blog prince berwajah baru sempena ulangtahun blog prince yang pertama ni..dah setahun rupenya..sekejap je mase berjalan kan...So, bila dah setahun blog prince ni tanpa header jadi upgrade la sikit kasi letak header...bagi meriah sikit blog ni..ni pun baru mahir sikit2 guna photoshop..hehe

Alhamdulillah, kite dah dalam bulan 11 Syaaban sekarang, tak lame lagi kite bakal menyambut bulan Ramadhan...bulan yang sangat-sangat prince tunggu dan pastinya anda semua jugak ternanti-nanti kan...

Pagi ni prince akan ke Cherating bersama blogger Affende serta beberapa rakan-rakan ofis prince yang lain  buat site visit untuk Family Day ofis prince bulan 10 ni.Semoga perjalanan kami selamat pergi dan pulang..amiin 

Oklah, pendek je entri kali ni..prince nak cepat..so, balik nanti prince singgah ke blog korang ye..take care =)


55 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

terus berblog

liyana said...

selamat kembali prince
nice header

bunga said...

wah...dah sethun ye..selamat kembali...

bunga said...

wah...dah sethun ye..selamat kembali...

Nasriq said...

header baru... semangat baru... teruskan...

atikNAOshi said...

prince!bl nk ajar buat header?

Mek Norfa said...

wow header baru.. menarik & elegent..hehe hpy anniversary & welcome back

cik sakdi said...

wow prince, tu la pasal bile bukak je wh wh ade header la. cun ooooo.. bravo bravo! :D

Fyqa said...

waaa.... nice header bru!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

happy bithrday kat bright or dark hehe..

cantik header..sapa buat?

p/s: prince blh bg support kat akak x utk like pages ni:

Green Fit - Bersihkan Usus Anda

aliesha kirana said...

kembali dgn smgt baru.. dan header baru..hihihih.. slmt ulangtahun berblog..hihi.

izfanora said...

gempak tue.. lbh kurg lah kita.. br setahun.. ritu pun tekar header gak. hihi..

apple hijau said...

welcome back my dear Prince...he he he

KAMIHIDUP said...

wah dah setahun, tahniah PH. :)

sahromnasrudin said...

semoga selamat dalam berpergian ya

Pencacai Alim said...

selamat berblog..aktif2...

Cik SHiNJU said...

Selamat ulangtahun yg pertama..
Lama betul menyepikan diri yer..

Selamat bercuti..kim salam org Cherating..hehehe :P

nabilah_2908 said...

wah...nice la header... ;) :)

safe journey.. :)

nabilah_2908 said...

eh..lupa..

Happy 1st Anniversary...!! :)

shida mj said...

ini best bro..
selamat ulang tahun pertama..ceria rasanya bila prince dah kembali berblog..

Afzainizam said...

moga terus success dan terus success dalam memburu impian...
may Allah bless you...always..always and always...
setahun sudahhhhh......

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip tip cuci enjin kereta

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr...

Papa Mifz said...

menarik header baru nih....welcome back bro...

Ezay Hadry said...

header baru tuh..hehehe nice2
best main pasir di cherating..hehe

Prince Halilintar said...

brutalsolo: okay bro.tq

Prince Halilintar said...

liyana: time kasih kunjung ke sini jgk..=)

Prince Halilintar said...

bunga: aha..setahun dah..okay..dtg2 la selalu ke sini ye.tq =)

Prince Halilintar said...

nasriq: insyaAllah..thanks =)

Prince Halilintar said...

atik: nak ajar org xpandai lagi la..prince pun baru mencube2 je ni..hee

Prince Halilintar said...

mek: dah lame xde header..tu yg buat tu..thanks mek..selalu dtg komen sini taw..tq =)

Prince Halilintar said...

cik sakdi: tq..tq..hehe..=)

Prince Halilintar said...

fyqa: tq ye..ala biase2 je baru bljr buat ni..

Prince Halilintar said...

cik betty: tq ye..prince bljr wat sendiri je..ok, prince dah like page tu..=)

Prince Halilintar said...

AK: time kaceh AK..terus jadi follower setia blog ni ye =)

Prince Halilintar said...

izfanora: owh, ye ke..same la kite eh..ok,dtg2 sini komen selalu ye..tq =)

Prince Halilintar said...

CAH: yup, im back..rindu tak kat prince cah??haha..dah lame xdgr kaba k.nab..harap2 sihat la ye =)

Prince Halilintar said...

kamihidup: thanks..harap2 blh teruskan..

Prince Halilintar said...

sahromnasrudin: insyaAllah..thanks

Prince Halilintar said...

Pencacai Alim: slmt berblog jgk ye =)

Prince Halilintar said...

Cik SHiNJU: cari ketenangan...hehe..tapi kini dah kembali..xkenal la org cherating..hehe

Prince Halilintar said...

nabilah_2908: thanks nabilah..blog nabilah bila nk smbut anniversary?

Prince Halilintar said...

shida mj: hehe..smj kene la jgk update blog selalu..lagi prince ceria..hihi

Prince Halilintar said...

Afzainizam: aminn..thanks ye bro =)

Prince Halilintar said...

Papa Mifz: thanks..=)

Prince Halilintar said...

Ezay Hadry: pergi riki tempat la..mane main pasir pun..haha

nona hidayah said...

Prince!! Gambo dkt header tu dah mcm gaya org MLM nak yakinkan org ramai..hahaha


hey, welcome back!!
hahaha

Prince Halilintar said...

nona hidayah: haha..ye ke..dun wori la ye..xde unsur2 berkaitan MLM pun kat blog ni ye..kikiki

Almade Nespesor said...

somell betul header prince =D

Prince Halilintar said...

Almade Nespesor: yeke?ke nmpk cm bdak2 sikit...hihihi

pena rozie said...

Cantik la...

Prince Halilintar said...

pena rozie: time kaseh..=)

Qaseh dalia adelia said...

lawa header... ala2 abg eq pun ade heee

Prince Halilintar said...

abg eq tu sape qaseh??hehe

Cikgu Tie said...

cantik header baru prince!

Prince Halilintar said...

thanks cikgu tie =)

asliner said...

lawa header baru tue..
tapi tulisan kat bawah tue macam kurang nampak..
p/s: selamat ulang tahun berblogging..=)