[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Monday, September 19, 2011

Jamuan Raya @Ofis

Assalamualaikum dan Salam Hari Isnin

Bertemu kembali pada hari Isnin yang mana mesti ramai orang moodnya untuk bekerja atau ke kelas sangat malas kan...sebenarnya prince yang malas ni...hehe..Jom kite merajinkan diri di hari Isnin ini....

Rabu lepas opis prince mengadakan jamuan raya dikalangan staf-staf kami bertempat di lobi bangunan opis kami. Bermacam-macam juadah disediakan antaranya feveret prince iaitu Satay, Laksa Penang, Nasi Beriani, Kek, Koktail, kuih muih dan macam-macam lagi sehingga kenyang perut dibuatnya..jom layan gambar pulak.

tetamu yang hadir

bacaan doa dibaca..

ucapan dari Bos

aneka juadah terhidang..

eh..eh..satay..

jom sape nak makan dgn prince..

try cari prince yg mane satu??
staf opis prince..

gaya kami...
team purple...
cantik xbaju raya prince..hehe:p

pulangkan kameraku....haha

p/s: oklah..sampai sini dulu...mood rajin bekerja dah datang...jumpe lagi..bye2

44 comments:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

selamat hari raya....

hahahaha
to my blog - Acapsuur (>,<)

cik.mello said...

salam
meriahnya sambutan hari raya :)

lieynanilaz said...

meriah sungguh...juadah pun best2 lagi sate..hehe.

HaiDa HiDa said...

bestnya satay..
mggu lepas kt kampus ni pn ada jamuan raya tuk staff tpi x dapat join sbb tak sihat..

sahromnasrudin said...

tang sampin tue..aku berkenan la...nampak sesuai dgn baju hang...

Jue said...

wah best giler!!ada open house lg. opis jue buat simple2 je sbb smua bz ngan tender, project

yg pix ramai2 tu, prince diri kat tiang yg ade bendera Malaysia, belah kanan (bila tgk pc) ^^

soalan prince tu nanti Jue and Hanie jwb dlm new entry =) tungguuuu

Jue said...

hahaha xde la. Jue click gambar tu utk melihat proses tumbesaran =)

Jue said...

hahaha skodeng pulak. Dah prince tanya dlm entry, penat tu tulis kalau xde org jawab =)

Hanie bz g open house last few days. Smpi umah je dah penat. Maybe noon nanti dia update entry kalau sempat. Jue ngan Hanie most probably akn bz this week, plg sempat reply komen org yg dtg blog kitaorg tp update new entry mungkin lmbt =)

Kakzakie said...

Wah...wah... macam nak menikah masing-masing segak kakak tengok. Nampak meriah sungguh macam majlis menikah sebab semua berpakaian melayu. Bestnya kalau ofis kakak macam ini...

Maya Mayana said...

mesti kenyang kan? prince keje kat uitm ke? akak hari2 mood mendung :P

cik sakdi said...

pergh sate dah lame xmakan, nak sikittttt. haha

KAMIHIDUP said...

peh, jamuan, makan. :)

Hanie_Dew said...

hai sorry aku lama menyepi bz open house. kuar pagi pagi sampai umah dah malam. sempat jenguk jenguk korang taksempat nak reply komen.

mianheyo prince sshi. bukan tak dtg komen. dtg baca entry je. mata dan kudrat tak mengizinkan nak komen, kang komen ala kadar tak besr ar kan.

Acik said...

si baju purple ...
heheheee!

apple hijau said...

sy pun purple gak....

tapi

apakan daya

huhuhu!

nabilah_2908 said...

seronok kalau ramai staff macam ni...huhu..

saya...x merasa la.. :)

bawa kuih raya...letak kat pantry..sape nak rasa..makan le..hehe... :)

fadh leyanie said...

untung la..dapat makan bnyak mknn yg sedap..tgk majlis pn meriah.:)

fa-in said...

wah syok lah!
hari sabtu kelmarin ada jamuan raya kat i-city, ingt nak rembat sate..tp tgk2 da tinggal lidi je,heh :P

sizuka[Izzati] said...

wah seronoknya meriah betul.

aliesha kirana said...

wah! bestnyeee..xabis2 lagi jamuan prince eh! besttnyaa! hihihih. suka gmbo last. eekeekekeee

Prince Halilintar said...

@asyrafNAKjadiLEBIHbaik

nak habis raya dah acap..

Prince Halilintar said...

@cik.mello

salam, mmg meriah betul la..

Prince Halilintar said...

@lieynanilaz

terutama sate tu..laju je habis..

Prince Halilintar said...

@HaiDa HiDa

la ciannya..xpe ade rezeki makan di tmpt lain lg tu..

Prince Halilintar said...

@sahromnasrudin

yeke?ni yg prince suke ni..hihi

Prince Halilintar said...

@Jue

bz betul kan korang berdua...tapi xpe janji korang ade jenguk blog prince ..hihi

Prince Halilintar said...

@Kakzakie

masing2 pakai baju raya mesti la nk segak dan menawan kan..hahaha

Prince Halilintar said...

@Maya Mayana

yup, kat uitm..haha..kene ubah mood tu..

Prince Halilintar said...

@cik sakdi

dah habis masuk dlm perut...haha

Prince Halilintar said...

@KAMIHIDUP

jamuan makan sape xnak kan..hehe

Prince Halilintar said...

@Hanie_Dew

tu la hanie ..gi open house xnak helo2 prince pon..hehe

xpe2 prince faham la..take ur time ok..

Prince Halilintar said...

@Acik

hehe..baju purple tu cantik kan..kehkehkeh

Prince Halilintar said...

@apple hijau

tu la kalau tak blh masuk team prince kan cah..

Prince Halilintar said...

@nabilah_2908

lar..ciannya..tapi xpe la xbykl kerenah plak..hehe

Prince Halilintar said...

@fadh leyanie

alhamdulillah..semua berjalan lancar..=)

Prince Halilintar said...

@fa-in

owh, jamuan yg pm dtg tu ek..prince ingt nk gi tapi dah xsempat sbb blk mlm gi beraya ke rumah kawan2 prince di KL

Prince Halilintar said...

@sizuka[Izzati]

tapi rasenya RWC lagi meriah di sana kan..

Prince Halilintar said...

@aliesha kirana

gmbor last?sbb gmbr tu nmpk prince macho ek....haha:p

Rinna said...

Wahh sedapnyaa tgk lauk pauk tuh..meriah plak tuh.. :)

Selamat Hari Raya Prince.. :)

Prince Halilintar said...

@Rinna

dpt makan lagi sedapp..hehe slmt ari raya jgk..

azam said...

woh...seronoknya...

selamat menjamu selera

Lizzie Yasmin said...

best betul kalau ada ofismate malay, and boss merasa lar semua nie. Liz keje keliling cina, kalau jamuan pun harap time chinese new year lar, tue pun kalau depa nak bawak pi tempat halal. Tapi selalunya boss akn bagi liz duit, sbb dorang mesti nak makan benda non hahal

~cik tiram~ said...

mesti prince mkn banyak2 ni smpai muncet...agaga

Afzainizam said...

sedondon purple.... meriah betol lahhh... aku nampak sate tu memang gilerr habiss ..

open house pejabat aku sabtu ni.. apa lahh agak nyerr juadahnyer yerr

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kawin