[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, September 9, 2011

Pengarah Program???

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Ape khabar sahabat-sahabat blogger?? harap sihat sejahtera semua hendaknya...apesal ayat prince macam nak tulis surat karangan jer...boleh la sebagai mukadimah kan..

Esok prince dan staf ofis prince akan berkonvoi beramai2 ke Perak untuk menghadiri Majlis Perkahwinan Nurul Hidayah Mohd Pizan iaitu salah seorang staf opis prince dan beraya di kampung Prince serta rumah Bos Prince. Tadi baru selesai saje meeting untuk road trip ni..sebelum tu prince nak habaq mai yang prince ni tetibe dilantik menjadi pengarah program event esok. Tak pernah lagi prince jadi leader konvoi ni..selalu ikut je pernah la..tapi orang kate tak cuba tak tahu keseronokannya kan..so, masing2 dah excited untuk menyertai program road trip ni..

Setakat ni mungkin kereta yang menyertai konvoi ini lebih dari 10 buah kereta. Banyak tu..harap2 semuanya berjalan lancar dan perjalanan kami selamat sampai ke destinasi yang dituju..amiin.

p/s: Next entri prince cerita lebih lanjut mengenai program kami ni ye..pasti banyak hal dan cerita nak prince kongsikan buat pembaca blog prince ini. Selamat Hari Jumaat semua..=)

46 comments:

aliesha kirana said...

wah! tahniah prince! bestnya berkonvoi.. tp kene pastikan kesemua kereta xhilang. hahaah.. penah berkonvoi, pening jadinya.. kui3...

Maya Mayana said...

AAH kat swh ni kdg2 ada ikan puyu,ikan haruan, keli pun ada...semoga perjalanan semuanya baik-baik shj :)

Hanie_Dew said...

nak ikoootttt..

jue & hanie keje tempat lain lain tapi dekat.

Jue said...

wah meriah sampai lebih 10 keta. Hati2 di jalan raya =)

mode skrg "tgh berusaha siapkan keja" hihi

thx beb sbb lawat blog, tinggal komen **diluahkan ngan rs bslh sbb x left komen kat previous entry**

jue ngan hanie lain2 tmpt keja tp dekat je ^^

KAMIHIDUP said...

best betul konvoi. apa pun hati-hati. :)

Prince Halilintar said...

@aliesha kirana

tu lah..hrp2 xde yg hilang la...

Prince Halilintar said...

@Maya Mayana

terima kasih ye..

Prince Halilintar said...

@Hanie_Dew

Jom la..hehe

owh ingatkan keje tmpt same..

Prince Halilintar said...

@Jue

wat keje baik2 taw..its ok klu bz ..settle yg mane urgent dulu..

owh dekat...blh la la lunch same2 dgn hanie kan...

Prince Halilintar said...

@KAMIHIDUP

insyaAllah akan berhati2..thanks..

Prince Halilintar said...

@KAMIHIDUP

insyaAllah akan berhati2..thanks..

YanaMIB said...

slmt berkonvoi..klu letih sila rehat di r&r ye..xpun gilir2 drive =)

Prince Halilintar said...

@YanaMIB

baik akan prince ingt pesanan tue..thanks =)

cik.mello said...

salam

semoga selamat sampai ke destinasi...

Tahniah sebab dipilih sebagai pengarah

+__+

Prince Halilintar said...

@cik.mello

Waalaikumusalam..

insyaallah..terima kasih..hehe

=)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

slmt berkonvoi esok..srnok tu berkonvoi ramai2...

halila Ibrahim said...

wah best la... key .. hati - hati ..

Prince Halilintar said...

@halila Ibrahim

baik akak..tq =)

Prince Halilintar said...

@Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY

tu la..rase2 mmg seronok sgt esk..insyaallah akn hati2..thanks

Gen2Merah said...

wah tahniah prince,.. jadi pengarah program ye... yang penting semuanya berjalan dengan lancar kan..

all the best prince

Papa Mifz said...

semoga selamat pergi & balik bro...

Prince Halilintar said...

@Gen2Merah

prince pun harap2 begitu jgk..thanks gen2merah

Tukang Karut said...

Tabik Tuan Pengarah... hoho...

Siti Nurhayati Dollah said...

bestnya berkonvoi.. semoga perjalanan dipermudahkan

Prince Halilintar said...

@Tukang Karut

hahaha...:p

Prince Halilintar said...

@Siti Nurhayati Dollah

insyaallah..thanks..doakan kami slmt sampai dan pulang =)

Jue said...

Kalau ada tdetik nak uual nanti jue kabo eh =)

♥e'in♥ said...

oke lettew jadi pengarah program.. dowg caye kat prince tu..

nabilah_2908 said...

wah...seronoknya konvoi ramai2... :)

sizuka[Izzati] said...

wahhh seronoknya konvoiiii~

Qaseh dalia adelia said...

besnye brkonvoi .. take care ye

Acik said...

tahniah pengarah! :)

asliner said...

owh..
banyak kali jugaklah jadi 'pegarah program'..
untuk konvoi raya..
untuk reunion..

erm, kalau tak betul2 plan memang susah..
kene dapat sokongan yang lainlah..

p/s: aik, cara cakap dah macam pernah jadi pengarah prog untuk event besar je..hehe

apple hijau said...

sedey lah...cikapplehijau tak dpt joinprogram ni sebab lil' princess demam...

hrp2 masa prince kawin nantikami semua sihat wal a'fiat...kalau tak gigit jari lagi la nampaknya...

:D

Bidadari Syurga said...

bestnya.... 2 agenda dlm satu masa.... semoga trip tu best awak....

bunga said...

wahhh..ok la tu..moga semua berjalan lancar nanti..

aleen aiden said...

yimz!!!ade ksong lagi x?nak ikot nak ikot!hee :P

fadh leyanie said...

banyaknya yg join,mesti seronok..nak tunggu next entri.

bighagenjo said...

waw! best jadi leader.
lagi kalau program menjadi n seronok.

chaiyok2!
:)

say to easy=) said...

wah..meriahnye...ape2pun semoga semuanya selamat :)

Jue said...

prince!!aku pinjam nama ko utk new entry!!

psst; lama konvoi..mesti byk hapdate ni nanti hihi

Mek Norfa said...

bestnya berkonvoi 10 kete tuh..hati2 drive

Dilla Ady said...

lame tak jengah sini...slamat ari raye prince..

dulu zaman2 bercinta, slalu join konvoi ni..sonot!

Hanie_Dew said...

jom men futsal. aku suke men futsal sebab tak perlu nak lari sangat sebab kawasan tak luas. tapi pernah men ngan dak dak ofis je la. kat pj dulu. dekat dengagn ofis GDEX kat jalan tandang.

adik kawan aku tu xpape. sib baik die sempat tipu pasal hp tu. jadi ada hp bole contact sesiapa.

Fyqa said...

best la rmai2..

Afzainizam said...

ingatkan ko nak buat rombongan meminang tadiiii....

woooo lagi ramai lagi meriahhhh tuuu

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
tribunal tuntutan pengguna berkaitan kereta