[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, August 19, 2010

:: Itu Ini Award ::

Salam Petang yang ceria kepada semua pembaca blog prince ini...

Terima kasih prince ucapkan yang setia dan tak jemu berkunjung ke blog prince ini....Dalam diam prince dah ade 100 lebih dah eh follower walaupun baru sebulan prince berkecimpung dalam dunia blogging ini...kepada yang menjadi follower tu memang prince sangat hargai dan pada masa yang sama prince dapat jalinkan satu ukhuwah dengan blogger lain..

Walaupun pada mulanya prince tak berminat dengan dunia blog ni, walaupun ramai pihak yang menyarankan Prince untuk membuat blog..sebab utamanya prince malas nak luahkan persaan dalam blog atau pendek kate malas menulis entri....Tapi sebulan telah berlalu, mula terasa keseronokan dalam dunia fantasi yang baru bagi prince iaitu blog. Mana tak nya macam2 ilmu yang prince dapat walhal pada mulanya prince mengatakan Tak Nak pada blog setiap kali kawan2 bertanya. Last2 akhirnya Prince sudah mempunyai blog sendiri. Paling best Prince suke belajar dari blogger lain yang tidak loket ilmu untuk share dalam membina blog idaman sendiri..tapi Prince dah lupe kepada name2 blogger sebab banyak sangat prince explore, tak catat pula..Terima Kasih kepada mereka semua.

Sebenarnya banyak lagi yang Prince kene belajar, tapi insyaAllah kalau ade mase prince try update laman blog prince...Seronok duk main2 coding sebenarnya..hah, satu lagi yang prince tengah belajar mengenai award..ramai yang bagi award kat Prince, tapi prince tak tahu nak amik camne..dan tetibe prince ade bertanya dengan blogger Ceja, barulah die bagitaw mcm mane nak amik..rupenya senang saje..hehe..biasalah budak2 baru belajar...kenelah tunjukkan...ni prince nak tunjuk award yang prince terima yang mane prince sempat belajar untuk ambiknya...bg yang tak sempat untuk prince amik sorry sangat prince ucapkan...pastu nak tag nama orang plak xreti.. kali prince try tanye pada Nabilah...
OK ini adalah award yang Prince terima daripada Ceja 



Ni award dari Nabilah..thanks ye ajar wat tag name orang...

ok yang ni nak bagi dekat Ceja

Prince beri award ni berdasarkan kerajinan komen mereka pada entri prince..OK kepada mereka yang nak amik save as je kat gambar tu kat komputer mereka then publish kat entri..hehe seperti yang diajar oleh Ceja...hehe

Kepada Muslimin dan Muslimat yang berpuasa...Selamat menunaikan ibadah puasa dan Selamat Berbuka puasa juga Prince ucapkan...

8 comments:

nabilah_2908 said...

Terima kasih utk awrd tu....(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
OH SCARY..!!!

Prince Halilintar said...

same2..thanks juga share ilmu..

Aniza said...

Tahniah dapat award dan selamat berbuka puasa

M a W a D D a H said...

thanks for da award price...:)

nati adah amek ea...

keep blogging ya..

apple hijau said...

waaaah...Prince dah dapat award erk? best nya....tahniah2x
eh! rama2 & bunga2 pun kene tag?
Prince, datang sini. Sekarang!(nak mintak tolong ajar...heh!

sizuka[Izzati] said...

ok nampak nama sendiri dekat situ.thanks okeh dan jasamu dikenang.heeee~:)

izzatul atiqah azhar said...

thankz a lot (* . *)

dpt award tu ....

congratz ...

syaiza - chan said...

fuhh...akhirnyew jmpe gakk tmpt tngglkn cmmnt nie...ape lar bnda alah nie...men nyorok2 pulakk dgn ceja...hehe...

wahh....thankz yeahh utk awrd tuh..nnty ceja amik...

larr...prince bru lg ke kat blog nie?? ish3..cm x cye pulakk..followr prince lg lbih stu dr ceja yg dah lma kat blog nie tuh...cptnyew follow prince brtmbh ye..bgus2..teruskn usaha ye..cayok2...!! hehehe