[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Monday, December 13, 2010

:: ssSssshhH... ::

Rahsia Terbongkar!!!


Hepy MonDay!!...

Entri prince kali ini ringkas sahaja tapi sangat padat..Prince nak tanya pernah tak ada dikalangan anda semua pernah mengalami rahsia yang anda pendamkan mungkin bertahun2 atau lagi lama dari itu tiba-tiba diketahui umum?? Agak-agak apekah respon atau reaksi anda ketika itu?? pengsan?malu? sakit jantung? tergamam?mati terkejut? atau tak terkeluar kate2?(senyum..tak perlu kata apa2..:-p)

Rasa-rasanya anda dalam kategori yang mane? jomlah share sikit dengan prince..cite pengalaman korang yang dah terkantoi ke..atau ada cara-cara anda mengelaknya??

Tapi kalau rahsia tu amat lah berat dan sulit..mahu meletup je korang kan...macam gambar picture kat atas tu..tunggu mase nak meletup je..hehe

p/s: tak sempat nk berblogwalking, banyak keje, tunggu habis keje prince dtg menjenguk ye =)

18 comments:

sizuka[Izzati] said...

rahsia, kalau dah pecah, dah tak jadi rahsia dah kan kiranya.hukhuk.

asliner said...

mstilah ader...
setiap orang pasti ader simpan rahsia sendiri...
tpi dah jdik kes besar
klu shbt kite menceritakan rhsia dye pde kite..
kite perlu simpan rahsia dye
wajib!
sbb itue AMANAH
waallahualam~

p/s: ade jer rahsia sendiri kantoi...hehe

nabilah_2908 said...

sy ada rahsia..setakat ni..hnya simpan sendiri...payah nk percaya pada org.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKAN BAKAR

izzatul atiqah azhar said...

rahsia ?

banyak rahsia :)

safirah ahsanuddin said...

kategori MALU gle..:)

syaiza - chan said...

alarrr....mule2 baca cter cm dah suspen..tp x di gitau pulakk ape bnda yg sspen uh...huhu..ala...post kali memang tergantung ke prince..??? huhhu

Prince Halilintar said...

sizuka: klu belum pecah,jgn pecahkannya..hehe

asliner: ye,amanah itu penting..rahsia ape yg terkantoi tu??hehe

nabilah: jgn pecaya...hehe

izza: waa..byknye rahsia..share sket..haha:p

fira: cari tempat untuk sembunyi cepat....haha

ceja:hehe, ceja ni klakar la..excited tul nak taw hingga ke akar umbi..hehe

p/s: prince saje nak taw opinion u ols..:p

aleen aiden said...

erk..rase2nye xde kot...hu3
hye prince! ;P

aliesha kirana said...

heheeheh...mmg cuak la kalu org tau rahsia kite..mesti malu xtau nk letak muka ktne..huhuhhu~

shida mj said...

akak nak tanya pulak prince ye.
kalau dah kategori rahsia macammana orang lain boleh tau..
wikileaks ye..haha

Prince Halilintar said...

aleen: hai aleen..lamenya xberblog..kembali bw..hehe

AK:cari tempat sembunyi cepat..haaha

smj:alamak..byk maklumat n rahsia prince bakal didedahkan oleh wikileaks nnt..lariiii..hahaha:p

::..Dia daYa..:: said...

Rahsia saya, saya jew tahu
belum pernah pecah lagi laa

Prince Halilintar said...

dia daya: simpan elok2 taw..jgn pecah dimulut,biar pecah di perut..haha:p

safirah ahsanuddin said...

hahaha:)

sariah said...

Tapi Prince kita tunggu satu rahsia bila tak jadi rahsianya lagi...tak sabar nak tunggu saat
rahsia ini meletup....huhhhaaaaaa

Prince Halilintar said...

kak sar: kebaaaaaabOOOmmmmmmmmMMM!!!

apple hijau said...

uish! bahaya tu...kalau lah pecah rahsia tu...kuang kuang kuang...tak dapek den nolong eh..huhu!
p/s:mata2 ada dimana2..AWAS!

Prince Halilintar said...

CAH..ssshhhhH..jgn sampai rahsia pecah..haahhaa