[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, December 22, 2010

:: Tak Di Duga ::

Merewang Sini Sana...


Semestinya hari minggu yang lepas diisi dengan penuh aktiviti antaranya ber'window shopping' dengan apad..di mane lagi kalau bukan Plaza Low Yat..Kebiasaanya disitu memang jalan agak sesak dengan kenderaan yang berpusu-pusu di atas jalan raya..

Beberapa tujuan utama kami ke sana adalah untuk survey harga barang2 yang tertentu seperti kamera DSLR, Laptop, Portable Hardisk, Handset dan pelbagai lagi..tujuannya adalah untuk masa hadapan..haha..Terdapat juga beberapa barang yang membuatkan prince rase teruja untuk memilikinya seperti kamera DSLR NikonD90,3100, CanonD550, D500..tapi bila pergi kedai komputer pulak nampak hardisk 1 Tera..teringin nak beli jugak..ntah ape yang nak diisi dalam hardisk tu pon tak taw..memang banyak betul pilihan nak dibuat..selamat lah prince dapat kawal nafsu boros..kene la saving gak untuk masa depan kan...

Baliknya pula sudah malam, kami terus je ke kedai mamak kegemaran kami di Hakim untuk menyaksikan perlawanan kedua antara Malaysia dengan Vietnam...penuh dengan aksi yang mendebarkan sepanjang perlawanan itu..Tahniah, Malaysia dapat mara ke final...Ni prince nak tunjuk video yang prince ambik kat kedai mamak ritu..meriah betul...jom layan

video


video

p/s: Ahad ni, sama2 lah kite sokong pasukan bolasepak negara kita ye kekawan..

13 comments:

nabilah_2908 said...

budak2 laki syok la pi lowyat..sy tk suka sngt ke situ...sesak..more tk tau sngt pasal gadjet2 ni..huhu.. :)

hope Malaysia boleh menang nanti kan..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PINGBOX

izzatul atiqah azhar said...

wah ...

banyak perkataan "masa depan" ..

hahahahaaa

shida mj said...

harap-harap masa depan M'sia nanti cerah, bila berdepan dgn Indonesia..

p/s: prince nanti tlg carikan phone yg canggih tapi murah dan ori, bole tak..

shida mj said...

..baru abis tengok video itu..memang semangat betul..
macam kat stadium..sib baik tak punah restoran hakim tu..adeh

dya adriza said...

Wah!! memang meriah la.teruja betul..

sizuka[Izzati] said...

whoahhh meriah betul.kihkih.lama tak tengok bola sepak Msia.err bkn takat Msia pnye je, mana2 bola sepak pun dah lama xtgk.asyik tgk ragbi je dkt cni :P

safirah ahsanuddin said...

kedai hakim lg..hehe:)

safirah ahsanuddin said...

kedai hakim lg..hehe:)

Prince Halilintar said...

nabilah: time prince gi xsesak sgt..mmg hrp sgt m'sia menang..hehe

izza: lepas ni kene tukar "future" lak..haha

smj: kecoh betul ka hakim tue..siap sampai terjatuh n pecah gelas kat situ..hehe

dya: sgt meriah kan..prince pon jd smgat terus..hehe

sizuka: ye la NZ kan famos gan ragbi dia..hehe

fira: feveret place tuh..haha

aleen aiden said...

jeles btol,pas sorang2 nak bli dslr.huhuh

::..Dia daYa..:: said...

salam, wah meriahnya
best tgk bola ramai-ramai

asliner said...

npe prince x same2 menyanyi..
raka gambar orang pulak..
rakam lar gambar sendiri sedang menyanyi...hehe

apple hijau said...

jauh berjalan budak apad ngan prince ni yer...nak jgk mcm k.shida tu prince...tepon canggih nan ori lagi murah..haha!