[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Tuesday, November 9, 2010

:: Nak dukung Baby ::

Teringat sewaktu di kampung...

Tibe-tibe kan, prince terasa rindu pulak kat anak sedara prince tu, yela ritu balik kg sekejap je dapat berjumpa dan melayan budak2 tu..terutama baby akak prince yang baru lahir tu..sonok giler dah berani nak dukung baby..dulu takut2 jugak sebab baby tu kecik lagi..tapi dah berani dukung bile saje2 nak try kan..sampai tertido baby tu prince dukung...baby tu plak selamat la duk diam je..tapi dah pandai senyum bile orang menyembang dengan dia..ntah ape yang die paham pun tak taw..comey lak tengok muke die, mule la datang geram rase cam nak cubit2 la muke die yang cute tu..hehe

Abang baby tu la dah pandai nak jeles bila prince layan adik die je...suke usik die kate nak bawa die balik Shah Alam..mule2 bagi pastu tak bagi pulak...haha..si abang die sekarang prince tengok dah manje dengan opahnya daipada mama die..semua nak opahnya yang buat termasuklah kalau nak susu pon..

Jom layan gelagat mereka kat gambar di bawah...

Lena betul husyairi ni tido..kalau nak bagi die bangun kene kacau die tido..hehe
ni abg die humaidi irshad..baju dan dahi putih selepas main bedak adik die..
akhirnya buak gak mate die tu selepas prince kaco die tido..hehe

Abang die pun sibuk nak dukung die gak tu...
nak bermanja gan pak ngah die la tue..

tengok la baby tu asyik nak tido jer..

time ni prince dah nak balik ke shah alam..
agak busy sket la minggu ni walaupon bos tak da..sepatutnya menjadi waktu2 gembira bila bos tak ada di ofis ni..tapi banyak pulak keje time bos tak ade ni..ni pun mencuri mase yang sesuai untuk menaip blog..oklah..prince nak sambung keje balik..nanti baru prince berblogwalking ke blog rakan2 prince..salam..

10 comments:

izzatul atiqah azhar said...

gebu giler pipi dia ,

sama dengan irshad ,

dua2 comey :)

Prince Halilintar said...

tu la geram cam nak cubit2 jer pipi die tu..haha

apple hijau said...

pak ngah ker papa?
ish....dah sesuai benar jadi papa ni..heheh!
p/s: mak ngah pun comey..ups!

Prince Halilintar said...

hahaha..CAH ni suke wat prince ketawa sorg2 bile bace komen CAH ni taw!

nabilah_2908 said...

muka sama jer...

tul ke pak ngah ni...? hehehe.. :P

p/s : jom pi blog sy...ada sesuatu utk kamu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
APA KATA HATI GIVEAWAY

sariah said...

Hai...Hi...mmg dah sesuai benar prince n jadi bapak kan...Tak nampak kekok2 pegang bayi tu. mmg terag gi bersuluh kehebatanya. Mmg beruntung sapa dpt prince ini. tuttt...i doakan yg terbaik utk u all ye...

♥e'in♥ said...

wah.. sonok ek dpt ank buah g..

shida mj said...

memang tak dinafikan lagi... terserlah ciri-ciri kebapaan nya prince ni..hai bilalah lagi ni..nak dukung anak sendiri

Prince Halilintar said...

nabilah: same gan anak buah ke?? haha..ade chemistry la tue..

kak sar: 1st time sy dukung nie..tu pon sebab baby akak saya..hehe..(jgn puji lbey2 sgt)hehe

e'in: best dpt dukung baby..hehe

Prince Halilintar said...

kak shida lambat lagi la nk dukung ank sendiri..hehe