[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Saturday, November 27, 2010

:: Malam Tiada Bintang ::

Bosan or Boring??? 

Tajuk tu takde kene mengena pon gan entri prince ni..cuma nak bagi tahu prince tengah boring je malam ni..

Sepatutnya malam ni prince pergi bermain bowling dengan rakan2 ofis prince tetapi disebabkan oleh tempat yang kami nak main bowling tu dah ditempah untuk event tertentu terpaksalah batalkan hasrat untuk melontar bola bowling tu..Tapi, sekurang2nya prince berkesempatan untuk mengupdate blog prince pada malam ni..kat ofis tak ada waktu yg sesuai untuk menaip entri dan sibuk dengan pelbagai urusan..
 
Bila duk rumah lak terasa cam boring jer..nak tengok tv ..cite semua nya bukan taste prince..sempat layan Ahmad Durrah jer..pastu masuk bilik buka laptop main tenet..ape lagi buka blog la kan..time boring2 macam ni la nak update blog..
Tadi cuaca macam nak hujan bile dengar guruh berdentum beberapa kali, dalam fikiran prince asyik fikir tido la ape lagi tambah pulak cuaca mmg syok dibuai angin suam2 sejuk..dingin semacam jer tak macam selalu kepanasan sedikit..Tapi disangkakan hujan sampai ke petang rupanya di pagi hari saje..ape yang prince merepek ni..boleh pakai ke bahasa ni..maksud prince jangkaan prince meleset sama sekali, rupanya hujan tak pon turun2..so, tak jadilah prince nak tido..

prince rase malam2 ni perut berkoncang dengan rakusnya..lapar dan teringin nak makan cucur lak..tapi kalau wat cucur memang sedap walaupon dah malam..so, masuklah dapur cari bahan2 ape yang ada tuk wat cucur..princewat yang simple je..cucur ikan bilis..sedap jugak..kawan2 prince yang tadi dah masuk tido pun terhidu bau cucur prince lantas terbangun dari katil masing2..haha..sebenarnya bukan sedap mane pun tapi perut masing2 lapar..beberapa orang housemate prince pun kene kerja esok pagi sebab tu diorg tido awal..kalau tak ley ajak meronda..dah macam rukun tertangga lak bile cakap nak meronda ni..

Kalau you all kebosanan dan keboringan sampai tak tahu nak wat ape kat rumah ape yang u all wat ?? share sikit kat prince..hehe =)

12 comments:

sizuka[Izzati] said...

hantar cucur sini ckit.kakaka.kalo bosan, online,kalau xbosan online jgk.ahahaha.tgok movie on9 k0t.xpun blogwalking.eh sume bnda bkait dgn tenet?ahaha~

izzatul atiqah azhar said...

kesian ..

kesian ..

kesian ..

salahkan tv sebab x de citer best ..

hehe ..

nak cucur ..

aliesha kirana said...

alalalaalal ciannye..relaks rrrr..teheee~

Prince Halilintar said...

izzati:24 jam asyik on9 pon boring jgk..

izzatul: xcukup la nk bg..kat rumah pon xcukup cucur nk mkn..padahal cincai je wat cucur tu..xjd pon..tp da lapar ..pelahap jer..haha

AK: still rilek n cool ni

safirah ahsanuddin said...

bosan wat ape??masuk dapur laa..try resepi br..or on9 je laa..hehe:)

nabilah_2908 said...

mmg terasa kebosanan Prince tu...hehe..

kalau sy boring dgn tv..atau pun internt..sy main game...

game macam mahjong..cari2 barang tersembunyi...book worm..best..buatkan kita leka je..dlm masa yg sama..otak kita aktif.. ;)

tak pun...membaca... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PLAN TAK MENJADI

♥e'in♥ said...

skrg musim ujan.. mmg hentam tido jela.. ;p

apple hijau said...

kalau bosan buat ape yer?.... tak sempat nak bosan Prince...melayan bdk 3 org tu aje dah membuatkan jadual penuh dan padat...hihi

p/s: berbeza betul dunia bujang dan dunia mak budak ni kan?

Prince Halilintar said...

fira:klu mood nak memasak ok la..

e'in:mmg sedap tido time hujan..sejuk jer..

nabilah:ok gak tu idea tu..

CAH: tapi anak2 lah yg wat hidup kite lagi warna warni..hehe

shida mj said...

haha..prince tak dapat boling dapat baling-baling bola pun jadi le..

p/s: smj berazam nak baling bola 150 kali mengalahkan prince & mr z next time..haha..

Prince Halilintar said...

smj bkn senang nk lepas 150 kalau xguna 6 tangan..haha

shida mj said...

prince, 6 tangan pun belum tentu lepas 100 sebab berebut nak masukkan bola..hahaha..