[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, September 23, 2011

Penghujung Syawal

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Selamat Hari Jumaat semua...Jumaat di penghujung bulan syawal dah taw....Jumaat depan dah jumpa Zulkaedah..Hari ini prince ade terlibat dengan event  yang UiTM adakan iaitu Majlis Sua Raya...so, sape nak makan free boleh la datang..banyak makanan terhidang buat anda semua..eceh....kalau nak jumpa prince pun boleh...tapi prince ni suka merayap merata-rata kalau event macam ni..kalau boleh semua benda nak pergi tengok..sape dapat cari prince..prince kasi duit raya..hahahaha

So, hari ni prince mungkin akan lewat sikit blogwalking ke blog2 korang taw..tapi insyaAllah, akan datang juga berkunjung...Nanti lah princecite lebih lanjut pasal Majlis Sua Raya ni sebab tak de gambar tak syok la kan...

Semalam housemates prince ajak keluar tengok wayang ramai cite Bini-Biniku Gangster...Awal2 lagi dah siap booking tiket wayang. Pergilah tengok juga di Bukit Raja..


Lepas  tengok memang layan jugak la kelakarnya...terutama Shaheizy Sam punya watak la..cite die memang best la dan funny..tapi kanak-kanak tak sesuai menonton...maybe lawaknya agak kedewasaan sikit..prince layan je la...

Habis je tengok wayang, pergi minum di kedai mamak...sambil cerita2 pasal duniawi dan akhirat..hehe..sorang housemate prince ni akan outstation ke Bangkok selama 3 minggu..so, kami bercerita lah pasal negara Thailand tu..sebenarnya die takut2 juga nak pergi..ye la skrg ni kejadian bom sana sini terutama kat Thailand tu..tapi, apepun harap2 die selamat pergi dan pulang semula ke Tanah Air...

p/s: oklah, nak bersiap2 pergi ke Majlis tu...prince pakai baju raya harini...(tu pon nak bagitaw...haha)

38 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tgk iklan kat tv haritu akak rs citer ni mmg nmpk cam best pon..


tp tak dapatlah nk tgk wayang..akak tunggu hubby donload jelah nnt huhu

aliesha kirana said...

xrase nk tgk sgt citer ni. ntah nape. hahaahah. kawan AK ade sorg keje kt thailand, kt bangkok. tp alhamdulillah die ok je. kalau kt bangkok slmt skit. yg bergolak sllunya kt sltn thai.

cik sakdi said...

bangkok area mane dia nak gi?? eee smoga selamat kan..

Acik said...

nak itot! nak makan free gak!

bini2ku gangster? huih ... tak mengalah! :(

Prince Halilintar said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

hehe..suke download eh hubby akak tu...mesti kaki dwload kan..

Prince Halilintar said...

@aliesha kirana

harap2 okla kat situ..juz die je yg risau tu..

Prince Halilintar said...

@cik sakdi

kat betul2 bandar bangkok tu..insyaallah ok..

Prince Halilintar said...

@Acik

jom2..klu diorg xbg free report kat prince taw..hehe

YanaMIB said...

best kan tgk yana samsudin belakon..hihi jln cite dia menarik..tu yg jd best =)

nabilah_2908 said...

nanti snap la gambar banyak2... ;)

Kakzakie said...

Lepas open house raya nak habis akan sambung kenduri org nak pergi mekah pulak prince. Kakak esok dah start kenduri kawan hubby nikah dan nak pergi haji...

Hanie_Dew said...

weeee...makan free..nak ikut. meh jemput kitorang kat klcc. hehehehe gurau je.

nak jugak tgk citer bini bini ku gengster. minat giler ah kat abang sam tu. hehehe..plus ada yana ngan intan lydiana. suem pelakon feberet.

tak tanya pon pakai baju raya ke tak. hihihi..

Hanie_Dew said...

oh ya pasal gamabr tu...tungggguuuu

weekend baru jue post. xtau la die nak wat ape.

hafrawiey ozakawa said...

aty nh kepingan sgt nk tgk citer nh,.hope i will get it after this..

p/s:done follow here..follow back

Tukang Karut said...

ini yang rasa nak tengok ni...

HEROICzero said...

peh . tunggu Astro 1st lah . ha ha .

Maya Mayana said...

akak tgok cd jelah nanti..:P,akak pn ex student uitm gak...

imHepPie said...

huhu jeles2 slalu gak nk tgk wyg tpi kt tmpat ni xde wyg la plak..hadoi...mesti ketinggalan bab cite2 bru ni

Mek Norfa said...

adik mek duk beriya2 nk tgk cete ni, tp tgk pada promo tu cm xsesuai je ngn dia..hehe dh prince pulak kata kanak2 xsesuai menonton mek rasa baik xpayah la bg dia tgk kan..

♥e'in♥ said...

wah.. best ea cite nie.. e'in lom pegi tgk g..

ainz said...

thai best! nak shoping pun best! heee...uitm mane,ek?kalau shah alam,dekat je...boleh singgah jap..ade makanan lagi tak,ni?

Cik SHiNJU said...

Best ke filem tu?
Tgk thriller mcm menarik jer..
Bangkok ok maa...Jgn gi sempadan jer,sana belum stabil..

Gen2Merah said...

syawal tak lama lagi akan berakhir.. huhu.. apa pun all the best buat segala yang prince lakukan bersama rakan2 dan famili tercinta

Cikgu Tie said...

Dah bukan zaman Cikgu Tie lagi dah untuk pergi nonton wayang.huhuhu...

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

hambuih2..cantek header, :) slmt hr raya prince!! mf lama tk singgah cni, ada dt raya x kt uitm tu?? ngeee :)
wyg? waa..aq mmg kaki wyg..nk tgkkk!!

M a W a D D a H said...

comel ker baju raya prince sampai nk gtau....hahaha...

yeke kalu jumpe prince kat sana, prince nk bagi duit raya?? mesti prince nyorok kalau jumpa kitorang kan...haha

Jue said...

Wah x putus2 prince g event eh. Best betul. Cite psl pkai bj raya g event?hrsla xcited kan. Gambonya jgn lupa hihi

NMpk mcm best movie tu. Tgh fikir nak g tgk ke donlod hihi

bighagenjo said...

yaka best crite tu? tak best kanggg siap! huhu, say take care to kawan prince tu

Jue said...

Kalau utube ade tayang, aku tgk situ hihi. Mmg bz prince. Nak kna handle event tp tu la mmg sifat aku bz camne pun, kalau ade org request mintak tolong ke pe yg aku rs aku bole tolong..mmg automatik rs nak bantu sbb prsn lps tolong tu best sgt =) tah xtau nak ckp camne hahaha

qlah said...

qlah belom tengok lagi . tunggu prince belanja =_=

Afzainizam said...

uihhh citer ni macam di adaptasi dari cerita korea aje my wife gangster

jangan lerrr aku dapat bini cam tu maunyerrr aku kena cincang kalau aku curang...

tapi best gakkk kan baru lah mencabar rasanya hidup bermadu

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
kesan embun pagi pada kereta

schaze zainn said...

nampak mcm best cite tu.
takde peluang lgi nak tgk :D

p/s: 1st time BW ke sini xP

~cik tiram~ said...

alorh ...belom tgk lagi...tp kawan pon ckp budak2 tak sesuai tengok..haha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah syoknye dh g tgk wayang citer ni..., sweetmama conform tgk kat astro first jerk nnti..ehhee..

lakonan shahizey sam selalunya mmg lawak n terbaek..

wahida said...

teringin nak tgk citer ni...best ye...

L said...

wow.. jamuan rayer.. sonoknya..

solat ke belom??
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

aisyah ahmad said...

prince!!ape juadah for jamuan raye tu!!ketupat ade??nakkk...

pena rozie said...

tengok iklan best jer...