[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Tuesday, November 30, 2010

:: Bertolak ke Melaka ::

Perjalanan...

Gambar dari Uncle Google
Selepas waktu kerja pukul 5.00 petang ni, prince akan bertolak ke Melaka untuk menghantar adik prince ke Politeknik. Selamat la ke Melaka je, kalau jauh..penat la jugak kan..Memandangkan alang-alang dah ke sana so prince pun ambiklah cuti 2 hari je..sebab parent prince ade sekali..Disebabkan Raya Haji ritu prince tak dapat pulang ke kampung jadi, dapatlah lepaskan rindu pada family di sini.

Sebenarnya family prince dah sampai tengahari tadi lagi dan sekarang diorang menetap di Seksyen 18 rumah sepupu prince sementara tunggu prince pulang kerja. Tapi anak2 buah prince tak ikut kerana menemani ibunya(kakak prince) di Ipoh. Tak dapat nak tengok baby boy, Husyairi.  Tapi, bulan Disember ni prince akan pulang ke kampung jugak.Jadi, dapatlah dukung die puas2..hehe

Petang ni kelihatan dah mendung..harap2 tak ujan la..Tapi semalam disini hujan sangat lebat dari petang sampai ke malam..Seronok sempat update blog sebelum ke Melaka..sori tak sempat nak berblogwalking..

p/s: ingat nak bawa family bercuti di Melaka..tempat yang mane best tapi satu malam je la??

9 comments:

safirah ahsanuddin said...

selamat pergi n selamat balik ek..hehe..g kota A' Famosa laa..hehe~!

nabilah_2908 said...

wah....welcome to melaka..

kalau semalam je..apa kata prince jln2 kt bandar hilir...jongker walk..malam2..kt situ meriah.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CUTI SEKOLAH DULU DAN SEKARANG

sariah said...

Wah tentu seronok g dgn family kan...oh kat melaka byak tmpat best dan salah satunya ye jgn lupa naik beca siap ada lagu dangdut lagi....

apple hijau said...

Prince cuti alamatnya sunyilah ofis ni. tak cukup korum. tapi tak pe..sesekali kita perlukan masa untuk bersama keluarga.
p/s:baru balik dr melaka.

izzatul atiqah azhar said...

A Famosa best ...

hehe

(* . *)

M a W a D D a H said...

slmt dtg ke mlk bersejarah..adah bru sampai mlk gak nie...

banyak je tempat best prince..jln2 di bandar hilir, ambik2 gambar ok jugak...:)

shida mj said...

akak memang suka pegi bercuti ke Melaka berkali-kali pun tak pe..sukaaa...

p/s: kak sari, aritu saya naik beca lagu wali cari jodoh..

♥e'in♥ said...

semoga slmt sampai n pulang.. =)

Prince Halilintar said...

fira: terima kasih

nabilah: xjalan mane2 pon..hantar adik n terus ke muar pulak..singgah uma sedara..hehe

kak sar n kak shida: nek beca dgr lagu dangdut tu nak gi honeymoon boley la..

CAH:prince balik t kite berforum la sejam..haha

Izza: best eh?

adah: xley amik gmbr kamera rosak lak tibe2..ehehe

e'in: thanks e'in