[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Sunday, November 7, 2010

:: Kembali ke Shah Alam ::

Jangan Lupe Esok Keje...

Sepanjang perjalanan prince dari perak ke shah alam ni mendung dan kekadang hujan turun dengan lebat di beberapa kawasan...musim sekarang ni musim banjir di beberapa negeri terutama di Perlis dan Kedah..Tadi ade beberapa xcident yang berlaku, ade yang agak serius jugak sampai tak nampak bentuk kereta dah..tapi prince rase mesti kecuaian dan sikap pemandu tu sendiri kerana memandu laju walapon hujan lebat dan yang kesiannya pemandu yang berhemah di jalan raya juga terkena biasnya..agak sesak sepanjang 2km di lebuh raya sebab kereta menghalang ketiga2 lorong jalan tu, naseb baik ade lorong kecemasan untuk lalu...Berhati-hatilah Di Atas Jalan Raya!


Semasa prince di kampung pun cuaca memang tak menentu, tapi hujan semestinya turun..so, rase malas la nak kuar gi jalan2 di pekan..tapi seronok jugak duk rumah sebab ade 2 orang anak sedara prince tuh..layan la kerenah diorang yang macam2 tu..terlepas rindu prince nak jumpe baby baru kakak prince..dah 3 minggu dia dilahirkan barulah dapat jumpe die..hehe..


Penat betul la harini, so prince nak tidur jap la pulihkan tenaga balik..kat rumah line xbape clear nak buka internet kalau pakai broadband ni..so, kat sini barulah rase nak update blog..hehe..okay la..Selamat Bercuti di hujung minggu ni..esok nak keje pulak..bye2..salam =)

10 comments:

Madam ika said...

Bahaya kalau cuai masa memandu. Nyawa orang lain pun boleh terancam. Jadi kena lah hati hati selalu.

M a W a D D a H said...

prince rehat2 la dulu k...bangun je esok pagi...hehe

Prince Halilintar said...

madam ika: betul tu..kat mane2 pon kite ati2...

adah: rehat2 jgk adah..tapi yg wajib kene utamakan jgk..hehe..

izzatul atiqah azhar said...

welcome back :)

Prince Halilintar said...

thank you =)

♥e'in♥ said...

walaupon dh byk excident yg dh jadik, still de stgh pemandu yg xnk jdik an iktibar.. nk2 skrg nie ngah musim ujan..

aleen aiden said...

kat pahang pon ujan jugak.agaknye da masuk musim die kot.huhuh

nabilah_2908 said...

betul tu...adakalanya kemalangan berlaku atas kecuaian org lain...tp kita yg jadi mangsa... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HAPPY 2ND ANNIVERSARY

syaiza - chan said...

wahhh....seronoknye bercuti di kampung...welcome home prince...!! hehe(^_^)

Prince Halilintar said...

e'in: harap2 pemandu2 mlsia ni boleh la ubah sikap tu..

aleen:agaknya la kan..siapsedia hadapi banjir..hehe

nabilah: betul tu..doakanlah supaya dijauhkan..

ceja: thanks ceja, kembali berblog..hehe