[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, February 11, 2011

! Bertugas @ D.A.T.C !

Rehearsal & Perasmian Sebenar...


Assalamualaikum dan Hepy Friday...

Semalam prince tak sempat nak update blog prince sebab dari awal pagi hinggalah ke petang prince berada di Dewan Agong Tuanku Canselor(DATC) sempena Amanat Tahun Baru Naib Canselor dan Academic Conference bermula semalam hingga sabtu ni. Dewan ni baru saje siap siap dibina untuk fasa1..dan event semalam adalah dengan rasmi nya dewan ini digunakan untuk pertama kalinya.
Ini la Dewan Agong Tuanku Canselor
Alhamdullilah semuanya berjalan seperti dirancang semalam. Tugas krew2 prince semalam adalah mengawal alat2 untuk pelancaran program semalam seperti gambar di bawah ni..

Semasa pelancaran dilakukan...

Bayangkan kalau bende2 ni tibe2 buat hal tak berfungsi..memang malu rasenya..dah la dengan kehadiran 4000 orang staf UiTM di dewan serta VIP lagi memang menyeramkan kalau ade sebarang kesilapan berlaku..semasa tengah menunggu pelancaran untuk di mulakan memang prince dan krew2 lain tak senang duduk dibuatnya..

dewan yang penuh dengan staf2 UiTM
Sebelah Petang diadakan Academic Conference pula..
Itu semasa hari pelancaran, jom kite lihat semasa rehearsal sehari sebelum itu..
Kelihatan prince tengah suke main asap disitu..
Selepas seharian berada disini..memang tak sempat prince nak update blog semalam..Tapi selepas je keje semalam, sempat juga merayap2 sekitar dewan tu..

Bilik Rehat Agong...
Bilik Rehat VIP
Tempat duduk VIP..ni semua nak berangan jadi VIP la konon..
Agak2 ape yg prince tgh berangan tue??
sempat lagi tu bersantai...hehe
Dah nak balik...
Ok, disebabkan semua berjalan lancar semalam bos pun hapy sangat jadi kami pun dapat la makan free di Restoran Harlinie...

25 comments:

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

berangan kawin agaknyaa.. ahhaha.. yaka prince???

apple hijau said...

Prince berangan... kalau lah majlis kawin aku kat dewan nih alangkah... kuikuikui.. :)

Prince Halilintar said...

AQ: yg tu lambat lagi la..haha

cah: alamak, apesal sume kate berangan kawin je ni..aduh..

M a W a D D a H said...

prince tengah berangan nak kawen...hahahaha

M a W a D D a H said...

berangan nak kawen sebab prince senyum lain macam je...hahaha

apple hijau said...

see... see... ha ha ha

semua org mendoakan...

mana makngah ni tak muncul2.. :D

Prince Halilintar said...

adah: mane de prince senyum..muke gah siyes tu..tgk betul2 balik..hahaa

cah:doa yg baik prince amin kan jugak..hehe..nanti prince bgtaw la klu nak kawin..kan cah penasihat prince..hehe

aliesha kirana said...

wah!!! canteknyaaaa dewan.. best la prince. heheeh. tahniah2. keje berjalan lancar. tepok3. hihi... smpt lg bergaya dlm dewan tu eh.

Prince Halilintar said...

kalau xbergaya skrg xde peluang lagi nk bergaya dlm tu..haha

nabilah_2908 said...

seronoknya keje Prince..huhu.. ;)

bagus la kan..semuanya berjalan lncar.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TERAPI MINDA

Prince Halilintar said...

seronok sekejap je la..pastu masuk ofis balik..hehe

syaiza - chan said...

alhamdllh sume berjalan dgn lancar ye prince..congrate prince kerana berjaya mnjalankan tugas dgn baik..

prince hebat..!!! :P

Prince Halilintar said...

thanks ceja-chan..alhamdulliah syukran =)

hitam . putih ♥ izzatul said...

wah3x ..

siap baring2 la eh ...

hehe ...

Prince Halilintar said...

haha..posing maut tu..=)

♥e'in♥ said...

ish.. mewahnye bilik 2..

~cik tiram~ said...

amboi prince...posing maut...hahaha....hebat giler tempat tu...cantek2...:)

princess laila said...

wahhh..besnyer dapat mkn free!! huhu~

nakn gak maen asap2~ ;d

Anati Soki said...

kesimpulannya.. rehersal adalah sgt meletihkan. setelah selesai nya rehersal dan majlis yg sbnr. malam kejadian ko akan tido sampai subuh baru ko sdr. tuh pun 50 50.. akibat keletihan yang melampau..wakakakak..

Prince Halilintar said...

e'in: boley tahan gak lah..

cik tiram: itu baru sikit posing tu..klu betul2 xnmpk mcm org dah..haha

laila: klu laila nk main asap gak, gi dapur main asap..haha..tapi jgn masak sampai terbakar lak rumah tu..haha

~Catatan Hidup *** QuRrAtuL iSmAt~ said...

Ni dekat canseleri ke? best giler...

tu dok posing camtu, naik juling aku tengok hahaha

Prince Halilintar said...

anat: betul tu..tapi xde la bangun lewat yg melampau..hehe

ras: kat dewan agong tuanku canselor lar..

mie said...

bila la gue merasa nak ajdi vip ni..
eheheeee

mie said...

bila la gue merasa nak ajdi vip ni..
eheheeee

shida mj said...

hihi..ni confirm berangan nak buat majlis kenduri kahwin kat DATC yg besar gedabak tu.
errr..makan free tak ajak..hehe