[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Tuesday, August 17, 2010

:: Ganti Boss ::

Assalamualaikum dan selamat pagi...

Rindu nak tulis entri sebab tu prince post entri ni...ok sebenarnya harini rase sangat mengantuk sangat..tak xcukup tido ke? rasenya tido ikut time jugak...time je tak ikut prince...hehe...tapi perasaan ngantuk tadi hilang time prince tengah blogwalking..ala macam biasa la sebelum mulakan kerja memang prince berblogwalking dulu untuk "panaskan enjin" ..selalu masuk jer ofis kul 7.30 hingga sampai kul 8.30 pagi asyik belek2 blog jer...pastu baru start keje..seru dah datang lar tu...

Tapi tadi tibe-tibe pulak Bos datang masuk bilik prince...terkejut jugak..selalu tak pernah masuk awal2 pagi..tapi prince still cool...buat2 macam wat keje lar..haha..selamat kerja dah banyak yang siap..Rupenya die suruh prince jadi wakil die dalam meeting pukul 10 pagi nanti..projek water resource pulak tu...jadi bos la aku jap nanti....haha..mudah2an satu hari nanti...prince punya ngantuk tadi terus hilang...tapi dalam meeting nanti mesti boring dah tentu aku tak tahu ape yang diorang nak bincang sebab prince tak terlibat dalam projek tu...kene mendengar jer la pastu amik minit mesyuarat...tu yang akan membuat ngantuk...kalau prince terlibat mungkin boleh celah2 nak bercakap tak la boring sangat kan...nak tak nak pun kene pergi jugak ..ini kan kerja...



Oklah atleast dapat juga prince post entri ni...so jumpa lagi di entri yang lain pulak...Salam Ramadhan




9 comments:

M a W a D D a H said...

prince..jgn malas2 ea keje..tu bos kat belakang prince tu..hehehe

izzatul atiqah azhar said...

waaa ... jd bos tu ... hehe

HaNTwO said...

wahhh bestnya...menyampuk ar skit2....kalo hantwo jd bos konfem meeting dibatalkan hehe...

nabilah_2908 said...

hehehe..sy pun selalu gak kena wakil boss pi meeting..

sama la..dok diam jer kt situ...mencatat..n mencatat..huhu..

mudah-mudahan...1 day nnti prince leh gntikn tmpt dia..(^_^)

psl soalan kt formspirng tu..

sy pernh buat n3 ni dulu..jemput la singgah...

cara agak complecated sikit..tp bila dah buat..mmg mudah..
CARA MELETAKKAN LINK BERSAMA KOMEN ANDA

jom ke APA KATA HATI pulak,
MISS RED SAKIT

shida mj said...

wah prince dah pandai rindu2 ye nak tulis entri..hehe mesti ada yg rindu nak baca entri prince..hahahaha

sariah said...

Di bln baik ari baik ini didoakan prince cpt2 dpt jdi bos nanti boleh tukar pulak, bos skg jad prince...mesti hari2 dtg jumpe akak atau cal dari bilik...bukan di sini ...disinun...:)

Prince Halilintar said...

mawaddah: ok dah rajin..

izzatul: beberapa jam jer..haahaa

hantwo: i nk keje gan u la camtu..hehe

nabilah: doa2kan la ye..thanks 4 d info..

shida mj: mmg ade yg rindu nk bace tu..

kak sar: amin..klu jd bos kita plan gi picnic satu ofis same2..haha

paan sabri said...

sejam jugak la ek belek blog sblom keje? pasni leh la belek paanthology plak.. hehe

sYafIkJacK said...

mengantuk tuh fitrah manusia , hehe