[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, December 10, 2010

:: Shah Alam - Perak - Kedah ::

Balik Kampung & Kenduri Kawin..


Salam Jumaat rakan Bloggers yang dikasihi...

Bagai pinang dibelah dua pasangan dalam gambar diatas itu..Ok, itu adalah antara tujuan prince untuk pergi ke Pendang, Kedah esok sempena perkahwinan sahabat prince sejak dari universiti lagi. Tahniah kepada mereka yang telah diijabkabulkan pada 4 Disember lalu di rumah pegantin perempuan.

Pada tengah malam pula, prince dan tiga lagi kawan prince akan bertolak ke kampung prince terlebih dahulu sebelum kami pergi kenduri sahabat kami keesokkan harinya. Dapat la juga lepaskan rindu pada family prince di kampung..tapi anak buah prince tak ade di kampung mereka berada di Ipoh..geram tak dapat nak tengok mereka yang comel molek tu...

Kebetulan malam ni budak2 ofis ajak main bowling pulak..tiga jabatan pula tu terlibat sekali, maknanya memang ramai yang turun malam ni antaranya Department Canseleri, Pusat Perancangan Strategik dan IneD. Kalau jadi tentu meriah malam ni dengan pelbagai aksi yang akan ditonjolkan dan dipertontonkan..tapi kami semua ni amatur lagi, so jangan heran kalau ramai yang "cuci longkang"..hehe

lepas main bowling nanti, prince kena balik bersiap sedia untuk perjalanan ke kampung pulak..kene minim kopi kapal api dulu ni."betul2 kaw"..haha..selamat la kawan2 prince pun boleh drive..biarlah diorg drive prince boleh tido nyenyak2 kat belakang..hehe

Ramai kawan2 yang tak dapat pergi telah menumpangkan hadiah2 mereka untuk dibawa bersama kami..memang banyak la hadiah untuk diberi kepada pegantin..mesti orang tengok pelik je kami bawa banyak hadiah, tapi lantak lah ape orang nak kate yang penting kami nak makan nasi minyak..nyam2..

p/s: korang ade jemputan kenduri kawin jugak ke weekend ni??

20 comments:

safirah ahsanuddin said...

balik kampung elok2 yea..hehe..btw xde jmputan kawin pon..coz diri sndiri yg nk kawin..hahaha

nabilah_2908 said...

selamat pengantin baru tuk kawan prince... :)

buat masa ni..jemputan kawin dr jiran2 ada la... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BROKEN RELATIONSHIPS

Prince Halilintar said...

fira: hari2 kawin..haha

nabilah: dapat gak mkn ns minyak jiran pun..hehe

izzatul atiqah azhar said...

shah alam - perak - kedah ?

waaa ...

jauh perjalanan ...

x de kenduri kawin pun minggu ni ..

minggu dpn br bleh mkn nasi minyak ..

fira said...

haha..tu laa hari2 kawin..hehe:)

Prince Halilintar said...

izza:dah lame xmkn ns minyak..tu yg sanggup gi jauh2 tu..hehe

fira:tapi klu hari2 kawin..makneya hari2 cerai ke??hahaha:p

fira said...

haha..btol2..hehe..

izzatul atiqah azhar said...

pape pun selamat pengantin baru kepada mereka :)

apple hijau said...

agak2 sapelah menang anugerah raja longkang erk?

berhati2 memandu...ingatlah org tersayang...ehem ehem...

asliner said...

wah..
jauh perjalanan bnyk duet mnyk..=)

ader2...
bulan ne jer dah 4 buah keje kahwin sedare mare..^_^

Prince Halilintar said...

CAH: mestilah sentiasa ingat..hehe

asliner: kan sonok klu kete xpakai minyak..hehe

M a W a D D a H said...

adalah prince jemputan kahwin...banyak lak tue...sampai tak terpergi...huhu

Prince Halilintar said...

jangan satu pon adah xgi lak..hehehe

aliesha kirana said...

bykkkkkkkkkkkk kenduri..tak larat nk pegi..haahahah~ selamat pngntin baru utk kawan prince ek..

errr..prince ble lagi? hahaah~

Prince Halilintar said...

prince????hehe..tunggu seru dtg suh kawin..:p

syaiza - chan said...

hye prince...!! lma x blogwalking kat sni...yeahh...i'm free from spm dahh..hehe

shida mj said...

prince selamat kembali dari perjalanan yg jauh nun diutara

::..Dia daYa..:: said...

Selamat Pengantin Baru buat kawan Prince
memang sama cantik n padan

18hb nie ada jemputan di Melaka

♥e'in♥ said...

wah.. cantik laa wife die..

Prince Halilintar said...

ceja: wah..enjoy la ceja..hehe

smj: alhamdullilah, selamat kembali..

dia daya:18hb ni ade staf kat ofis prince pon ade jemput kenduri anak die kawin..hehe

ein: indah sungguh ciptaan Tuhan kan..hehe