[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Monday, August 2, 2010

:: MoRnInG BloGgeR ::

Di Pagi Isnin...

Wah..hari ni semangat betul aku...dalam semangat2 pon aku masih terasa lagi penat sebab baru balik dari kg bersama housemateku..terlupa segala kerja yang bertimbun nak diselesaikan hari ini..tapi masih sempat untuk post entri baru, sebab da bape hari tak taip entri baru bile balik kg terasa rindu nak menulis entri kat blog plak...hehe

hari ni aku agak lewat plak bangun tapi selamat la masih tak terlewat gi kerja..setakat ni aku tak pernah pecahkan rekod datang lewat semua nya on time je...huhu..mane taknya kalau tengok dah nak kul 8am tu merempit la bawa moto laju sket kalau nek kete memang konfem lewat punye..tapi jiwa aku bukan merempit..yang tu perlu ingat..bile terdesak je merempit taw..haha

kalau sampai ofis tu tengok lif lambat je nak sampai, tak payah ar tunggu ape salahnya sekali sekala nek tangga kan...ofis aku kat tingkat 5..ape macam, ade bran?? hehe..nak tercabut juga la skrew kaki..tapi dapat membakar lemak dalam badan kita kan..oklah tu..ade faedahnya jugak kan..tapi kalau nek tangga pon tak kuar peluh sebab dalam ofis tu dah macam peti ais...adeh..

ok lupekan pasal lif tu...bile aku masuk jer ofis, hah..tengok ade 3 files atas meja aku...faham2 lah ade la kejenya tu..tapi tengok ade 3minit lagi before kul 8 kan..ape lagi on jer komputer pastu buka la facebook jap...komen ape yang patut kan...pas kul 8 kene block da...so alih la pada blog plak..hehe..hah ni tgh menaip entri la ni..tak de idea nak tulis ape dah..

Sebelum start keje ni, aku rase baik aku gi minum nescafe ke makan biskut ke..amik breakfast yang ringan-ringan sudah..sebab semalam banyak makan durian la semalam...rase xselesa pulak perut ni..jangan meragam sudah...

dah..dah...okla aku nak bekerja...next entri aku nak cite kampung dan dusun aku...tunnngggguuu....

Terima Kasih yang sudi membace...have a nice day..always smile...


4 comments:

izzatul atiqah azhar said...

bz eh ... ? hehe

Prince Halilintar said...

tadi agak bz sket..biase la hari isnin..hehe

nabilah_2908 said...

skrg ni dh tk bzz dh ke..? huhuhu...

stop keje jap..singgah ke sini..hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BUSY MONDAY

Prince Halilintar said...

masih ade mase tuk berblog ni wpon keje banyak..hehe..thanks singgah sni..